28

Анонимен

преди 3 месеца

Рундю мутрата е пътник само заради това че каза на Карадъйъ:"Коя е твоята родина". Бай бай "натовски генерал"! Нито си натовски, нито генерал!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Радев управлява при същите енергийни мощности при които управлява и господин Борисов. ДА не би АЕЦ Белене да е работила при Борисов?

26

Анонимен

преди 3 месеца

"Боко" не е на власт от месеци той Боко му бил виновен. С..те г.вна и винаги отхвърляте всякаква отговорност!

25

Анонимен

преди 3 месеца

Само за няколко месеца и стана ясно, как се "справя" кабинета на Чорапа с управлението на държавата... Пълна катастрофа...

24

Родолюбец

преди 3 месеца

Ха,ха,ха,Сиди и сидиевците управляваха 4 години с бай Бойко Бански и не построиха АЕЦА а тези са служебни и са от 4 месеца и те са виновни,ха,ха,!!!!Много удобно Сиди ,крадецът да вика дръжте крадеца !!!!Нааааа ви сега зелена енергия!

23

Анонимен

преди 3 месеца

Точно Боко е виновен в момента за скъпия ток, защото за 12 години не направи нищо, за да сме енергийно независими. Къде са ни реакторите?

22

Ти да видиш..

преди 3 месеца

До Анонимен 23 Реакторите бяха два , сега станаха четири.Кога закупи още два ?

21

Майната ви....

преди 3 месеца

Спрете да плюете по Борисов.При него имаше предвидимост и стабилност.Всички го усещаме сега , но е късно.България е превзета от ретроградни сили и бъдещето не е добро.

20

Ти да видиш..

преди 3 месеца

До Анонимен 6 Издай тайната.Не бъди скръндза.Няма да кажем на никого.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Крадецът вика дръжте крадеца. Това Сиди да каже, колко представители имат в КЕВР. Кашата в енергетиката я забъркаха великите експерти на Толупа и Дебелян, които не мърдат от постовете

18

AC/DC

преди 3 месеца

Ама CD-то пиян ли е?!

17

Анонимен

преди 3 месеца

до 23 - българия в момента изнася ток за твое сведение...

16

Анонимен

преди 3 месеца

Нямаме АЕЦ, тогавашните управници послушаха Брюксел и спряха строежа. Имаме 4 нови реактора на склад и това е. Обаче и ВЕЦ-овете не могат да работят. По простата причина, че малко преди да си отиде, ГЕРБ са вкарали в изискванията нещо, което го е нямало досега никога в условията за работа на ВЕЦ. Никой няма сокумент за това изискване, защото когато са строени ВЕЦ-овете, не е имало такова изискване. Обаче сега го има, измислица на ГЕБ. И няма да работят. Ток - внос. Затова е скъп.

15

MaйMyнaтa

преди 3 месеца

Иэтрезнева пияния, а тука стана въпрос, эа човеци в полудивo състояние. Които са гласували два пъти эа Слави, то теэи биха гласували и тпи пъти за Киро Факиро канадеца. А сметките ще си ги плащат беэ праблем, важното , човека който са иэбрали, да им дава очаквания на на три годишно дете эа подарък!!

14

Иво

преди 3 месеца

В цяла Европа цените на тока скачат по 2,3 пъти тоз сега решил, че дето го няма в схемата това е така :) аман от клоуни !

13

Президентът

преди 3 месеца

Така ще ви разкажем играта, че ще заобичате новите цени и нашето управление. Lol

12

Анонимен

преди 3 месеца

дон Чалгаре обича егото си, има се за успешен, а тия начело с Бойкикев, почнаха да му казват кой и защо да бъде, т.е да му изчагърдват егото му и дон Чалгаре им показа кой, кое

11

Анонимен

преди 3 месеца

Спиди Гонзалез, сметките за ток ще дойдат заради вашата бивша коалиция, която реши да запазва на държавна хранилка гласоподаватели вместо да действа по алтернатива на тецовете.

10

Асан

преди 3 месеца

Изтрезняхте ли вече зад борда като Тиквата :)))

9

Анонимен

преди 3 месеца

Токът поскъпва по много причини от времето на управлението на мутрите и пудела им ВМРО. Една от причините е поскъпването на газа, защото правителството на ГЕРБ и ВМРО отвързаха цената му от цената на нефта и сега цената на газа скача много повече, отколкото ако не бяха го направили. Реално ГЕРБ и ВМРО извършиха национално предателство