36

я стига

преди 7 месеца

До Да обясня До кога ще се бършете с Борисов!?Не съм му фен,и той като Радев е комунист!Но него вече го няма отдавна,а вие нещастни некадърници все плюете по него!?По негово време тия простотии ги нямаше!Дръжте Радев и умните и красивите!***!

35

Анонимен

преди 7 месеца

При свалени радиатори получих сметка за доплащане за миналата година 600 лева. Ще има да чакат да гласувам за тях.

34

Факт

преди 7 месеца

Миналата година също имаше криза с цената на тока,но не се забеляза,защото засегна само индустрията.Изобщо проблемите се трупат,а решения няма.Много отдавна е така.Впрочем и в ЕС положението не е розово,заради недалновидната политика на евроге*йзерите.Па ако си мислите,че ако се върне Баце ще оправи положението,значи сте съвсем малоу*мни....

33

Анонимен

преди 7 месеца

Бойко с подкрепата на тези муньовци си правеше каквото иска, а сега олеле.

32

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименДжамбазки дали е пиян, или нас-ран, въобще народа не го интересува. Народа го интересува тока, парното, храната да не са се качили с 30-40% за 5 месеца, докато чегъртахте.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Само да попита, Джамбазки днес пиян ли е или дригиран? Или се пази за вечерта за приятеля си?

30

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам кой е виновен, но цените средно са 30% нагоре, а заплатите рук! Яко обедняване

29

Анонимен

преди 7 месеца

Аз пък искам обществен договор с народа от всяка партия. Подписват се лидерите на партията, че каквото обещаят ще го изпълнят, в противен случай няма да бъдат допуснати на следващите избори до участие. И да видим колко ще останат и колко ще лъжат предизборно. Ама стиска ли му на някой да направи такъв договор!?

28

Да обясня

преди 7 месеца

На гербавите тролове. Милички цената на тока е такава заради Борсичката дето Буци я пусна. Ако беше пускал мощности вместо микровецове дето само цицат нямаше да има проблем. Южен поток беше възможност за по евтин газ, а кой го спря- Фончо.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Вие от ВМРО няма да изтрезнеете никога,понеже са ви много парите постъпили от Русия и Турция във вашите джобове.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Чалгарите и протестърите на бунището!Заедно с Диктатора и неговия Харвард!!!Не ви ли омръзна през прехода да мамят всяко поколение?

25

Анонимен

преди 7 месеца

Гьола в Белене 12г бе собственост на Гепр. Освен, че плащаха милиарди неустойка друго направиха ли?

24

пияница мистик

преди 7 месеца

Не само тока Сиди, не само тока. Бензин, храна, че и природния газ скочиха потресаващо. Топлофикация вече каза, че ще качват и те топлото. Секирите ги наточиха комунистите на Фигуранта отвсякъде. Бедните ще рупат храсти като козите тази зима :))))

23

Анонимен

преди 7 месеца

тва го разбирам като: "вмро обещава да направи нов аец за 800 дни"колкото до гроб, ако провеждаха някаква политика вместо кражби, можеше тези 10+ години де ядаха и спаха да изградят енергиен център. Още преди 15-20 беше ясно, че ще има глад за ел. енергия, дори се разработваха електромобили вкл. и в България

22

Анонимен

преди 7 месеца

"Боко" не е на власт от месеци той Боко му бил виновен. С..те г.вна и винаги отхвърляте всякаква отговорност!

21

Анонимен

преди 7 месеца

Само за няколко месеца и стана ясно, как се "справя" кабинета на Чорапа с управлението на държавата... Пълна катастрофа...

20

Родолюбец

преди 7 месеца

Ха,ха,ха,Сиди и сидиевците управляваха 4 години с бай Бойко Бански и не построиха АЕЦА а тези са служебни и са от 4 месеца и те са виновни,ха,ха,!!!!Много удобно Сиди ,крадецът да вика дръжте крадеца !!!!Нааааа ви сега зелена енергия!

19

Анонимен

преди 7 месеца

Точно Боко е виновен в момента за скъпия ток, защото за 12 години не направи нищо, за да сме енергийно независими. Къде са ни реакторите?

18

Анонимен

преди 7 месеца

Крадецът вика дръжте крадеца. Това Сиди да каже, колко представители имат в КЕВР. Кашата в енергетиката я забъркаха великите експерти на Толупа и Дебелян, които не мърдат от постовете

17

AC/DC

преди 7 месеца

Ама CD-то пиян ли е?!