141

Анонимен

преди 3 месеца

а то щото сега нема инфлация, всичко е по-скъпо от 20-100%

140

Анонимен

преди 3 месеца

Що няма протести?

139

Анонимен

преди 3 месеца

Гарантирано от радев и хунтата му

138

...

преди 3 месеца

Дреме ми за цената на тока.Дърва съм си купил.Взимам си печката от село и ще кадя дърва и въглища като за световно - хем по-добра топлина от тази няма, хем и цената е подобна - по кубик, кубик и половина на месец - 90-130 лева.Чисто и екологично да им е.

137

Гроби Таласомо

преди 3 месеца

ББ: АЕЦ "Белене" е една локва...;)))

136

Анонимен

преди 3 месеца

Комунистите веднага да поръчат два нови реактора за Белене, че старите са ги поръчали ръждиви. Като знаем с каква скорост строят и с каква крадат, комунистите ще завършат белене 2080 год. Важното е червената енергийна мафия да е захранена с милиони и милиарди пък за народа чалга. Радеф що се криеш бре?

135

Анонимен

преди 3 месеца

До Капиталист. Тоест да я караме на свещи. Ама те тогава и тях ще ги увеличат ценово рекордно.Проблемът е ,че народа колкото и да му увиват ръцете той си трае и приема всичко. Всеки гледа себе си да спаси, няма обединение

134

Анонимен

преди 3 месеца

Кажете колко ще рекорден ръстът бе! 20%, 30%? Аз плащам 12 лева на месец, значи ще ми се увеличи до 15 лева. Много бе, ще умра от глад! Това важи за мен, който не ползва отопление и бойлер, защото съм сам. За Семейство с малки деца и с климатик и бойлер, готварски печки..там вече не ми се мисли.

133

Димо

преди 3 месеца

За да е нагледно как енергийната мафия ограбва бизнеса и населението.Както беше изнесена информация днес за месец август сметката за ток на ВиК Хасково за 2020 е била 500 хиляди,тази година е 1 милион и сто хиляди.Това веднага отива в по висока цена на всичко.Инфлацията тази и следващата година с такъв темп ще ви стопи спестяванията доста сериозно?Ако не бяха правени пътища ,а имаше АЕЦ Белене сега щяхме да имаме най евтиния ток в Европа.

132

Анонимен

преди 3 месеца

западноевропейски цени при български заплати в сомалийски вариант .

131

Алекс

преди 3 месеца

Енергийният експерт не каза кой провали строежа на АЕЦ Белене.Затова аз ще го направя.ГЕРБ е отговорен за липсата на АЕЦ Белене,респективно за скъпия ток.

130

Анонимен

преди 3 месеца

Печалбата на Газпром е рекордна, за първото полугодие на 2021 приходите са 22 пъти повече от същия период на миналата година. До края на годината се очаква да мине 25 миларда долара при тези цени на газта, дори и да намали доставките към ЕС като ги насочи към Азия където цените са още по-високи.

129

Анонимен

преди 3 месеца

В Русия няма скок на цените на тока, а отоплението струва копейки.

128

Анонимен

преди 3 месеца

Нема ли да дойде некой от Бъркли или от масачузетския да ни оправи, може нещо и от Станфорд да ни дойде.

127

Анонимен

преди 3 месеца

ЕКЗЕКУЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ВИНОВНИ И ЦЕЛИТЕ ИМ СЕМЕЙСТВА ! ДА СЕ ПРЕДАВА НА ЖИВО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЗА РАДОСТ НА ХОРАТА !

126

Капиталист

преди 3 месеца

Нормално е при демокрацията и капитализма цените да скачат. Нали е пазарна икономика. Не купувайте ток и цените ще паднат. Невидимата ръка на пазара е най-добрият регулатор на цените.

125

Анонимен

преди 3 месеца

До миналата зима котлето за парното ми беше на ток. На жената половината заплата отиваше през зимата за тока на котлето. Ако го вдигнат тока ще трябва да минавам на Еко Гориво. Ще преработя котлето на Дърва и Въглища и ще чадя като строшен комин. Така ще спася света от климатичните промени. Ще предотвратя парниковият ефект. Говарят за екология а ни карат да се връщаме в 60-те години на 20-ти век. Е как да не им го фостенцаталенорезбова..

124

Анонимен

преди 3 месеца

1 леб -2 лева..... Деса нищо не казва...

123

Анонимен

преди 3 месеца

Русия предложи дългосрочем договор 127$ цена за газта. ЕС се тръшкаха, реваха, плакаха пред съдилищата - нас ни ограбват! Искаме цени които да се определят на пазарен принцип от спотовия пазар. Добре, ето ви сега цени от 1000$.

122

Анонимен

преди 3 месеца

В Германия няма скок на цената. Германия сключи дългосрочен договор с Русия за 220$ на 1000 куб/м, докато в Европа цената е 1000$. В страни като България скока на цените на ток и отопление ще бъде драстичен, идва много тежка зима, или по-точно много тежки зими.