142

Анонимен

преди 2 години

"Да пуснат 4те рактора дето ги затвориха" Дал си си оная работа на ЕС за пари. Еми те ще те е**ат както си искат вече.

141

пияница мистик

преди 2 години

Некадърните комунисти понеже видяха, че когато са на власт всичко се срива, видяха и че вече стана банално да се оправдават само че ГЕРБ са виновни и започнаха да си трият ръцете с Европа. А истината е, че жената на Кадиев от БСП купува евтин ток и го препродава обратно на държавата на десеторно по-голяма цена. И не е само тя. Доган е по ВЕЦ-овете същия. И да не ми говори за Белене, че ако беше проработил щяха да ни качат тока още повече с думите: ТРЯБВА ДА ИЗБИЕМ ХАРЧОВЕТЕ ПО НЕГО!

140

Иван

преди 2 години

Благодарностите към г-н прецидента Радев и служебното му правителство, които за 4-5 месеца унищожиха държавата. Благодарим!

139

Анонимен

преди 2 години

ЕКЗЕКУЦИЯ ЗА ЗЕЛЕНИТЕ ,ЕКЗЕКУЦИЯ В ЦЯЛА ЕВРОПА ДО КРАК !

138

Анонимен

преди 2 години

Тамън ще включат на пълни мощности теца на Доган, които му хариза държавата за жълти стотинки.

137

Анонимен

преди 2 години

Да пуснат 4те рактора дето ги затвориха

136

Мъдуран

преди 2 години

Да ги плаща миризливата Тиква от неговият шкаф. Спортни зали ,асфалт,а Белене гьол.

135

Мисъл.

преди 2 години

Гоим, вие от 1815 г. вече сте роби и още не се усещате. Плащате данък за собственост, без да се сетите, че това не е ваша собственост. Бачкате все повече всяка изминала генерация и ви залъгват с материални глупости. Вярвате, че с избори контролирате нещо. Вие не помните как живяха предците ви и сега мислите, че всичко е мед и масло. Но като гледам, колкото по-гадно е съществуването, толкова по-силно желание имете за разплод на още роби. Добре е за гърбавия нос, има нужда от евтини работници.

134

Анонимен

преди 2 години

Извинете, Белене с лигнитни въглища ли работи или с вода от чешмата? Имате ли договор за евтини уранови таблетки? Знаете ли какво ще стане с цената на урана в млмента, в който закопаете 10 млрд в Белене и протегнете ръчица за урснови таблетки? Ще ви кажат "Сори, ама тъкмо решихме да кн дигнем цената 16 пъти! Да бяхте дошли преди половин час!". Чели ли сте приказката за Пинокио, където го излъгват да си закопае последните пари в земята?

133

Spaceballs

преди 2 години

Ех това Белене беее... панацеята за всички проблеми, порталът към светлото бъдеще, решението на въпроса за живота, вселената и всичко останало. Само да го бяхме построили и щяхме вече да сме интергалактическа нация.

132

износител

преди 2 години

До Анонименизнася се законно и демократично пазарна икономика му се вика яжте банани и слушайте Бийтълс

131

Анонимен

преди 2 години

Да де, ама тока от АЕЦ-а със себестойност 5 ст се изнася, а останалите плащаме това, което поискат на борсата. А по някаква причина държавата не смее да се намеси и на двете места, и това е от години, а не от 2-3 месеца.

130

Анонимен

преди 2 години

Реално това ще е... ПРОМЯНАТА за българите в следващите месеци... Глад и м'изерия... ПоДмяната за, която говорят всички политици се прави единствено с цел да се облагодетелстват те и олигарсите, които ги спонсорират ...

129

астора

преди 2 години

Калко енергия произвеждат зелените сертификати около 5% ,това ако е причина да внесем по евтин ток от Русия и Украйна. Всичко идва от европейския сьюз ЗАРАДИ БИЗНЕСА СЬС ЗЕЛЕНАТА ЕНАРГИя. От АЕЦ Козлодуй 5ст. киловат, от вятьрните централи 50ст. киловат. Ама всички хиенови политици в Европа и Бьлгария имат такива централи

128

Анонимен

преди 2 години

а то щото сега нема инфлация, всичко е по-скъпо от 20-100%

127

Анонимен

преди 2 години

Що няма протести?

126

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от радев и хунтата му

125

...

преди 2 години

Дреме ми за цената на тока.Дърва съм си купил.Взимам си печката от село и ще кадя дърва и въглища като за световно - хем по-добра топлина от тази няма, хем и цената е подобна - по кубик, кубик и половина на месец - 90-130 лева.Чисто и екологично да им е.

124

Гроби Таласомо

преди 2 години

ББ: АЕЦ "Белене" е една локва...;)))

123

Анонимен

преди 2 години

Комунистите веднага да поръчат два нови реактора за Белене, че старите са ги поръчали ръждиви. Като знаем с каква скорост строят и с каква крадат, комунистите ще завършат белене 2080 год. Важното е червената енергийна мафия да е захранена с милиони и милиарди пък за народа чалга. Радеф що се криеш бре?