161

пияница мистик

преди 3 месеца

До 178 === Типичен комунист. Не коментира какво пише в статията, а мен :)))) И неграмотен по подразбиране. "иСтипосал" :))))

160

Анонимен

преди 3 месеца

"Да пуснат 4те рактора дето ги затвориха" Дал си си оная работа на ЕС за пари. Еми те ще те е**ат както си искат вече.

159

Анонимен

преди 3 месеца

До 177 пияница мистикМ кав ник само си истипосал ! Пасва ти като шапка

158

пияница мистик

преди 3 месеца

Некадърните комунисти понеже видяха, че когато са на власт всичко се срива, видяха и че вече стана банално да се оправдават само че ГЕРБ са виновни и започнаха да си трият ръцете с Европа. А истината е, че жената на Кадиев от БСП купува евтин ток и го препродава обратно на държавата на десеторно по-голяма цена. И не е само тя. Доган е по ВЕЦ-овете същия. И да не ми говори за Белене, че ако беше проработил щяха да ни качат тока още повече с думите: ТРЯБВА ДА ИЗБИЕМ ХАРЧОВЕТЕ ПО НЕГО!

157

Мьрши долни

преди 3 месеца

Като видите фотоволтаични панели , хвърляйте им по някой и друг камък.

156

Иван

преди 3 месеца

Благодарностите към г-н прецидента Радев и служебното му правителство, които за 4-5 месеца унищожиха държавата. Благодарим!

155

Анонимен

преди 3 месеца

ЕКЗЕКУЦИЯ ЗА ЗЕЛЕНИТЕ ,ЕКЗЕКУЦИЯ В ЦЯЛА ЕВРОПА ДО КРАК !

154

Анонимен

преди 3 месеца

Тамън ще включат на пълни мощности теца на Доган, които му хариза държавата за жълти стотинки.

153

Анонимен

преди 3 месеца

Да пуснат 4те рактора дето ги затвориха

152

Мъдуран

преди 3 месеца

Да ги плаща миризливата Тиква от неговият шкаф. Спортни зали ,асфалт,а Белене гьол.

151

Мисъл.

преди 3 месеца

Гоим, вие от 1815 г. вече сте роби и още не се усещате. Плащате данък за собственост, без да се сетите, че това не е ваша собственост. Бачкате все повече всяка изминала генерация и ви залъгват с материални глупости. Вярвате, че с избори контролирате нещо. Вие не помните как живяха предците ви и сега мислите, че всичко е мед и масло. Но като гледам, колкото по-гадно е съществуването, толкова по-силно желание имете за разплод на още роби. Добре е за гърбавия нос, има нужда от евтини работници.

150

Христо Христов

преди 3 месеца

До 164Абе не знам как ще е с Берене, но виждам, как е без Белене. И със сигурност е по-зле от с Белене.

149

Анонимен

преди 3 месеца

Извинете, Белене с лигнитни въглища ли работи или с вода от чешмата? Имате ли договор за евтини уранови таблетки? Знаете ли какво ще стане с цената на урана в млмента, в който закопаете 10 млрд в Белене и протегнете ръчица за урснови таблетки? Ще ви кажат "Сори, ама тъкмо решихме да кн дигнем цената 16 пъти! Да бяхте дошли преди половин час!". Чели ли сте приказката за Пинокио, където го излъгват да си закопае последните пари в земята?

148

Spaceballs

преди 3 месеца

Ех това Белене беее... панацеята за всички проблеми, порталът към светлото бъдеще, решението на въпроса за живота, вселената и всичко останало. Само да го бяхме построили и щяхме вече да сме интергалактическа нация.

147

до износител

преди 3 месеца

чудно таз пазарна икономика от три месеца ли се появи на енергийния пазар, май точно нищо пазарно няма

146

Анонимен

преди 3 месеца

Да де ама разни седесари и гробари спряха Белене а сега вече щеше поне единия реактор да работи. Ама нали сме атлантици и тем подобни. Да дойде Сашо Дебелее от ЕП и да докара евтин ток от луната. Малоуммниици загубени...

145

износител

преди 3 месеца

До Анонименизнася се законно и демократично пазарна икономика му се вика яжте банани и слушайте Бийтълс

144

Анонимен

преди 3 месеца

Да де, ама тока от АЕЦ-а със себестойност 5 ст се изнася, а останалите плащаме това, което поискат на борсата. А по някаква причина държавата не смее да се намеси и на двете места, и това е от години, а не от 2-3 месеца.

143

Анонимен

преди 3 месеца

Реално това ще е... ПРОМЯНАТА за българите в следващите месеци... Глад и м'изерия... ПоДмяната за, която говорят всички политици се прави единствено с цел да се облагодетелстват те и олигарсите, които ги спонсорират ...

142

астора

преди 3 месеца

Калко енергия произвеждат зелените сертификати около 5% ,това ако е причина да внесем по евтин ток от Русия и Украйна. Всичко идва от европейския сьюз ЗАРАДИ БИЗНЕСА СЬС ЗЕЛЕНАТА ЕНАРГИя. От АЕЦ Козлодуй 5ст. киловат, от вятьрните централи 50ст. киловат. Ама всички хиенови политици в Европа и Бьлгария имат такива централи