151

Анонимен

преди 7 месеца

"Да пуснат 4те рактора дето ги затвориха" Дал си си оная работа на ЕС за пари. Еми те ще те е**ат както си искат вече.

150

пияница мистик

преди 7 месеца

Некадърните комунисти понеже видяха, че когато са на власт всичко се срива, видяха и че вече стана банално да се оправдават само че ГЕРБ са виновни и започнаха да си трият ръцете с Европа. А истината е, че жената на Кадиев от БСП купува евтин ток и го препродава обратно на държавата на десеторно по-голяма цена. И не е само тя. Доган е по ВЕЦ-овете същия. И да не ми говори за Белене, че ако беше проработил щяха да ни качат тока още повече с думите: ТРЯБВА ДА ИЗБИЕМ ХАРЧОВЕТЕ ПО НЕГО!

149

Иван

преди 7 месеца

Благодарностите към г-н прецидента Радев и служебното му правителство, които за 4-5 месеца унищожиха държавата. Благодарим!

148

Анонимен

преди 7 месеца

ЕКЗЕКУЦИЯ ЗА ЗЕЛЕНИТЕ ,ЕКЗЕКУЦИЯ В ЦЯЛА ЕВРОПА ДО КРАК !

147

Анонимен

преди 7 месеца

Тамън ще включат на пълни мощности теца на Доган, които му хариза държавата за жълти стотинки.

146

Анонимен

преди 7 месеца

Да пуснат 4те рактора дето ги затвориха

145

Мъдуран

преди 7 месеца

Да ги плаща миризливата Тиква от неговият шкаф. Спортни зали ,асфалт,а Белене гьол.

144

Мисъл.

преди 7 месеца

Гоим, вие от 1815 г. вече сте роби и още не се усещате. Плащате данък за собственост, без да се сетите, че това не е ваша собственост. Бачкате все повече всяка изминала генерация и ви залъгват с материални глупости. Вярвате, че с избори контролирате нещо. Вие не помните как живяха предците ви и сега мислите, че всичко е мед и масло. Но като гледам, колкото по-гадно е съществуването, толкова по-силно желание имете за разплод на още роби. Добре е за гърбавия нос, има нужда от евтини работници.

143

Христо Христов

преди 7 месеца

До 164Абе не знам как ще е с Берене, но виждам, как е без Белене. И със сигурност е по-зле от с Белене.

142

Анонимен

преди 7 месеца

Извинете, Белене с лигнитни въглища ли работи или с вода от чешмата? Имате ли договор за евтини уранови таблетки? Знаете ли какво ще стане с цената на урана в млмента, в който закопаете 10 млрд в Белене и протегнете ръчица за урснови таблетки? Ще ви кажат "Сори, ама тъкмо решихме да кн дигнем цената 16 пъти! Да бяхте дошли преди половин час!". Чели ли сте приказката за Пинокио, където го излъгват да си закопае последните пари в земята?

141

Spaceballs

преди 7 месеца

Ех това Белене беее... панацеята за всички проблеми, порталът към светлото бъдеще, решението на въпроса за живота, вселената и всичко останало. Само да го бяхме построили и щяхме вече да сме интергалактическа нация.

140

износител

преди 7 месеца

До Анонименизнася се законно и демократично пазарна икономика му се вика яжте банани и слушайте Бийтълс

139

Анонимен

преди 7 месеца

Да де, ама тока от АЕЦ-а със себестойност 5 ст се изнася, а останалите плащаме това, което поискат на борсата. А по някаква причина държавата не смее да се намеси и на двете места, и това е от години, а не от 2-3 месеца.

138

Анонимен

преди 7 месеца

Реално това ще е... ПРОМЯНАТА за българите в следващите месеци... Глад и м'изерия... ПоДмяната за, която говорят всички политици се прави единствено с цел да се облагодетелстват те и олигарсите, които ги спонсорират ...

137

астора

преди 7 месеца

Калко енергия произвеждат зелените сертификати около 5% ,това ако е причина да внесем по евтин ток от Русия и Украйна. Всичко идва от европейския сьюз ЗАРАДИ БИЗНЕСА СЬС ЗЕЛЕНАТА ЕНАРГИя. От АЕЦ Козлодуй 5ст. киловат, от вятьрните централи 50ст. киловат. Ама всички хиенови политици в Европа и Бьлгария имат такива централи

136

Анонимен

преди 7 месеца

а то щото сега нема инфлация, всичко е по-скъпо от 20-100%

135

Анонимен

преди 7 месеца

Що няма протести?

134

Анонимен

преди 7 месеца

Гарантирано от радев и хунтата му

133

...

преди 7 месеца

Дреме ми за цената на тока.Дърва съм си купил.Взимам си печката от село и ще кадя дърва и въглища като за световно - хем по-добра топлина от тази няма, хем и цената е подобна - по кубик, кубик и половина на месец - 90-130 лева.Чисто и екологично да им е.

132

Гроби Таласомо

преди 7 месеца

ББ: АЕЦ "Белене" е една локва...;)))