221

Shark

преди 2 години

Може ли Бойко Методиев Борисов да обясни, след като е бил в Пловдив какво му попречи да присъства на тържествата по случай Независимостта на България. Кое беше толкова спешно, че трябваше и кмета да не присъства, а да отиде на среща с НЕГО-ВЕЛИКИЯТ ВОЖД!! Не можеше ли да говорят след това??? А, кое беше по-важно! Мекерета! И да, не си почтен, ако гласуваш за ГЕРБ!!!!Не само това, гласувалите за ГЕРБ са съучастници в престъпление!!!!

220

Активист на БСП

преди 2 години

Бобеното зърно от Банкя се прави на интелигент 🎃🇱🇷

219

Анонимен

преди 2 години

България е един разграден двор.няма държава,никога не е имало от турско робство.това ще е последният парламент заседаващ,въпроса е да се обере всичко което е останало до последно да се изтиска държавата като лимон.сега идва ред на сребърния фонд и всички български банки.ако преди това някоя друга държава не ви нападне и изтреби.защото нямате армия нямате подготвени хора.цялата държава е минирана с антракс.българия изчезва демографски срив,икономически срив цените летът нагоре,доходите намаляват.

218

Анонимен

преди 2 години

Това с Боко и Радев вече ми прилича на любовна история. Точно така се дърлях с един съученик в училище, ама още сме дружки. А тогава беше точно в тоя стил.

217

leketata

преди 2 години

От служебния к-т на РР ни докараха скъпотия, мизерия, безработица,разрушиха всичко сега искат и държавицата да погребат... медиите се надпреварват да ги рекламират, троловете да ги възвеличават... мошениците се юрнаха да искат власт... няма живот тука, ще избягаме днес навсякъде из европа е по добре от тука... казах!

216

Анонимен

преди 2 години

Гоуема лубов е Боко с Радев, разбрахме. Аре натаковайте се и мирясайте, ама Радев дали ще даде?

215

Анонимен

преди 2 години

140 детски градини в София, половин милиард километра магистрали... Някой да знае тоя човек на какви наркотици е?

214

Анонимен

преди 2 години

Това диво същество Борисов не се спря да беснее по лични причини. Добре, ама сте големи любовници с Радев. Който силно люби, силно и мрази...нали, бе Борисов? Правило.

213

Алллоооо

преди 2 години

Браво БОЙКО ! Бой по червенушките ! Долу *** !

212

Трол на ГЕРП

преди 2 години

Колко ви плати Тиквата за да публикувате статии с подробности за неговите пpocтoтии? Кой се интересува от този дeбeл и пpocт дедак? Няма по-голяма деградация като личност за да работиш като платен *** на тиквата и мафията.

211

Анонимен

преди 2 години

Защо текето коментари, които разкриват какъв селянин е Бойко - ГЕРБ ви натискат да създавате определено впечатление, а?

210

Над всичко

преди 2 години

Борисов,България над всичко и всички!България е на път да бъде затрита,вижда се как Со'рос завладява държавните структури чрез президента,новият проект и всички медии.Опасността от това да се случи е реална. Намерете пресечната точка с БСП и постъпете национално отговорно.Ако не сте толкова извисени ще сложите края на държавата.Сценарият е класически и работи безотказно.Хилядолетната ни история е на път да затвори последните си страници. Оглупяването на масите е в ход, медиите промиват мозъците

209

стоян

преди 2 години

Защо тази банкянска мутра е все още на свобода?Каскета дължи отговори на обществото.Мястото и на двамата е в затвора.

208

От Варна с любоФ

преди 2 години

БаЦе ела във Варна , чакаме те , даже кмета Фантом ще изкараме за срещата !!!

207

Гри

преди 2 години

Скрий се Тиква

206

Студент

преди 2 години

Като млад човек , трезво мислещ , нямам идея какво е било преди управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ , но това което виждам от него ме отвращава !!! Искам променя , те не заслужават да са на власт .

205

Анонимен

преди 2 години

Ама стига лая по радев. Ти го издигна с неподходящата кандидатура на цецка цачева. Сега е време да го остраниш с подходяща такава. Очакваме да видим кой ще е, иначе е ясно, че всичко е решено предварително

204

Ментора бай Иван

преди 2 години

Даа , наближава Коледа!А какво ти каза учителка Бойко ...и твоята Коледа ще дойде !А тя наближава!

203

Анонимен

преди 2 години

До 229:БКП пикчърс представя селянина от Банкя - продължение на селянина от Правец! 😅

202

Анонимен

преди 2 години

След като не може вече да уволнява в държавата започна да уволнява в герберските общини. Посяга на свои, само и само да се изкара за пореден път голям управленец.