281

Анонимен

преди 2 години

Газът е поскъпнал в Европа с 350%, а не 160% (когато му е удобно на Борисов намалява процентите на своята вина), защото благодарение на Меркел и Борисов, Газпром установи със Северен Поток 2 и Турски Поток пълен ценови монопол.Борисов носи пряка и непосредствена съвиновност за цените на природния газ не само в България, а в цяла Европа.

280

3

преди 2 години

3. Всичко в енергетиката се контролира от ГЕРБ/ДПС/санкционирани от САЩ. Всички шефове са техни назначения.За всяко нещо в енергетиката са виновни само ГЕРБ/ДПС/санкционираните от САЩ, както може и донякъде оня бивш лидер на Средна Европейска Класа, партията влязла в коалицията на Василев и Петков, който заедно с Халил Летифов (пак да кажа реален министър на енергетиката) по времето на ГЕРБ/ДПС управляваха държавната енергетика в Марица Изток

279

2

преди 2 години

2. Шефовете на държавната НЕК, които са хора на ДПС умишлено извадиха от търговско опериране с умишлено довеждане до техническа разруха ПАВЕЦ Чаира след отказ да им бъде даден рушвет от построилите централата японци, за да могат да манипулират цените на електроенергията през деня и да не може да се балансира система през ноща в резултат на което да се предизвикват разрушително високи цени пълнещи ГЕРБ-ДПС/санкционирани от САЩ джобове за около 300 милиона евро на година.

278

отговор на лъжите

преди 2 години

1. Енергийната борса се манипулира от хора свързани и неуволнени от служебното правителство, защото ГЕРБ и ДПС направиха специално законодателство, за да ги бетонират на позициите им в държавната енергетиката.

277

Анонимен

преди 2 години

Ей тоя не разбра ли,че не вярваме на лъжите му? Построил 140 детски градини в София. 140 ремонта да ,*** построени не. Цените се вдигат щото са международни, и който и да е все ще вдига. А за магистрали и Северна България хич да не говори, щото той ги съсипа за 12 г. С кражби и корупция прогони инвеститорите, пък и наши произвадители. Външни инвестиции при ББ 0лв. Даже имаме износ на капитали и предприятия.

276

Анонимен

преди 2 години

хората няма какво да губят, що да не гласуват отново за комунисти!

275

Анонимен

преди 2 години

Уникално прозрение имайки предвид умственият капацитет на тиkвата

274

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 303 "Бойко Борисов: Излиза, че ако не гласуваш за Румен Радев, не си почтенНай-после един логичен и разумен извод сред ежедневния поток от небивалици, които бълва Барба Ганьос." Само психично болен може да твърди, че е почтен, човека, който приема пликове, слугува на чужда държава и разбива обществото. Румен Радев е национален предател и името му е записано до това на Георги Димитров (те са и от една партия).

273

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов: Излиза, че ако не гласуваш за Румен Радев, не си почтенНай-после един логичен и разумен извод сред ежедневния поток от небивалици, които бълва Барба Ганьос.

272

Анонимен

преди 2 години

Прав е

271

Анонимен

преди 2 години

Борисов не сме да се кандидатира за президент защото ще има 50 хиляди гласа ,а Радев над милион

270

Буци

преди 2 години

Както винаги ***. Цената на тока е такава заради борсата, която ти въведе. Цената на желязото е борсова, а ти се внася. Цената на газа е борсова, но Буцката пропусна да построи Южен поток, което даваше възможност за договорености на по евтин газ. Инфлацията я наду ти с 1000 лева за доктори, 50 лева за пенсии, а сега и 120 лева за тях. За Хемус дръпнаха правилно парите, че щеше да ги откраднеш през аванси. Крадлив тарикат си Фончо, крадлив.

269

Българин

преди 2 години

Пътища се правят от този,който задели средства в бюджета за тях! Радев и неговите хрантулници обраха близо половин милиард от сметките на "Автомагистрали" за Хемус, да ги раздадат и да си купят изборите! Няма по-големи некадърници докопали властта от Зелените чорапи !

268

Мен

преди 2 години

Абе този май верно е за клиника с жълти престилки?!?!? Или по скоро май всички дет си го избираме пак да ни управлява сме за там?!?!? Цените се вдигали и виновно било правителството и Радев?!?! Този или е неграмотен или нас ни има за балъци- нещо за фондови/ стокови борси да е чувал?!?!?Радев- магистрали- е пък що не погледне къв е резултата е Неговите магистрали построени за 12 години?Б***си колко сме зле че пак да си го търсим?!?!

267

стар чвор

преди 2 години

Баце..пътя дето го направи , още на първата годинина за ремонт ,що така бе баце, при бай Тошо-- 10 години -след направията нямаха ремонт пътищата,така помня, като бях детеколко крадете от проектите ,че веднага всичко е за ремонт,а баце...до гуша ни дойде,гадни ко..***..ле..та бяхте всички до един от ГЕРБ

266

стар чвор

преди 2 години

стига рева баце...говори се ,че имаш акции за 2 милиарда долара в тесла,а аз трудно купувам кашкавал за децата-при твоето правителство , това ли е справедливост, а ***

265

Иво

преди 2 години

Фончо тарикатът пак реве нещо на умряло.

264

Електорат

преди 2 години

БОЙКО ДАВАЙ ПРЕЗИДЕНТА ДА СМАЧКАМЕ КОМУНИСТА.ГЕРБ ПОБЕДА.БОЙКО С ЧИСТО НОВ БЯЛ ДЖИП.НАРОДА Е С ТЕБЕ....

263

Ха-ха

преди 2 години

Чекмеджето изпада в абстиненция.

262

Брат Вурст

преди 2 години

Боцко най-после се осмелил да отиде в някой град. Досега се появяваше като Осама, само от села, пещери и паланки ( и казан за ракия- Муудис). Смелчага.