30

SS

преди 4 месеца

Другарко Нинова. Май забравяте ,че влизането на Бг-я в ЕС отдаде суверинитет в името на общото ни европейско бъдеще.И това стана без референдум и народни избранници избрани с 43-45 процента избирателна активност.НИЕ В МОМЕНТА СМЕ ТОЛКОВА НЕЗАВИСИМИ,ЧЕ НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НАС. Държавата живее на евросубсидии,и съществува само докато някой не е решил да я махне от картата.И повярвайте никой няма да си мръдне пръста за да я защити. Приватизираната и разпродадена държава,на бивши комунисти,и мутри !

29

Off

преди 4 месеца

Хубаво е другарката Нинова да си мълчи по някои теми. Тази за националния суверинитет е една от тях.

28

Краси

преди 4 месеца

ДругаркЕ,цЕлата ви продажна партия е слуга на въшливите мужици !

27

ЛЪЖКИНЬО

преди 4 месеца

А ЗАЩО ПОМОГНА НА ТУРЦИТЕ ОТ ДПС, ДА ЗАВЛАДЕЯТ ОБЩИНА ДЕВИН НА ПРЕДИШНИТЕ МЕСТНИ ИЗБОРИ ?

26

мдааааа

преди 4 месеца

отвратихме се от партиите ,отвратихме се от политиците ,сега искат да се отвратим и от празниците ,на всеки празник се чувстват длъжни ,да си изтъпанчат мазните ,самодоволни ,нааагли муцуни и да ни обясняват ,какво било и как при тях ще е по-хубаво , айде да се махате и всички ще сме съединени ,обединени и независими

25

Анонимен

преди 4 месеца

Пръдни да ти олекне!

24

Анонимен

преди 4 месеца

По-точно заглавие: Нинова: Компромис с българския национален суверенитет никога не трябва да се прави, както правеше БКП-столетницата, нашият създател

23

Куку

преди 4 месеца

Ниновице,решението да ни пробутате Радев с чужд шпионин е предателство.Бо.....ци

22

Наблюдател

преди 4 месеца

Само може да сме виме за цицане и 07535васали на Русия и Путин...

21

До 23

преди 4 месеца

В момента като сме харизани на Америка,много добре ли живееш Ковид робе?

20

кака мика

преди 4 месеца

абе , слаФчу или тошку нема ли да кажат нещо , да напишат нещо у фейсо за днешната дата ?

19

До

преди 4 месеца

Другарко,не говори за суверинитет,не злоупотребявай с тия който не гласуват за вас. Ама всичките ти лидери по места са пияндета,,о.с.ра.н.и до горе. В общинска организация на БСП в Тервел е пълно с такива хора.никога там няма да спечелиш.когато ДПС в тая община даваха парични помощи за партията си,това беше може би 1996 година беше, нашето семейство дари пари на БСП,ще кажа и името на жената в БСП Керанка лека и пръст.никой член на БСП не е дарявал суми,те преминаха към ГЕРБ.намери си хора с вяр

18

Анонимен

преди 4 месеца

Нали точно БКП искат да ни харизат на СССР.

17

Другарко Нинова,

преди 4 месеца

не се изказвай по темата. Когато вашата партия-майка управляваше, този празник не съществуваше. В учебника ми по история имаше само едно изречение, че на 22 септември с указ, не манифест, на Фердинанд ( без титла) е обявена независимостта на България. Пишеше още, че Стефан Стамболов и други русофоби са искали да откъснат България от руското влияние... и други подобни глупости. Добре, че имах жив прадядо да ми разказва истината.

16

до Волт

преди 4 месеца

Напротив тая има много общо. Разликата между нея и останалите горили е, че те са много по-зле. Утре ще пишат до Путин да ни земе за 16та република.

15

леле леле

преди 4 месеца

айде и импексова се изказа :) шефка на партия -бсп(бкп) говори за национален суверенитет . та точно бкп ни подари на ссср . и това ако не е цинизъм !

14

Анонимен

преди 4 месеца

Хахахааааа! Кой беше единственият партиен шеф, който поиска оставката на Екатерина Захариева, че подписа международния договор за безчинствата на Червената армия в Източна Европа заедно с останалите източноевропейски страни? Кой беше единствения шеф на партия, който рекламираше употребата на "Спутник", който не е признат в ЕС?

13

Анонимен

преди 4 месеца

Корни, моля, върви си .

12

Асан

преди 4 месеца

Компромис с партийната субсидия също нема Референдума каза 1 лев :)))

11

Волт

преди 4 месеца

Тая няма нищо общо ни с бкп,ни с бсп.Просто я яхна да си начеша крастата в политиката.