14

Handel

преди 2 години

"Hитo в тoзи cлyчaй, нитo пpeди, нитo cлeд тoвa cъм oкaзвaлa нaтиcк въpxy пepcoнaлa дa мaнипyлиpa дaнни Ами то не е необходимо да ги хванеш за главите и да ги "натиснеш" в бюрото. Достатъчно е да кажеш няколко пъти завоалирано "Тези данни тук изглеждат странни. Дали не е защото не отчитаме местната психология и затова цифрите ни ще излязат изкривени? Помислете как да го направим за да станат резултатите по-точни!"

13

Анонимен

преди 2 години

Дано изгние в затвора тая крадлива леля! Може и на друго място!

12

Провал

преди 2 години

Защо така Г-жо Кристалина?Не можеше ли да си служите на поста, който заемате не със балкански мантилет?Това не е българска компания , където да се разполагате с натиск и да си правите своеволия.Както се казва: Станахме отново за срам пред света!Няма изненада!Прибирай се на село някъде в България, и спри да ни излагаш вече!

11

1

преди 2 години

сталинке, сталинке,бива ли така да се излагаш,като началника си от Банкя,все се правите на голямата работа ,но уви!

10

Баба Ванга

преди 2 години

Аз още от първия дена нали ви казах че от тая нищо не става и че България няма никаква файда от нея!

9

2луп

преди 2 години

Типичният представител на ОПГ Герб. Крадлива, нагла и с комунистическо минало. Идеална е за кандидат за президентннангврб

8

Анонимен

преди 2 години

1 а персонала в тая банка как е назначен? Или мислиш че има случайни хора там? Всеки е човек на някого. Битка на лобита. Проблем им е Кристална. Не ще да лъже, че китайците са слаби, че да хвърчи рейтинга на едни, а на китайците да потъва. Ей това е истинския проблем. Опитаха да ги смажат драконите с ковида, но не стана и пробват с финансови манипулации. За целта обаче трябва да бутнат банковия им рейтинг и тук Кристална пречи, защото казва че Китай са силни. Ах какъв грях!

7

ДА НАПОМНЯ

преди 2 години

*Международния Валутен Фонд* и *Световната Банка* са Частни Банки . За по-просто - като явлението *национална лотария* в България .Тоест - те се управляват от частници , нямат нищо общо с Държави и Парламенти .

6

Анонимен

преди 2 години

Ха, казала истината за Китай, че са силни и че са икономически гиганти и сега ще я разпънат. Понеже никой не може да е с по-добри икономически показатели от задокеанските.

5

Анонимен

преди 2 години

Само да не решат, че трябва да се върнат парите от чекмеджетата, че чак догава ще заиграят бухалките и боце ще купи целия Брюксел със се секретарките.

4

Анонимен

преди 2 години

Баба Кристалина стана за смях. Ирина Бокова беше по-сериозен кандидат от бъдещата находка в списъка Магнитски. Бойко Шиши, и Гешев ще се успокояват с думите, те Кристалина осъдиха, та нас ли няма. Пожелавам спокоен ден на независимостта на все още зависимите от престъпниците Доган, пеевски и Божков. Обещавам да Ви вкараме всички до един в затвора и да ви превъзпитаме скоро

3

неандерталец

преди 2 години

Мястото й е в затвора.

2

K

преди 2 години

Извиване на ръце. Типично за нейната партия. Силова политик. Корабът се клати на високо ниво. И стена Кристалина ще бъде изкупителната жертва.

1

Анонимен

преди 2 години

Ами питайте персонала.