9

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБРАВО...ТОЧНО ТАКА,НО МАЛКО Е ВЕРОЯТНО ТОЗИ ТИ ИЗБОР ДА ТЕ ДОВЕДЕ ДО НЯКАКВА РЕШЕНИЕ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ...С ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ ТОВА Е КАУЗА ПЕРДУТА...И СЕГА КАКВО ОЧАКВАШ?МЕДАЛ ЗА ХРАБРОСТ?

8

Анонимен

преди 2 години

Избирам България!!!

7

Анонимен

преди 2 години

ИЗБИРАЙТЕ...РУСИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ!

6

Анонимен

преди 2 години

КАКВА НЕЗАВИСИМОСТ БЕ ХОРА?НЯКАКЪВ КНЯЗ С НЕМСКО ПОТЕКЛО ОБЯВЯВА НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ТУРСКИЯ СУЛТАН ВЪРХУ ТЕРИТОРИЯ АДМИНИСТРАТИВНО УПРАВЛЯВАНА ОТ РУСНАЦИ!

5

Питър

преди 2 години

Панов да говори за независимост..... Завършил сержантско училище, подвизавал се като механджия, откак е кмет, градът не може да има никаква претенция да се нарича "велик", единственото, което прави, е украса за 22 март и 22 септември, през другото време все едно го няма.... Парвеню, което по примера на Тиквун се кичи с титли "инженер, доктор" и пр..... Вероятно най-слабия кмет, заемал някога това място (даже не е сигурно дали заема нещо, защото е антиматерия)

4

Асан

преди 2 години

Кметя замезва суджук от бюджетя.... Народа е на салам как да е независим :)))

3

Стефанов

преди 2 години

Tи лично какво точно знаеш, кое било добре за града и кое не? Велико Търново е прекрасен град, който в момента прилича на Бейрут под на вещото ти управление. Две главни улици и те са като след бомбардировка! Тротоарите дори по центъра са леш. Да не говорим по кварталите как е. Икономика няма, търсят се тук-таме магазинерки, бармани и бакшиши. Градът на 500-те лева. Всичко е бетонирано и презастроено, паркирането е абсолютен кошмар и това влечуго слиза от Арбанаси по празниците да го снимат.

2

До 1

преди 2 години

Бе това което направиха нашите крадци през последните 30 години и нашите съседи на юг не можаха да ни сторят и за 500години

1

Анонимен

преди 2 години

Вярно е всички сте я запазили своята независимост крадете като за световно и сте недосегаеми едва ли някоя държава може да се похвали с това