32

Р Е Д

преди 2 години

Ще стане лошо когато ние започнем да бием ***, които си вярват, че имат законно право да ни бият!

31

Анонимен

преди 2 години

Бият се за глупости

30

Синтетична телепатия

преди 2 години

За постове срещу изверга ББ направо пускат Пълно СРС, казват че Гешев ги поръчва тези гадости срещу хората!

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42- Уууууупс, сега му викат либерален глобализъм.

28

Анонимен

преди 2 години

Бой по враговете на Партията и максическия-интернационализъм.

27

Айде сега

преди 2 години

Друго е да отидеш да протестираш пред или вътре във капитола!

26

Анонимен

преди 2 години

Тука в БГ е така. Благодарим за това на МВР, ГДБОП, ДАНС, МАНС и т.н. шапкари.

25

до 4

преди 2 години

Не не можеш! Някои хора и тяхните лакеи не обичат да се казва истината щото излиза, че клатиш лодката. Гарантирам ти, че в момента в който кажеш нещо, което на някой не му хареса веднага те идентифицират и си под постоянен контрол - следене, подслушване, . Тези скандали със скалъпените обвинения за държавен преврат са достатъчно пресен пример. Разбира се в материалите на производството няма нищо вярно и целят опозоряване на "обекта", те и за друго не ги ползват щото съдилищата не ги приема

24

Анонимен

преди 2 години

И в тоя сайт се е случвало ...

23

хммм

преди 2 години

И в западна Европа е така. Там даже хората биват уволнявани и тайните служби ги следят да не кажат нещо политически некоректно.

22

Асан

преди 2 години

Кой ги бие ... да бият и те

21

Демек ?

преди 2 години

Всявате параноя. Параноята понякога е ИСТИНСКА. Егати демокрацията...

20

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕДИ ДА ПОСТВАТЕ ТУК! ИЗЛЕЗТЕ ОТ ПРОФИЛИТЕ СИ В ГООГЛЕ И ФЕЙСБООК ЗАЩОТО ТОЗИ САЙТ СЪБИРА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ СЪС ВСЕКИ ПОСТ! ПОЛЗВАЙТЕ ВПН НАЙ-МАЛКОТО! ТОЛКОВА Е СМОТАНО НАШЕТО МВР , ЧЕ И ГДБОП, ЧЕ ВИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА, СТАВАТ САМО ДА ПРАВЯТ ИНСЦЕНИРОВКИ!

19

АнонимеН

преди 2 години

КАТО НЕ ПОЛЗВАТ ВПН , ТАКА СТАВА СЕГА ПИШЕМ ОТ ВИЕТНАМ И ПРОГРАМАТА ПОКАЗВА, ЧЕ ТОВА АЙ ПИ Е ПОЛЗВАНО ОТ ХИЛЯДИ ДРУГИ И МОЖЕ И ДА Е ЕДНОВРЕМЕННО! ИМА МНОГО ВПН ПРОГРАМИ НО ПОВЕЧЕТО ДАВАТ САМО НЯКОЛКО ВПН АДРЕСА А ТАЗИ НАТИСКАШ БУТОНА И ПРЕЗАРЕЖДА НОВ АЙ ПИ АДРЕС ЗА ВСЕКИ ПОСТ РАЗЛИЧЕН И НА ВСЕКИ ЧАС СЕ ОБНАРОДВА С ПО 10-20 НОВИ АЙ-ПИ АДРЕСА НО НЕ КАЗВАМ КОЙ Е МОЯ ВПН КЛИЕНТ МЕНИДЖЪР

18

Анонимен

преди 2 години

"Кажете нещо против богоизбраните, ,,различните" и тъмните в социалните мрежи, докато живеете в З. Европа и С. Америка. Тогава ще ви арестуват и ще лежите в затвора. Отричането на Холокоста там е наказуемо." ----Който твърди подобно нещо, никога не е гледал американските консервативни медии, които са необятни. Включително Ку Клукс Клан там продължава да си съществува най-официално. Да не говорим за гейовете. Закон срещу отричането на Холокаста пък има само в Германия.

17

Така си е

преди 2 години

За автори на статии в интернет също. Нали ??

16

Анонимен

преди 2 години

То и тук май е така! Ние пишем, вие следите!!! Не се знае на кой какво няма да му хареса :)))

15

:-) до 13

преди 2 години

Едуард Сноудън разкри, че САЩ следят целият интернет трафик в страната и този на десетки милиони по света. Също така подслушват телефоните на много чуждестранни политици като Ангела Меркел.

14

Леша

преди 2 години

До 14 Умен ли се почуства с този пост? Ще ти дам още един жокер. Щоом е написано от човек, без значение какво е - новина, научен труд, изследване, религия - винаги може да е пристрастно или да стигне до теб манипулирано, редактирано и преиначено. Всеки човек с критично мислене проверява информацията преди да я приеме като истина. Не се критикува информация, само ако си програмиран бот и не ти работи дясното полукълбо на мозъка.

13

Анонимен

преди 2 години

До Леша, толкова на едно място не бях срещал. Как побираш толкова много мозък?