196

Анонимен

преди 3 месеца

Хремата не води до дихателна недостатъчност, ниска сатурация и интубация.

195

Анонимен

преди 3 месеца

До боб и другите ковид фашисти тук (сигурно е един човек де): Ами когато и вас погнат, че нямате 10-тия бустер, или ако не искате да ваксинират новороденото ви бебе с 3 дози. Или ако ви кажат, че "нищо че населението е 100% ваксинирано и антиваксърите са избити, пак трябва да бъдем отговорни и да спазваме мерки до края на живота си". Тогава кой ще ви подкрепи? Малко ще е късно да излезете на протест, а?

194

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 190 ("Да си чул за интубиран заради риновирус /сиреч хрема/?")Интубиране и механична вентилация да не са от 2020-та година? Разбира се, че е имало интубирани - просто са били малко, защото не е пандемия. И не е имало такава пропаганда в медиите.

193

интубатор

преди 3 месеца

Само да ми паднете в ръчичките. Пишете си завещанието.

192

боб

преди 3 месеца

Неваксинираните да носят жълт надпис невасиниран на гърдите и да не се допускат на места където ходят ваксинирани. Да се създаде ковид жандармерия за контрол на субектите със съмнителен антиевропейски уклон.

191

щурмбанфюрер

преди 3 месеца

Решението е само организирани паравоенни отряди от ваксинирани . И вечерен час . Антиваксърите нелегални лица при залавяне да се затварят в концентрационни ковид лагери.

190

Чакам

преди 3 месеца

Да видя кога тъдява ще съобщят за казуса в Исперих. От 5 човека в интензивното 4 са двойно ваксинирани, едната жена вече е починала, неваксиниран е само 1 от петимата.

189

деваксинатор

преди 3 месеца

Антиваксърите трябва да се разстрелват публично. За назидание на другите.

188

Гого

преди 3 месеца

За момента нямаме напрежение за липса на легла за хора, желаещи хоспитализация- аз пък си мислех , че се хоспитализират по медицински показатели , е затова са пълни болниците

187

Анонимен

преди 3 месеца

Да си чул за интубиран заради риновирус /сиреч хрема/? Ковидът е гаден и опасен.

186

Сата НАТО

преди 3 месеца

Българите - понеже имат средновековен манталитет - затова и здравеопазването и нивата на ваксинация са ни на средновековно ниво. -----////------- Искаш да кажеш, че нашите здравни работници имат средновековен манталитет ли? Аз така те разбрах?

185

Сата НАТО

преди 3 месеца

Ковида е интелегентна болест, убива предимно простаците ----////------ Именно! А не антиваксърите.

184

Анонимен

преди 3 месеца

Какво олиг0френско заглавие на статията.Без думи.Излза,че всички други починали са ваксинирани.

183

Анонимен

преди 3 месеца

Тук може да се запита човек защо не се ваксинираме и реваксинираме задължително и срещу десетките други коронавируси, риновируси, грип?

182

До 184

преди 3 месеца

Фейк!

181

Анонимен

преди 3 месеца

Бившият главен учен по респираторни заболявания на Pfizer Michael Yeadon казва, че клетъчният имунитет може да остане и за десетилетия (не се знае всъщност, трябват проучвания). Обаче цитира едно проучване, в което преболедували sars-cov-1 даряват кръв, която заразяват със същия вирус 17 години по-късно - кръвта още помни и преборва вируса. Заразяват я и с новия sars-cov-2, чийто генетичен код е на 80% подобен - преборва се и с него.

180

До 180

преди 3 месеца

Липса на информираност. Антителата са показателни за силата на имунния отговор в първите 3-4 месеца. От любопитство може и да си ги изследваш . След това остава клетъчния имуните, който обаче също отслабва. Такива са коронавирусите !. Вероятно ще се реваксинираме ежегодно.

179

Анонимен

преди 3 месеца

Ръмби там по-долу е с нежни китки и лакирани нокти. И много обича да го ръмбят.

178

Анонимен

преди 3 месеца

Днес сте платили на троловете да цъкат минуси. МЗ да не развързал кризисния фонд?

177

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 179: А защо тогава е това ненормално мерене на антитела и като паднат, хората се стряскат и бързат да се ваксинират/реваксинират/бустеризират?