196

Анонимен

преди 7 месеца

Антиваксър кат неще ваксинка да иде на шаман. Да му посвири на тъпан, да му попее джаз и малко да го опуши и е готов! Нали искате алтернативна медицина?!

195

Аноним

преди 7 месеца

Всички "ваксъри", които натрапват мнението си на останалите, са невежи ***, защото хем не знаят, хем настояват на това, което са ги "информирали":1. Медицински лица потвърждават, че ваксината НЕ ПАЗИ от заразяване "ваксъра"!2. Ваксинираните карат по-тежко Ковид от наваксинираните!3. Делта се разпространи с ваксините!И още, и още... Четете научните публикации в интернет.

194

Гражданин

преди 7 месеца

Антиваксъри, отивате на световна война с тояга в ръка! С гол гь3 таралежи ще мачкате! (Добър коментар, а? Ще си пльосна един голям плюс!!!)

193

рептил

преди 7 месеца

Бъдещето е на нас . Човечеството е паразитът на тази земя.

192

Анонимен

преди 7 месеца

До Тонка: Тонке, можеш да имаш температура и при апендицит и една камара други незаразни заболявания.

191

Анонимен

преди 7 месеца

Антиваксърите сами си избраха да умират от Ковид-19.

190

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 204: Трябва да провериш какво се случва с ваксината на Sanofi срещу Денга във Филипините - април 2016-та започва масова ваксинация на децата там, въпреки притеснения на някои учени, които са "опровергани" (звучи ли ви познато?). Ноември 2017-та се оказва, че притесненията са валидни и ваксинираните непреболедували преболедуват болестта по-тежко от неваксинираните. Спират ваксинацията, има осъдени. Уви, 100,000 деца вече са ваксинирани.

189

Германец

преди 7 месеца

"жалко за човека" -- Ко? Не!

188

Анонимен

преди 7 месеца

Най-късните странични реакции възможни от ваксина са до 6 месец! Не след 10 години.

187

Анонимен

преди 7 месеца

Има по-голяма смъртност (по различни причини), но почти всяко решение изисква преценка на риска - напр. трябва ли да задължим цялото население да се ваксинира при тази смъртност? Ами децата? Те изкарват вируса по-леко от който и да е друг респираторен вирус. Рискът е в безопасността на ваксината. Ако преди година бях казал, че ще има тромби от Астра Зенека, или че може да има замърсяване в Модерна, щяхте да кажете "долен антиваксър". Не може ли да има други проблеми, за които още не знаем?

186

Анонимен

преди 7 месеца

то да беше само един - по 50-60 на ден са... жалко за човека сигурно накрая му е светнало че се е объркал но е било твърде късно. Вируса си е тегав за каране по принцип от личен опит...

185

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 199 Всеки респираторен вирус може да доведе до пневмония! Ти не си ли чувал за пневмония преди 2020-та година? Съответно, някои хора понасят по-тежко пневмонията и следва интубация и механична вентилация. Това че от 2020-та се говори всеки ден за това, не означава, че е нещо ново с този вирус. Преди просто не е било интересна новина.

184

Анонимен

преди 7 месеца

Хремата не води до дихателна недостатъчност, ниска сатурация и интубация.

183

Анонимен

преди 7 месеца

До боб и другите ковид фашисти тук (сигурно е един човек де): Ами когато и вас погнат, че нямате 10-тия бустер, или ако не искате да ваксинират новороденото ви бебе с 3 дози. Или ако ви кажат, че "нищо че населението е 100% ваксинирано и антиваксърите са избити, пак трябва да бъдем отговорни и да спазваме мерки до края на живота си". Тогава кой ще ви подкрепи? Малко ще е късно да излезете на протест, а?

182

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 190 ("Да си чул за интубиран заради риновирус /сиреч хрема/?")Интубиране и механична вентилация да не са от 2020-та година? Разбира се, че е имало интубирани - просто са били малко, защото не е пандемия. И не е имало такава пропаганда в медиите.

181

интубатор

преди 7 месеца

Само да ми паднете в ръчичките. Пишете си завещанието.

180

боб

преди 7 месеца

Неваксинираните да носят жълт надпис невасиниран на гърдите и да не се допускат на места където ходят ваксинирани. Да се създаде ковид жандармерия за контрол на субектите със съмнителен антиевропейски уклон.

179

щурмбанфюрер

преди 7 месеца

Решението е само организирани паравоенни отряди от ваксинирани . И вечерен час . Антиваксърите нелегални лица при залавяне да се затварят в концентрационни ковид лагери.

178

Чакам

преди 7 месеца

Да видя кога тъдява ще съобщят за казуса в Исперих. От 5 човека в интензивното 4 са двойно ваксинирани, едната жена вече е починала, неваксиниран е само 1 от петимата.

177

деваксинатор

преди 7 месеца

Антиваксърите трябва да се разстрелват публично. За назидание на другите.