256

Асанку

преди 3 месеца

Нема а съ варцинирвъъми! Жъ на чеепирвъъъът.

255

Е, па...

преди 3 месеца

М, дааа.....Един човек.... Антиваксър.... Починал.... Айде, стига! Малко стана като - една жена, която срещнах на пазара ми каза, че чула, че на един човек на дядо му.... И така нататък.

254

Леля ви

преди 3 месеца

Чакам така подробно да напишат и за умрелите ваксъри. Как са се пазили, как са си носили маските, как децата им са били на ДО, а те на хоум офис.

253

До Славянин

преди 3 месеца

Ей мишок, стига си спамил с фалшива информация форумите и се пази от коронавируса.До ДАНС : Кога ще заловите подобни хора, които анонимно разпростваняват невярна информация, представляващи заплаха за националната сигурност и за живота на много хпра! Започнете от Мангъров

252

Анонимен

преди 3 месеца

Всички умират, някои само веднъж, обаче

251

славянин

преди 3 месеца

Гледахте би снощи по вечерните новини по Нова мисля че беше за 4-мата починали ваксинирани в болницата в Исперих!?

250

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 258Спокойно, втория път ще ползвате :)

249

Анонимен

преди 3 месеца

Цялото ни 4 членно семейство преболедува Ковид. Не ползвахме нито болница нито лекар.

248

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 262 Аз лично не ползвах никаква лекарска помощ. Но отговорът ще го получите, когато вие, ваксаните, започнете да влизате в болници, след като ви платихме да се ваксате с общите пари.

247

Анонимен

преди 3 месеца

Аз нямам нищо против антиваксерите, но да подпишат отказ от лекарски грижи ако се разболеят от Ковид. Не виждам защо трябва да им плащам като да данъкоплатец болничното лечение при положение, че има ваксина. Като си вземат решението да си носят и отговорността!

246

Анонимен

преди 3 месеца

Имам 4,5к антитела за Ковид 6 месеца след ваксина. Вие си вярвайте на глупостите.

245

От Берлин

преди 3 месеца

До Маринела ЦветановаБлагодаря Ви! И аз по-добре не бих го формулирал...

244

Анонимен

преди 3 месеца

Е, антиваксър пукнал от болест за която има ваксина....това не е новина, това е естествен подбор...

243

Анонимен

преди 3 месеца

Мееееехехехехе

242

Анонимен

преди 3 месеца

Още една ос на разделение в обществото - ваксъри и антиваксъри. Разделяй и владей!

241

Кантарджиев президен

преди 3 месеца

Долу антиваксърите . Всяка ваксина ,нож в сърцето на антиваксъра.

240

Маринела Цветанова

преди 3 месеца

Падението в пропагандата на чудодейните на думи, но неработещи на практика ваксини достигна невиждани низости. Гьобелсовият маниер на налагане на безалтернативна версия на официалния прочит отстъпи място на една абсолютно примитивна и просташка кресливост, целяща да наплаши нерешителните (тоест глупавите и страхливите), но за голямо съжаление на кукловодите, информацията за смъртоносните ефекти на ваксината достига до широките маси, въпреки опитите за информационно затъмнение. Жалко за момчето.

239

епидемиолог

преди 3 месеца

До Инфекционист- Не знам дали си това за което се обявяваш или не, но с такива коментари не помагаш за разобличаването на ковид-мафията и корумпираната част ит лекарското съсловие. Разбира се че се умира от ковид усложнения, както умират от сезонен грип милиони по света ежегодно. С изключение на последните две вълшебни години. Писах за това в предните си постове.

238

Анонимен

преди 3 месеца

Явно мъжа няма роднини да съдят хората които използват името му за пропаганда натиска от Европа да ни ваксинират е много голям няма да, се учудя да почнат репресии и да изнудва хората да, се ваксинират

237

Инфекционист

преди 3 месеца

И *** вече разбраха,че ОТ " ковидвирус" не се умира!! Доказателство?? Досега никой не го е изолирал и показал!! Второ: Не се правят аутопсии,щот единствения начин да се установи причината за смъртта е АУТОПСИЯТА!! Ясно??