67

Цветя и рози

преди 2 години

Предателите по цял свят заслужават само едно - смърт! И това правило на повечето места се изпълнява. Да не е ходил да служи в службите за сигурност щом е искал живот от цветя и рози.

66

Комунизъм

преди 2 години

е равно на мизерия!

65

Помнещ

преди 2 години

Никой,не обича Предстелите!-:))

64

Анонимен

преди 2 години

Европейския съд не взел под внимание факта че зимата ще му се охладят страстите :):)

63

Анонимен

преди 2 години

Европейския съд със гледане в кристално кълбо е устновил истината - или само е постановил?

62

Анонимен

преди 2 години

Никой не обича предателите - но само англичаните ги ползват за политическо толк-шоу!

61

Анонимен

преди 2 години

...То заключава, че провалът на Русия да опровергае твърденията, че тя е организирала удара, допълнително сочи отговорността на държавата...Сочи напъна да обвини Русия в сложен и заплетен план,но единствено стана за смях в очите на целия свят.Да тровиш човек с полоний,вместо да го претрепеш в някоя тъмна уличка,е само в главите на английските фвнове на Джеймс Бонд!

60

Анонимен

преди 2 години

Той и той беше приказвал бая простотии - че Путин бил педофил.... Трябваше да го очаква. Самоубийството на физика направил анализа, обаче буди много подозрения. Това са вещества под контрол и големите учени могат да им намерят специфични следи показващи техния произход. Все ми се струва, че никой няма да прекоси такова растояние с радиактивно вещество под ръка, а още повече да не го регистрират никъде по летищата. Ти ясно, че наемат михллюзи охрана в Англия, но все пак трябва да има и апаратура.

59

Misirka

преди 2 години

Lajte mastii, utre naftata 3,40 !

58

Анонимен

преди 2 години

....убийството е "вероятно одобрено".....,.. има сериозна доказателства....Бе нещо не е добре преведено или ?

57

Сюлейман паша

преди 2 години

СТОТИЦИ ГОДИНИ мориха от глад и безправие крепостните си селяни,после затриха,,кулаците",след това брат брата(бели ср/у червени),измислиха болшевизма и провокираха Хитлер да ги нападне и хайде едни други 20-25 млна,дойде ,,чистката"и милиони невинни измряха в Сибир,после решиха да пролеят крьв и в Изт.Европа(Будапеща,Прага,)...А сега пьк свободомислещите си сьграждани!!Миризливи,гнусни,,крьвожадни колхозници!!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Да решиш да отровиш някого и да го направиш с радиоактивно вещество! Това е най-тъ.пото твърдение, което може да бъде направено. Това нещо не можеш да го носиш в джоба. Трябва ти оловен контейнер, който тежи 100 кила. Как се пренася това през границите? И защо са всички тези мъки, когато работата може да се свърши и с отрова за мишки. По вероятно (нали англичаните много обичат тази фраза) Литвиненко е пренасял полония контрабанда и се е облъчил, което пък е удобен случай да бъде обвинена Русия.

55

ПроСоТо

преди 2 години

До Rrr Я верю!

54

Rrr

преди 2 години

Никто уже не верит в этот британский бред и интриги. России это по херу

53

Награда За Измяната

преди 2 години

До Полоний или Плутоний; Разликата е че за Литвиенко казват че е бил отровен с полоний а Поришенко не е бил отровен с Плутоний.

52

бай ганю

преди 2 години

Имаме да завиждаме на британците за сполучливите разследвания след извършване на престъпление.В страната на шерлок холмс нищо не може да остане неразкрито или недоказано.

51

Не

преди 2 години

разбирам за какво е тоя джендърски рев. Почти във всички държави и епохи предателите рядко са доживявали до дълбока старост! Сигурно предателите в Шин Бет и ЦРУ ги пенсионират с почести...Баси лицемерието. И трябва тоя Литвиненко да е много глупав или наивен, щом си е помислил, че която и да е британска институция ще го спаси от руските служби!

50

Анонимен

преди 2 години

А Джеймс Бонд какво прави с тайните агенти на врага? Гали ги по главата ли? Черпи ги с чай без отрови?

49

Анонимен

преди 2 години

Планът на британците е бил Литвиненко да отрови агентите на КГБ, или да ги запише на филмче за Бонд, Джеймс Бонд......................От филмите за Джеймс Бонд знаем колко изобретателни са британските тайни служби и как винаги навреждат на руските и китайските агенти. Операцията се е объркала.

48

Анонимен

преди 2 години

Огромна тайна беше до сега, че Путин е убиец. Дори и Байдън, като президент на държавата номер 1 в света съвсем официално го обяви за убиец. И това не е изненада. Не може да си президент диктатор на подобна *** и да не си убиец.