44

СМЕХ....

преди 2 години

ВИДЯ СЕ ВЕЧЕ, ЧЕ ПРОМЯНАТА Е САМО ЕДИНБАЛОН---ВСИЧКО ОПИРА ДО ПАРИ И ПОДЯЛБАТА ИМ МЕЖДУ ЕДРИЯ КАПИТАЛ....А, ОТ ПАРИ НИКОЙ НЕ СЕ ОТКАЗВА И НЕ ДАВА ДАРОМ....ЗАТОВАБОРБАТА ЩЕ Е КЪРВАВА....

43

Анонимен

преди 2 години

Хе хе, Нинова с тия двамцата БСП умря. И то с помощта на любимия ти Радев. Да не забравиш да му кажеш тенкю или спасибо.

42

Анонимен

преди 2 години

Нинче що критикуваш децата на другарите ***? То и най-видния ви другар застана зад тях. Сега Радев десен ли е или ляв? Или то за комуниста това са условности? Хем са десни, но са ляви. Да разбираме, бъркат в нашите джобове и пълнят първо десните техни, после левите и така до края на света.

41

Шоши Ветъра

преди 2 години

Щом БКП ги критикува, значи са на прав път!

40

Анонимен

преди 2 години

Нинова вижда как жалката и партия съвсем отива по дяволите.

39

Ами,да....

преди 2 години

80% от едрия капитал е от бившата БКП....и нема леви или десни, когато стане дума за пари...Ще се лее КОМУНИСТИЧЕСКА кръв ако им бръкнат у парите иджобовете.ТОВА Е МАФИЯ.ТАМ--НЯМА ПРОШКА!

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35Против Радев нема да говориш, виж за Кирчо можеш......хахахаха :)) Майтапя се ве мен, можеш всичко да споделяш, нали затова са форумите :) Иначе балоните си беха резервния вариант, задейства се, чото чалгарите се провалиха :))) Нали знаете, че ДС си съществува още, недейте да ги подценявате :)

37

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Нинова този път...бърка.Чалгаря и неговата...несъщаствуваща програма нямат нищо общо с действията на двамата екс-служебни министри и тяхното движение,което сега се оформя.

36

Анонимен

преди 2 години

Иска да каже, че финансиращите олигарси са наритали неврастеника Славчо и на негово място са турили Канадския катър и Кокорчо. Ми ок, ама и двамата са изтърсаци, явно разни олигарси на много кока си хвърлят парите за Фигуранта и Кокорчо. Може да са руски олигарси, те си въобразяват, че все още живеят в СССР. Та въпроса е: колко рубли?!?! Курнито дори е малко злобничка щото искаше рублите за себе си, но трябва да свалим шапка на БСП, че въпреки недофинансирането с рубли все още държат позиции.

35

Анонимен

преди 2 години

Няколко години боледувах на улицата.беше зверски зимата на -20 ходех по цяла нощт.и спях по входовете.защото ако не се движиш умираш от бялата смърт и по пеиките съм спал в кофите съм ровил и днеска рова от време на време имам професионално изкривяване.започнах да взимам наркотици защото болката беше адска не се издържаше и после хванах антракс.и се разболях от спин.

34

Анонимен

преди 2 години

Радев казал на Кокорко и Кирчо: 'ПАРИ НЯМА-ДЕЙСТВАЙТЕ!"

33

СМЕХ....

преди 2 години

ВОЙНАТА МЕЖДУ ПАРТЙИНИТЕ КЛАНОВЕ Е НЕИЗБЕЖНА...СКОРО ЩЕ ПОЧНАТ И ДА СЕ СТРЕЛЯТ....НЕМА ЛЛАБАВО , КОГАТО СТАНЕ ДУМА ЗА ПАРИ.....СПЕЦОВ ПРЪВ ЩЕ ГО ОТНЕСЕ!

32

Анонимен

преди 2 години

Грешиш Нинова, ИТН са за свободно избиране да се ваксаш или не, Харвард иска задължително бодене, даже и на деца. Искат като в Мелбърн, и по английски образец. Все пак и Кирил и Асен са се клели във вярност на кралицата.

31

Анонимен

преди 2 години

Лелята да каже първо, как избраха каскета и ВСС с техните гласове. Как избраха КЗК, КЕВР и куп други сладки длъжности. Когато се договаряше с Толупа й беше хубаво, сега видя дебелия и се разпищя. Всички стари пачаври на бунището.

30

Анонимен

преди 2 години

Аз виждам напъни да се измести БСП, така никой няма да има проблем с коалицията.Като цяло ми харесва идеята, но от къде ще дойдат гласове, това е само преливане на кръв между т.нар. протестни партии.

29

Анонимен

преди 2 години

Не каза точно това. Нинова каза, че ще обсъждат техни кандидати за президентска двойка и структурите на БСП ще решават с гласуване дали ще подкрепят Радев-Йотова. Също каза, че Радев дал благословията си за Кирчо и Кокорко като им казал: "Действайте!".

28

Анонимен

преди 2 години

Техно импекс фалира.станишев я уволнява през 2007 за корупция.булгартабак фалира още един куп предприятия.крадлива лъжлива коромпирана.щерка и и синъ и учат в америка.семестъра годишно струва 460 хиляди долъра.краде от българия и изкарва за чужбина.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8Поскъпна елрктричеството, двата ми климатика не съм ги ползвал, солено излиза :)))

26

Анонимен

преди 2 години

БСП са на командно дишане от 31 г

25

Анонимен

преди 2 години

Физиономията и е плашеща,по-неприятна от буцевата!