72

Иван

преди 4 месеца

Истукан: като няма свестни отиваш на изборите и на бюлетината посочваш НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО, това е начина да "не гласуваш". Ама то се иска и малко усилие.

71

Истукан

преди 4 месеца

Ромите как не надапнаха политиците за пари, а нападат нас бедните. Те са богати и вземат 5 цифрени заплати.

70

Истукан

преди 4 месеца

Всичките политици сте един дол дренки. Няма да гласувам за никой. Няма свестни и няма и да намерите. Просто няма такива.

69

данчо1

преди 4 месеца

Всички трябва да бъдат обединени срещу крадците от Герб и Дпс.Единни срещу злото.

68

до протестърите

преди 4 месеца

Е КАК МЛАДИТЕ ЩЕ СА БЕЗ ШАНСОВЕ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ? питам... виел ли жахте по кръстовища и площади, вие ли хвърляхте яйца, домати и камъни, вие ли носехте кофчези и бесилки, вие ли... вие ли... защото ние МАСАТ БЪЛГАРСКИ МЛАДИ ХОРА работехме по това време, а това, че партиите на Мутрите ви обещаваха назначения и не ги изпълняват до ден днешен... НИЕ СМЕ БИЛИ ВИНОВНИ

67

Анонимен

преди 4 месеца

Човек без път и без посока е празна душа.

66

ПРИНЦЕСА КЛЕОПАТРА

преди 4 месеца

ВИЕ, ОТ ГЕРБ СТЕ ТОЛКОВА НА.ЛИ И ПРО.ТИ ТУЛ.ПИ БАНКЯНСКИ, ЧЕ НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ, ОСТАВИХТЕ МЛАДИТЕ БЕЗ ШАНСОВЕ ЗА РЕАЛИЗИЦАЯ, С НЕРЕФОРММИРАНА СИСТЕМА НА МОН, С ТОК ОТ 300 ЛВ. МВ/Ч И СЕГА ОЧКАКВАТЕ... НЕЕЕЕ, МИЛИ МОЙ, НЕЕЕЕ, НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ, МУТРЕСКИ И МУТРАГИ.

65

Анонимен

преди 4 месеца

Вижте нинова без грим.

64

Анонимен

преди 4 месеца

Единственото решение тази партия да просъществува е да се хване на хорото с герб.не виждам друг начин да одцелеят физически.

63

Анонимен

преди 4 месеца

Истината е че България закъса сериозно Дали сме властта на жените и им се чудим що не върви нищо.

62

Хан аспарух

преди 4 месеца

НЕ ВЯРВАМ В БОГ И В БСП.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Нинова не е лоша бена но е изостанала за годиноте си.живота се развива а тя не участва в новите проекти.просто беше използвана като презерватив.и сега е в амнезия локдаун.винаги има някои които ти слага нож в гърба.

60

С ИТНапред

преди 4 месеца

Споко! Слави Трифонов ще ги изчегърта и тези харвардци, да не мисли някой, че ще им прости за това, че извадиха документите от австрия за образованието и докторантурата на Сламен шнорхела за по-малко от един ден, а канадското гражданство, харвардското образование, за което всички разбрахме, че не е такова и другите зулуми на КИРЕ ЛИБЕРАЛО 2

59

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото и да ми е неприятно да го призная, в момента БСП е единствената истинска партия в България, т. е. партия с идеология. Всичко останало е популизъм.

58

Анонимен

преди 4 месеца

До Ха,ха,ха,ха.... - Няма десни, няма леви...ИМА САМО БЕЛИ ПАРИ ОТ ЕС ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ!...ТОВА Е ТО--/"десни политики....с леви резултати"/ - ______ - Така е! Това, "десни политики с леви резултати" може да се преведе на разговорен език като известното; дясна ръка - ляв джоб или обратното, зависи какво е разположението спрямо джоба!

57

Калеко Алеко

преди 4 месеца

Нинова май не е във възторг от новият иженерингов проект на фигуранта, този който тя издигна след посещение в маскава и който известно време беше неин Беквокалист, сега реши да играе за себе си и показа своята подмолна природа, като залепи звучен шамар както на останалите протестъри, така и на акционерите от реМедето на "Позитано 20" ... "Кирчо-кокорчо и СиЕ" забиха прът в колелото на метежниците и ще отмъкнат голяма част от електората им, като награда за подкрепата им за преЦедента радеФ.......

56

Анонимен

преди 4 месеца

До Истината е, че - трябва да се разбере: с изчегъртване на едни само промяна няма да се случи! без партиите ГЕРБ, ДПС, БСП, без неутрализиране на напористи хамелеони като някои известни стари лица, ще има непрекъснато дежавю!

55

ОНЯ ТУЛУПА

преди 4 месеца

ЖИВ ЛИЕ?!??? И ЗАЩО Е ОЩЕ НА СВОБОДА?!??. И СТИГА СМЕ ОБИЖДАЛИ И СЕБЕ СИ И ДРУГИ.ЧАКАМЕ ОТ 32 ГОД. МИСИИТЕ.ДА ИМА УПРАВИЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА.ТРЯБВА НАИСТИНА ОБЕДИНЕНИЕ ЗА ТОВА НАЙ ДОБРЕСЕ БОРЯТ БСП.

54

Истината е, че

преди 4 месеца

Компроментираните партии на т. нар. преход сега бълват змии и гущери срещу тия момчета, защото плячкосвано на държавата приключи.

53

Фифи

преди 4 месеца

Другарке, кога приватизира Техноимпекс, така ли говореше?