64

ПРИНЦЕСА КЛЕОПАТРА

преди 2 години

ВИЕ, ОТ ГЕРБ СТЕ ТОЛКОВА НА.ЛИ И ПРО.ТИ ТУЛ.ПИ БАНКЯНСКИ, ЧЕ НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ, ОСТАВИХТЕ МЛАДИТЕ БЕЗ ШАНСОВЕ ЗА РЕАЛИЗИЦАЯ, С НЕРЕФОРММИРАНА СИСТЕМА НА МОН, С ТОК ОТ 300 ЛВ. МВ/Ч И СЕГА ОЧКАКВАТЕ... НЕЕЕЕ, МИЛИ МОЙ, НЕЕЕЕ, НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ, МУТРЕСКИ И МУТРАГИ.

63

Анонимен

преди 2 години

Вижте нинова без грим.

62

Анонимен

преди 2 години

Единственото решение тази партия да просъществува е да се хване на хорото с герб.не виждам друг начин да одцелеят физически.

61

Анонимен

преди 2 години

Истината е че България закъса сериозно Дали сме властта на жените и им се чудим що не върви нищо.

60

Хан аспарух

преди 2 години

НЕ ВЯРВАМ В БОГ И В БСП.

59

Анонимен

преди 2 години

Нинова не е лоша бена но е изостанала за годиноте си.живота се развива а тя не участва в новите проекти.просто беше използвана като презерватив.и сега е в амнезия локдаун.винаги има някои които ти слага нож в гърба.

58

С ИТНапред

преди 2 години

Споко! Слави Трифонов ще ги изчегърта и тези харвардци, да не мисли някой, че ще им прости за това, че извадиха документите от австрия за образованието и докторантурата на Сламен шнорхела за по-малко от един ден, а канадското гражданство, харвардското образование, за което всички разбрахме, че не е такова и другите зулуми на КИРЕ ЛИБЕРАЛО 2

57

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да ми е неприятно да го призная, в момента БСП е единствената истинска партия в България, т. е. партия с идеология. Всичко останало е популизъм.

56

Анонимен

преди 2 години

До Ха,ха,ха,ха.... - Няма десни, няма леви...ИМА САМО БЕЛИ ПАРИ ОТ ЕС ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ!...ТОВА Е ТО--/"десни политики....с леви резултати"/ - ______ - Така е! Това, "десни политики с леви резултати" може да се преведе на разговорен език като известното; дясна ръка - ляв джоб или обратното, зависи какво е разположението спрямо джоба!

55

Калеко Алеко

преди 2 години

Нинова май не е във възторг от новият иженерингов проект на фигуранта, този който тя издигна след посещение в маскава и който известно време беше неин Беквокалист, сега реши да играе за себе си и показа своята подмолна природа, като залепи звучен шамар както на останалите протестъри, така и на акционерите от реМедето на "Позитано 20" ... "Кирчо-кокорчо и СиЕ" забиха прът в колелото на метежниците и ще отмъкнат голяма част от електората им, като награда за подкрепата им за преЦедента радеФ.......

54

Анонимен

преди 2 години

До Истината е, че - трябва да се разбере: с изчегъртване на едни само промяна няма да се случи! без партиите ГЕРБ, ДПС, БСП, без неутрализиране на напористи хамелеони като някои известни стари лица, ще има непрекъснато дежавю!

53

ОНЯ ТУЛУПА

преди 2 години

ЖИВ ЛИЕ?!??? И ЗАЩО Е ОЩЕ НА СВОБОДА?!??. И СТИГА СМЕ ОБИЖДАЛИ И СЕБЕ СИ И ДРУГИ.ЧАКАМЕ ОТ 32 ГОД. МИСИИТЕ.ДА ИМА УПРАВИЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА.ТРЯБВА НАИСТИНА ОБЕДИНЕНИЕ ЗА ТОВА НАЙ ДОБРЕСЕ БОРЯТ БСП.

52

Истината е, че

преди 2 години

Компроментираните партии на т. нар. преход сега бълват змии и гущери срещу тия момчета, защото плячкосвано на държавата приключи.

51

Фифи

преди 2 години

Другарке, кога приватизира Техноимпекс, така ли говореше?

50

Ха,ха,ха,ха....

преди 2 години

Няма десни, няма леви...ИМА САМО БЕЛИ ПАРИ ОТ ЕС ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ!...ТОВА Е ТО--/"десни политики....с леви резултати"/

49

Анонимен

преди 2 години

Тая жива ли е?

48

101

преди 2 години

Нинова да погледне собствената си загиваща партия

47

Pipi

преди 2 години

Не пускат кокала тия стари муцуни и това е! От къде тази наглост и безочие, просто не разбирам. Може и да е права за това, но все тая, хората искат промяна и ще гласуват за нея до край. Без значение Слави или Карлсон от покрива. Не им ли стана ясно, че гората не могт да ги понасят?

46

Кеке

преди 2 години

Комунистката Импексова кой пита?

45

.

преди 2 години

Единствената партия в Европа (като изключим азиатците от СССР), която управлява държава, в продължение на десетилтия, без някога да е спечелила честни парламентарни избори се нарича БК(С)П.