84

моч

преди 2 години

БСП май-май ще бъде изтикана от трето на четвърто място , което меко казано леко тревожи другарката импексова ;)...Мдаааа , колкото и да не симпатизирам на мумията БСП (БКП) , трябва да призная , че не е никак лицеприятно системно да те ТАКОВАТ ле_кетата от фашаго-чалгарската формация , а жив кошмар ще е ако те избачкат и рейдърчетата от групичката ПП ( пар_цали и пе_дали ) ! А как ви понася отношението на фигуранта , той очевидно ви уважава от към гърба :))))

83

Истукан

преди 2 години

БСП какви са леви, десни, център? И те не знаят. Десните станаха леви, а левите десни. Нищо не става от този бардак. Да събарят с багери парламента и президентството и да се минава към революция и нова конституция и модел на управление.

82

Анонимен

преди 2 години

Слави каза,че няма да се коалира с партиите от статуквото.Така че Нинова какво иска не знам! А че Асен и Кирил и проекта им,нямат нищо общо със Слави е факт! Тях ги видяхме как работят! И вярвайте ми,ще дръпнат много напред!А що се отнася до БСП, ГЕРБ и ДПС,ще претърпят спад на избиратели! Нещата вървят към промяна!-:)

81

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков не може да се сравнява със Слави. Първият е уравновесен, знаещ и можещ човек. Слави оставя впечатление за психично обременен и силно свързан с мутрите човек. Различен тип хора привличат двамата.

80

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли не можа да яхнеш друга партия,но се натресе на бсп и я унищожи.Това селянията е много амбициозна .Селянките си кръщават децата с български имена ,а не Корнелий,Конфуций,Рафаел,Тициан и прочие

79

123

преди 2 години

На всеки нови избори бсп са само надолу.Кака корни и е мъка, защото Петков ще и дръпне по 2-3% от вампирите гласоподаватели, и ще трябва да дава оставка след поредния провал на партията.BTW , a защо синчето и е с мезонет в Манхатън,и работи за "Голдман Сакс"?Да хаже тя защо чаветата на *** се евакуираха на запад, а никой "социалист " не отиде в русия?

78

Коментар

преди 2 години

Кирцата ми прилича на интелигентен и културен човек!Чалгарина ми прилича на Тиквата-*** и неграмотен човек!На Корнелия с умрялата и казионна "опозиция" нещо и трепери чорапогащник с!

77

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Ами то май остана само една истинска нормална партия БСП, колкото и да не им се иска на ***!!!!

76

izh

преди 2 години

Вау, какво прозрение. Единия от участниците на схемата плюе ортаците за неспазване на договорката. Краднахме малко, ама ни се услади. Та имате избор за последното тримесечие. или ДЪЛГ / актуализация / или глад. Та Бат' Бойко е виновен.

75

с ИТНапред

преди 2 години

да! Слави Трифонов се захвана и изчегърта мутрите, сега идва ред на харвадските лжици

74

Анонимен

преди 2 години

БСП,ГЕРБ,патриотите,ДПС и ИТН са собственост на руските мафиоти олигарси ,които създадоха и български олигарси.Факт е че служебното правителство спира парите в посока олигарси и ги насочва към обикновенните граждани.Вие избирате дали ще подкрепите мафиоти или хора които се борят за вас.На БСП не и отива да прави каквито и да е критики,при условие,че имаше много възможности да направи необходимата промяна

73

Анонимен

преди 2 години

Глупости...ако така няма да гласуват за тех народа ,слави излъга много хора ,едвали че се хванат с него

72

Иван

преди 2 години

Данчо1: "Всички трябва да бъдат обединени срещу крадците от Герб и Дпс.Единни срещу злото." - А за БСП нещо да кажеш ...

71

Анонимен

преди 2 години

Ния ще минаваме на соларни панели от германия.няма да плащаме скъп ток.има слънце има ток няма слънце няма ток.но тои се съхранява в батерии.колко ли ток му трябва на един човек.бизнеса да го д(а).на мене никои не ми е дал една стотинка жълта.трябва да хвърлиш зад теб да намериш пред теб.

70

Иван

преди 2 години

Истукан: като няма свестни отиваш на изборите и на бюлетината посочваш НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО, това е начина да "не гласуваш". Ама то се иска и малко усилие.

69

Истукан

преди 2 години

Ромите как не надапнаха политиците за пари, а нападат нас бедните. Те са богати и вземат 5 цифрени заплати.

68

Истукан

преди 2 години

Всичките политици сте един дол дренки. Няма да гласувам за никой. Няма свестни и няма и да намерите. Просто няма такива.

67

данчо1

преди 2 години

Всички трябва да бъдат обединени срещу крадците от Герб и Дпс.Единни срещу злото.

66

до протестърите

преди 2 години

Е КАК МЛАДИТЕ ЩЕ СА БЕЗ ШАНСОВЕ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ? питам... виел ли жахте по кръстовища и площади, вие ли хвърляхте яйца, домати и камъни, вие ли носехте кофчези и бесилки, вие ли... вие ли... защото ние МАСАТ БЪЛГАРСКИ МЛАДИ ХОРА работехме по това време, а това, че партиите на Мутрите ви обещаваха назначения и не ги изпълняват до ден днешен... НИЕ СМЕ БИЛИ ВИНОВНИ

65

Анонимен

преди 2 години

Човек без път и без посока е празна душа.