112

Малко за политика

преди 3 месеца

Какво ще бъде различно в състава на следващият парламент? Сигурното е, че пак никоя партия няма да има самостоятелно мнозинство. Ще трябва да се събере мнозинство за правителство. А ако и формацията с Кирил Петков и Асен Василев се включи, този път може наистина да се сформира правителство със или без ИТН.

111

Жалко за народа

преди 3 месеца

К.Н., "дежа вю" ще бъде 1-2 места надолу за БСП на новите избори. Но този път оставката ти ще е в кърпа вързана.

110

Така е ..

преди 3 месеца

Българите сме малък , но много наивен народ.Щях да използвам друга дума , ама хайде да не се само обиждам.

109

Сашо

преди 4 месеца

Корнело,хората са каза ли-внимавай какво си пожелаваш.Повече от 10 год.ядяхте Борисов от злоба,какви ли мръсотии не изливате, и желанието ви се сбъднат. Рунито с неговите мошеници и улични и харвърдски ще ви резнат така хубав ,че свят ще ви се завие.Така е когато си се фиксирал само да мразиш и да лъжеш без да мислиш какво следва.Но както винаги простия народен ще го отнесе,защото няма акъл в главата

108

Анонимен

преди 4 месеца

Издигане та друга кандидатура е наложително! Този е предател!

107

Данко Харсъзина

преди 4 месеца

Нинова може да вижда много неща но не вижда най-главното. А то е, че Радев предаде БСП. Нали никой не вярва, че един работодател, какъвто се явява той на служебния кабинет ще позволи на служителите си през работно време са правят партия и да обикалят из партийните офиси да си търсят партия носител? Или, че неговият секретар Червенков на своя глава се опитва да привлече структури на БСП да подкрепят новият проект? Всичко това е станало с негова благословия и е наивно БСП да го пита подкрепя ли го

106

Handel

преди 4 месеца

Продажната и алчна за власт и пари нинова успя за 5 години да постигне това, за което преди не стигнаха 25 години - да унищожи бкп-то!

105

Анонимен

преди 4 месеца

Нинова, докато още има време оттегли подкрепата си за американският слуга Радев, намери съюзници и спрете тази неолиберална *** която се готви да ни яхне , ако трябва и с Борисов говорете ,той е по малкото зло !

104

баба Пена

преди 4 месеца

Азе пък като я видя *** нинова и се сещам че нейната партия БСП няма място в БГ защото е само комунист до комунистаа - айде баста, махайте се и не се връщайте.

103

Pernik

преди 4 месеца

Аз като погледна Нинова и се сещам за Станишев , Видонев и Тодор Живков

102

Анонимен

преди 4 месеца

Мен БСП ми е дежавю 60 години Дойдат избори: да вдигнем пенсиите :)

101

1

преди 4 месеца

БСП,БСП,БСП!!!Киро Петков,Киро Петков,Киро Петков!!!Бойко си отиде всичко е наред!!!България на три морета!!!

100

СМЕХ...

преди 4 месеца

В БОРБАТА МЕЖДУ ПАРТИЙНО-ИКОНОМИЧЕСКИТЕ КЛАНОВЕ ---БСП Е КАТО "БЕДНАТА ЛЕЛЯ" И БЕЗ ОСОБЕННО ЗНАЧЕНИЕ!!!!...ОЧАКВАМ ДА СЕ ПОЯВЯТ "НОВИ БОЙНИ ГРУПИ" НА МАФИОТСКИТЕ КЛАНОВЕ!--ВОЙНАТА СИЛНО ЩЕ СЕ ЗАДЪЛБОЧИ , ПРИ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ПАРИЧИТЕ ПОТОЦИ И БИЗНЕСА!--МАФИЯТА ИЗОБЩО НЯМА ДА СПИ...ЩЕ СИ ТЪРСИ И ЗАЩИТАВА СВОЕТО.

99

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 месеца

Корнела и БСП , вече нямат стойност и тежест пред електората си. Отдавна никой не вярва в мантрата че "БСП е социална партия"---ЗАЩОТО НЯМА НИЩО СОЦИАЛНО В НЕЯ!КОРНИ СЕ ИНТЕРЕСУВА САМО ОТ ПАРИТЕ ---ЗАТОВА ВСЕКИ ПАРТИЕН КЛАН -- С ПАРИ ...ЩЕ Я ВКАРВА В ЪГЪЛА И ЩЕ Я КЕЦА , САМО ЗА БРОЙКА И ПОПЪЛВАНЕ НА "ГРУПАТА"!

98

Anonimen

преди 4 месеца

К+П купуват цели партии, не като ТД - 500К

97

Анонимен

преди 4 месеца

БСП заедно с ГЕРБ,ДПС и патриотите защитават интересите на руската олигархия.

96

Анонимен

преди 4 месеца

БСП зависи от Радев в момента, причината е, че той е авторитет, докато те са посмешище :))) На мен това не ми допада, че с личната си война срещу Бокича, взе да налага Кирчо, който си е измамник, не ми харесва накъде отиват нещата :)))

95

Анонимен

преди 4 месеца

Помните ли как Йотова го заплаши Радев като го избираха да е верен на БСП, че лошо му се пише! Как му скачаше само и го гледаше лошо, а тя вярна като партизанка в балкан! И накрая каква стана тя- и двамата по терлици като измамници...

94

До наивника

преди 4 месеца

Тя ако гледаше интереса на партията нямаше да и окраде касата!

93

и те така

преди 4 месеца

импексова вижда дежавю ама нема да откаже поредните лайци смешници да я подкрепя .