124

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-БСП-ДПС трябва да изчезнат и едва тогава ще имаме нормална държава.

123

анонимен

преди 2 години

Нинова!!! Ако продължавате да сте парцалена топка в краката на новите формации времето ви изтича. Три партии сте от едната страна на бариерата и след изборите най-доброто което може да направите е коалиция с ГЕРБ и ДПС , за да спасите България от тресавището в което е завлечена. Изявления от типа-разграждане на модела Борисов няма да ви докарат до никъде ,още повече че той нито ще е депутат ,нито премиер. Електоратите и на трите партии ще си отдъхнат с облекчение.Сега разум трябва,не плюене.

122

Анонимен

преди 2 години

Какво има да ги чакате г-жо Нинова,не ви ли е ясно,че държавата в момента е в прегръдката на Со'рос.Целият цирк с държавния глава,с този проект,с овладяните медии има една цел и тя е да се затрие националната държава.Започват със системните партии,следва смяна на модела парламентарна република, Истанбулска конвенция, РСМ и ЕС.След САЩ чрез демократите,следват страните от ЕС.Овладяването от Со'рос е брутално и ако БСП и Герб не намерите сили да се обедините въпреки различията България ще загине!

121

Анонимен

преди 2 години

Престанете да плюете по Нинова, че да не пусна статията за кражбите на останалите, вкл. и герберите!

120

Анонимен

преди 2 години

Малко са хората в парламента , държащи се по човешки и защитаващи интересите на населението и страната, БСП е една от тези партии и хора, които все още защитават интересите на страната и хората и са истински патриоти!

119

Анонимен

преди 2 години

Да, де да има още сега да ти дадат на теб цялата власт, да обгрижиш мъжката си рожба Рафаел с корейката кандидат снаха в Америка. И къща, и ранчо си купила на младите, с окрадените от българите пари. Комунистка си, но голям мерак рожбата ти да е в Америка.

118

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

117

Читател

преди 2 години

Нинова, скрий се някъде. Ако БСП смени Нинова с Янаки Стоилов може да разчита на по-широка подкрепа. БСП с Нинова нищо няма да постигне.

116

ха, ха

преди 2 години

Нинова, когато се изкачваш нагоре към властта внимавай как се държиш с хората, защото не знаеш кого ще срещнеш на връщане. Ти се точно в тази ситуация, лошо ти се пише. Много хора имат да ти връщат. Ще си го получиш с лихвите.

115

Нинова в капан

преди 2 години

Нинова, Радев те изпързаля. На предстоящите избори няма да имате и 20 депутата. Вие слепи ли сте, не виждате ли какво ви кроят.

114

Тролчо

преди 2 години

БСП е май единствената нормална партия. Щом изгониха небългарина Станишев, тръгнаха срещу Истанбулската конвенция и са против влизането на РСМакедония в ЕС - може да им се даде някакво доверие.

113

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че юриЗДката от Крушовица бърка: къд-къде по-престижно е да застанеш зад двама харвардски възпитаници-икономисти, отколкото зад сценаристите на Сл.Трифонов. Мисля, че сценаристите са бълг.възпитаници; ББ и Гешев са кадри на ВМШ, а ББ е изкарал професионалния си стаж в СИК при Маргините. И.Костов, М.Радев, Г.Георгиев, Захариева, Кунева, Хр.И., Дариткова, М.Манолова, Нинова и т.н. политици , професорите Близнашки, Вълчев, Киров, също не са завършили в чужбина. Респект към хардвардците.

112

Барселона

преди 2 години

Естествено че БСП ще се яви в коалиция,те едва събраха 14 процента от 17 партии,ако се явят сами надали ще имат и 10...

111

анонимен

преди 2 години

Ако БСП излъчат свой кандидат за президент ще гласувам с две ръце и за БСП, за президента му, но сза Радев предателя, никога!

110

анонимен

преди 2 години

Нинова, не предавай БСП на Радев, не се унижавай, след като той те унижи! Ти му даде подкрепата си още преди месеци, а той забива нож в партията и краде хора от нея! Номинирайте нов кандидат за президент!

109

Гореща новина

преди 2 години

Тая Нинова винаги ми е била противна но сега казва самата истина за итн и Славчо АХО ИХУ ПОСЛЕ ТИХО !!! Верно народа е много меко казано наивен и се лови на голи куки ! Сега е пусната въдицата на *** и Кокорчо...

108

Браво Корни

преди 2 години

Корнела е истинска комунистка. Сутрин мрази другите. Вечер мрази себе си. По руски образец.

107

вет.д-р Г.Заров

преди 2 години

Внедрения седесарски агент в редиците на БСП с цел омаломощяване и ликвидиране конкуренцията на другите комунисти , най-сетне прозря ,че вече й е доста късно да се внедрява в друга партия ,щото стана ясна на всички ! Усеща ,че изтЪрва власт и парички , затова е тая злоба и нападки от госпожа-другарката !

106

Анонимен

преди 2 години

До Сашо - Така е когато си се фиксирал само да мразиш и да лъжеш без да мислиш какво следва. - ____ - Така е! Омразата и злобата водят до оглупяване на човека!

105

Малко за политика

преди 2 години

Какво ще бъде различно в състава на следващият парламент? Сигурното е, че пак никоя партия няма да има самостоятелно мнозинство. Ще трябва да се събере мнозинство за правителство. А ако и формацията с Кирил Петков и Асен Василев се включи, този път може наистина да се сформира правителство със или без ИТН.