24

vlady

преди 2 години

Предложете нормална ваксина, съдържаща цялата обвивка на вируса вместо само някакъв протеин и РНК и фалшификатите ще намалеят. Измислените РНК ваксини не могат да дадат висококачествен имунитет, сравним с този от преболедуване - имунната система не реагира пълноценно както на целия вирус.

23

Анонимен

преди 2 години

"Той обясни, че държавите с висока степен на ваксинационно покритие на населението вече се връщат към нормалността." Като например Австралия, където при 97 процента ваксинирани, хората са затворени като в концлагер и скоро ще ги докарат до гражданска война!

22

Анонимен

преди 2 години

Да, документът може и да не е здраве, но ваксините също не са и хората в случая са принудени да избират по-малкото зло.

21

Анонимен

преди 2 години

Доки, разяснителна кампания е да ти кажат плюсовете и минусите и сам да прецениш какво да направиш, докато от нашите медии се изсипва пропаганда и се всява страх и ужас, и от време на време катят Мангъров да изглежда несериозни другата гредна точка. Така че, много си се объркал.

20

Анонимен

преди 2 години

наи важното е не...г...ри бежанци да разтегнат дупките на сорос гарванският нос и тлъстогъзото меркелсунче от полша и ще издадът тайната за вируса кой го е създал и пуснал и за отровните вакси

19

АЗ няма да дам

преди 2 години

На този етап пари за фалшименто , но за някои той е дори безплатен и ако ваксинацията за медиците стане задължителна ,тогава това ще е във разцвета си --- Насила хубост не става ! Всяко действие има равно по сила и посока противодействие ! Такива като тебе докторе,се опитват да заглушат по ,,държавна поръчка,, другите не мислещи като вас лекари.По медиите изглежда ,че лекарите антиваксари са единици ,но във действителност те са мнозинство и хората им вярват повече на тях ,а вие си говорете .

18

Анонимен

преди 2 години

Фалшив свят, фалшива държава,фалшиви сертификати....

17

Sapiens

преди 2 години

Верно, кога точно ще ни разяснят ползите от ваксината COVID-19?За тролчетата - IQ 132.

16

Котка

преди 2 години

Документът Е здраве. С него имаш достъп до здравни услуги, различни от к19.

15

Анонимен

преди 2 години

хубавото у нас е че има цяла печатница за фалшливи сертификати и 50 процента от лекарите също ти издават фашлив сертификат като изливат ваксата у мивката - е те това - България страната на неограничените фашлификации - добре че нямаме правителство

14

Анонимна

преди 2 години

Брънзал, ти изкушил ли си се макар и веднъж да издадеш едно лъжливо сертификатче? Или си чист като сълза, бидейки един от най-големите лекари-търгаши в държавата? А колко твои колеги познаваш, които са издали фалшиви сертификати? Кого заблуждавате, че ще преследвате? Какви криминални действия? То няма един доктор, който да е влязал в затвора за корупция, а той ми говори за наказания на издаващите фалшиви документи. Лъжец с лъжеца!

13

Мъдрост

преди 2 години

Документът не е здраве и здравето не е документ.

12

Анонимен

преди 2 години

Документът не бир здраве? Че ваксината е още по-малко такова! За разлика от нея документът може да ти даде свободата да не те изнасилват разни беломантаджии и политице да се инжектираш с отровите им. Та, както винаги съм казвала - насилието поражда измама пи това е нормално. Действието - равно по сила и обратно по посока противодействие. който не е учил, само той може да се изненадва от работещи закони.

11

1234

преди 2 години

5-анонимнико...двама джуревци с фалшиво д и ллдо да те ръбят. МоЕ и с маски, да не лапнеш вируЗЗо..., психопат мамин... :))

10

Тц, не, не е!

преди 2 години

"Документът не е здраве" - Също не са здраве и недоказаните екпериментални ваксини!

9

Анонимен

преди 2 години

"Той обясни, че държавите с висока степен на ваксинационно покритие на населението вече се връщат към нормалността." Тоя е ученик на дявола. Връщали се към нормалността. Към коя нормалност, животно? Нормалността с маските пак? Никой не се интересува от тебе. Ти трябва да лежиш в затвора за лъжливата и антинаучна пропаганда на ваксини, които се бият по 3 пъти за 8 месеца, т.е. не са никакви ваксини.

8

Анонимен

преди 2 години

едно единствено вярно нещо има в тая статия и то е в последния абзац - "Заблуждаваме обществото за неговото здраве"

7

Анонимен

преди 2 години

беряха си тухли, те не са ги краднали

6

Анонимен

преди 2 години

лекарска грешка, просто продават

5

Анонимен

преди 2 години

Простите пак не разбраха че единствения проблем е че са фалшиви. Никой не го интересувадали имаш сертификат или си ваксиниран. Поне не се опитвай по балкански да преметнеш системата с фалшификати. На запад го решиха проблема много лесно, 5000 евро глоба за фалшификат. Готово. Българина разбира от тояга и като му бръкнеш в джоба.