46

Анонимен

преди 3 месеца

И тези които бяха оставени на по свободен режим като скандинавските държави но там може да си правиш безплатен тест по всяко време а тук гледат печалбата

45

Ха - ха

преди 3 месеца

и отровните препарати не са ЗДРАВЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

44

Анонимен

преди 3 месеца

Наистина Фалшив свят, фалшиви хора, фалшиви усмивки, фалшиво благоденствие и напредък И Т.Н.Това е то сетът на сатана. Като отхвърлихме Райската градина и добродетелите, сега всички и хора и животни и растения ще се гърчим в Дяволското царство и в дяволската игра...Боже пази БългариЯ и целият свят! Амин

43

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен "ваксината ви не е здраве. " - те повечето се инжектират заради документа

42

До Влади 34

преди 3 месеца

Хайде прочети статията за Австралия, в този сайт от днес, за да видиш какъв процент ваксинирани пишат за там! Старо ти е инфото.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Колко сте *** и елементарни оставете хората сами да преценят какво искат да направят, не вие по най ментържиски начин с томболи и смешни подаръчета да ги тласкат към нещо в което и вие самите не сте сигурни, а и нямате никакви достоверни доказателства че фукцйонира .

40

Анонимен

преди 3 месеца

Здравни мислители се правят на не разбрали,че за лекуването,превенцията от болестно състояние е необходимо лабораторни анализи по периоди за изследване от взети проби по начин и средства за изтегляне,получаване с цел от всеки организъм на човек,като задължителни последователни за предстоящи предприети решения убедителни за провеждането на организирани действия по същество в съответствие обективните условия,ситуациите,начините за развитие на причините и следствията от срещнати вредители по вид.

39

Анонимен

преди 3 месеца

А мене най-много ме притеснява факта,че как така при талибаните в Афганистан нема Ковид,дали що са мюсулмане и Аллах ги пази или има нещо друго...ако може доктора да ни светне по въпроса...

38

Пфффф

преди 3 месеца

Мен по ме притесняват тия с фалшивите шофьорски книжки. Във фалшивата държава на Румен Рублата, Киро Канадеца, Асанчо Хардварда, Бойко дамаджаната, Буци, Фифи, Черепа, Бобоков, Слафчо и сие всичко е фалшиво - от демокрацията до ваксинацията... Успех!

37

Анонимен

преди 3 месеца

ваксината ви не е здраве.

36

Пешо

преди 3 месеца

Тея "ваксинираните" в статистиката по болниците с Ковид да не се окажат с такива сертификати.

35

Doomsday

преди 3 месеца

А стига бе! Брънзалов, а не е ли вкарване в заблуждение това, че наричате експериментален серум - "ваксина" ?!?! Това не е ли криминално престъпление?! По де що има медицински стандарти няма как да имаме ваксина преди 60 месеца изпитателен период!

34

vlady

преди 3 месеца

До АнонименАвстралия е с под 60% ваксинирани с една доза и под 40% с две.

33

Анонимен

преди 3 месеца

За съжаление ние сме си дъното на света.Има много хора с фалшиви документи че са ваксинирани.Аз не знам как може лекар да прави това.Изхвърля ваксина в мивката платена с наши пари и издава фалшив документ за определени пари.А тези които плащат го правят за да пътуват в Гърция на море.Срам

32

Анонимен

преди 3 месеца

Какво общо има статия на тема фалшиви сертификати със снимка на спинцовка с надпис "insulin only".

31

Анонимен

преди 3 месеца

Напротив медицината е само и нищо друго освен наука.Само който е учил го знае.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Документът не е здраве, ама и инжекцията не е.

29

Сата НАТО

преди 3 месеца

не отговаря на медицинската наука ----///----- Този още не е разбрал, че медицината НЕ Е НАУКА, а е изкуство и практически опит.

28

Solar Power

преди 3 месеца

До Sapiens: Няма нужда от разяснение :) Достатъчно е това ,че всички милионери и милиардери се боцнаха. Оставям на теб да помислиш защо е така ? Жокер ? Защото ще живеят за да си харчат паричките :) А *** ще кен за на стола дупка в болниците. Разбира се *** е най-умното същество на планетата Земя ! Всичко знае и може да направи. Дай му само сезал и тиксо. Затова пък е най-бедния в Европа и най-голяма смъртност има точно тук. Защото е умен ! IQ по глупост 132 :)

27

Копипасте от

преди 3 месеца

10.08.2021. Дoкaтo нямaшe КOВИД вcякa гoдинa ceзoннo минaвaхa пo 3-4 /чe и пoвeчe в някoи гoдини/ "вълни" нa кoрoнaвируcи, a cъщo и ринo, грипни, пaрaгрипни, aдeнo и нe знaм oщe кaкви вируcи прeдизвиквaщи OВИ и OРЗ! Cпрaвкa : интeрвю c прoф. Корсун зa грипa oт 03.04.2018г.! Въпрoca c глaвнo В e : Зaщo ocтaнa caмo КOВИД зa дъвкa нa ТВ кoмeнтaтoритe, НOЩ-ницитe, cпиcвaщитe cтaтии зa cтoтинки пo caйтoвeтe......!? Къдe ce дянaхa вcичкитe тия ocтaнaлитe?! Вcякo лятo имaшe "взривoвe", "клъcтeри"... oт хeпaтит A, a ceгa?!