21

Въпрос

преди 2 години

Пак да попитам защото някой ми е изтрил въпроса: Как разбраха колко да починали от ковид? Чрез комрометираните и официално баннати PCR тестове ли? Които официално доказано изкарват всичко ковид, а и са причина за 'изчезването' на обикновения грип. Какво толкова обидно видяхте във въпроса ми?

20

Причината

преди 2 години

би могла да е следната.По-малко са американците, които имат наследствен имунитет придобит вследствие на пандемията от Испански грип, поради по-малкия общ брой случаи на преболедували от него в САЩ навремето.Затова и сега търпят по -големи щети.

19

оффф

преди 2 години

Що пак ни пробутват небивалици? Нали тогава населението на света и по-конкретно на САЩ е било поне 4-5 пъти по-малко. Ако сметнете на % от населението пак излиза нищо.

18

Анонимен

преди 2 години

Ммдаа испанският грип мина и замина без ваксинация ,защото не бе пуснат и поддържан от лаборатория.За другото бройките са абсолютно нереални гръмнете се а ваксините неподходящи.

17

Номер 1 във всичко

преди 2 години

Също така ДА напомпват бройките на умрели от Ковид други държави все едно няма по света и то с по-голямо население и съответно с повече умрели обаче американосите ще се правят на първи по умрели нарочно.

16

Анонимен

преди 2 години

Срещу испанския грип нямаше толкова животворни ваксини и си мина, няма го вече.

15

Анонимен

преди 2 години

Грипът е испански, ама те го измерват в САЩ.

14

Анонимен

преди 2 години

американците около 78% са шишо-бакшишо, маат яко пица и мак доналд, бедни, имунитет почти нулев, да се махат и без тва пречат само и хабят ресурсите на планетата, няма нужда от амевриканска ***

13

някой

преди 2 години

Тогава САЩ са били 100 млн, сега са 320. Да не говорим, че сега всички са много по-мобилни и вирусът също.

12

80%

преди 2 години

До От Берлин Гений, нали масово ваксините са с по 2 дози. Мисленето не е навредило на никого, пробвай.

11

Анонимен

преди 2 години

COVID-19 е причинил смъртта на повече американци от испанския грип.......фейк нюз! Либерастията си мисли че ние сме родени вчера.

10

От Берлин

преди 2 години

Смях, братчед!!! Как само въртят разни числа, факти, изводи, последствия... Нямам думи! Та подобно от Германия: Новина от официална медия вчера: В Райналд Фалц( голяма област) са направени до сега над 5 милиона,,боцкания"! WTF, Bro??? Официалното население е само 4,1 милиона, заедно с децата..!?! Ами сега..!?! :()

9

Анонимен

преди 2 години

Това значи че Испанката също е била фейк!!

8

Анонимен

преди 2 години

Сега сме 7,7 но след година ще станеме 1,5.за съжаление.а незнаем какво ни готвят едни много лоши хора.

7

1918

преди 2 години

1918 година. населението няма и 2 милиарда.Сега 7.7.

6

българин

преди 2 години

В началото на месеца, тоест на 1-ви септември 2021 г. общият брой починали в САЩ от пандемията е 634 415 души. От което излиза, че за три седмици са починали още над 40 000 души? Това възможно ли е? Прави впечатление, че бройката на жертвите по света е около 4,5 милиона, докато по време на испанския грип е била над 50 милиона! Тоест, 10 пъти повече от сега.Тогава излиза, че в САЩ жертвите на коронавируса са много по-голям процент от световната статистика в сравнение с испанския грип!

5

Анонимен

преди 2 години

жалко че още има кухи кратуни които не се ваксинират и сега пълнят болниците, заради такива дълго ще се влачим кат сополи

4

Анонимен

преди 2 години

СOVID-19 е отнел живота от 2020 г. досега на повече американци от испанския грип през 1918-1919 г. Алоо, словосъчетанието ...

3

555

преди 2 години

Само дето преди 100 години когато е бил ИГ населението на земята е било четворно, ако не и петорно по-малко от сега. Така, че като бройка да, но не и като процентно съотнешение

2

Лъжат

преди 2 години

Лъжата е разкрита. Мангъров и Кейхил разкриха всичко. Опитват се да заличат България. Цял свят трепери през нашата хегемония и искат да ни кастрират с ваксините. Ама ние сме по умни и не се връзваме. Да живее лошия матриал