73

Анонимен

преди 2 години

Тези талибани бяха родени и възпитани точно от афганистанските жени от ниските и средните слоеве, които 70-те носиха къси поли, ходиха на училище и в университетите и развяваха червените знамена със сърпа и ***. Това, което се развива сега в Афганистан е изборът на афганистанските жени. Те не искат да работят!

72

Анонимен

преди 2 години

I KO SCHTE QDAT ALAXOVIQT LI?????

71

Анонимен

преди 2 години

САЩ трябваше направо да анексирата Афганистан и да не ги избият тия до крак. Нямат право да същевствуват държави като Афганистан, Пакистан, Индия и подобните клоаки на планетата.

70

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че тедрос е отишъл там да провери ковид как се развива. Нищо друго няма значение, жени , мъже и зелени човечета. Ако има ковид, ще ги оставят да си правят каквото искат.

69

Еми

преди 2 години

До анализатор Богатите разведени старци си плащат добре за масрафа, не го мисли толкова.

68

ДДРОнег

преди 2 години

Ако някой е вярвал, че талибите ще бъдат други, наивник е бил ...

67

Анонимен

преди 2 години

Аз пък се чудя за следното:Ако жените нямат право на образование и работа ,следователно няма женски медицински персонал.Е ако жената има нужда от гинеколог или нещо друго как се случват нещата?

66

Анонимен

преди 2 години

До Предположение - Китайската армия я бият на всеки завой. Индийците ги спукаха от бой само за загрявка.

65

Предположение

преди 2 години

В момента се преразпределят територии. След падането на британската империя, САЩ наследи влиянието в почти всички бивши техни колонии. Сега САЩ си тръгват от тях. Те се провалиха с Афганистан, СССР се провали също, британците бяха първи. Сега обаче идва Китай и те вече ще разчистят тази ***, защото са фанатизирани колкото тях.

64

Анонимен

преди 2 години

Пак ще се върнат в каменната ера.

63

анализатор

преди 2 години

Поне няма да има условия за уруспийство .Доказа се,че жената разбира свободата си,само като възможност да създава безразборни сексуални връзки.И за нищо градивно.

62

помашки мелез

преди 2 години

не сме мръднали на йота от 13 ти век.

61

Лол

преди 2 години

До 83: Хахха само това ли успя да измислиш. Я пробвай да кажеш поне две думи другия път.

60

Киро Х

преди 2 години

Чудесно - ще бъдат съпруги и майки, вместо феминизирани, безполезни, индоктринирани в безумията на Западната образователна система, татуирани, нагли ***, които никой нормален мъж не би докоснал и които са обречени на старини да живеят с котка, която евентуално да заръфа трупа им, когато умрат.

59

Лол

преди 2 години

До 78: Няма значение какво смяташ ти, бледолики. Ако искаш прави по 20000 на месец, ако жена ти (тази, за която беше от първостепенна важност за аргумента ти, да споменеш, че е от "жълтата раса") иска да работи за 800лв и това я прави щастлива, ти нямаш никакво право да забраняваш, изискваш и тям подобни. Радвай се, че на нея явно ѝ харесва да е домакиня, че с такива назадничави разбирания, не са много тея дето ще те търпят.От Консервативен.

58

Анонимен

преди 2 години

Щом никой в Афганистан не прави нищо, не противодейства, не протестира, не се бори за демокрация, значи му харесва и е доволен от режима на талибаните.

57

Анонимен

преди 2 години

Всичко в живота има начало, разцвет, и край. Сега предстои разцвета на талибаните, но после ще дойде и края. Това е закон.

56

SS

преди 2 години

Вчера (понеделник) празнувах 27год щаслив брак с жена от жълтата раса. От както се е омъжила за мен не е работила и ден.Аз не позволявам. Считам че един мъж трябва да може да си издържа семейството.По документи ,,работи" в моята фирма.Иначе си стои в къщи и ми готви. Няма феминизъм ! И аз считам ,че жената не трябва да работи,а мъжа да получава достатъчно за да може да осигури достоен живот за семейството си !

55

Анонимен

преди 2 години

Оставете талибаните.Страшното е ,че вече и в Бг трябва да спрем жените да учат,ако искаме да оцелеем.Стигнали сме уникално дъно с жени управленци-пример НС на републиката.Женкте са лоши учители,лекари ,инжинери,политици,адвокати и тн.

54

Ха!!!!!

преди 2 години

Всяко действие има равно по сила противодействие. Не може в ислямския свят да налагаш насила разбиване на семейния модел, трансджендър операции на деца, разнообразни полове и разни други "ценности" и да не очакваш противодействие. Какво им пречеха Сирия, Либия и Ирак та ги разбишкаха. Там беше спокойно за тамошните стандарти. Така създадоха ИД. Тръмп разби ИД и обеща да не се меси с "ценности" в района. Но го махнаха и сега пак създадоха ИД-2 в Афганистан.