80

Анонимен

преди 3 месеца

Двамата пола аххахахахахахха трябва да плащате за да работите, сгаан небрежна.

79

Ааа, не!

преди 3 месеца

Равни възможности между двата пола - това да, приемам го. Но между дваМАта пола? Това не го схващам. Моля да ми бъде разяснено!

78

Търся

преди 3 месеца

До До 81уж всички сме равни, но за тази работа за която търся има и по-равни... май стана така че да си жена или *** е по-добре от колкото да си мъж. Вече няма нужда си отварят краката, стига да си кажат какви са и мъжете са прецакани за работата, ако са бели мъже в американска или западна фирма още повече... нямат значение резултатите трябва да имаме повече жени...

77

До 81

преди 3 месеца

До търсяТова не е работа за жени, а за мъжки мъже ! А и не е за женски мъже тзи работа ! Жената трябва да бъди глезена от мъж, който няма значение дали е женски или мхъжки мъж !

76

търся

преди 3 месеца

търся жени за работа да разтоварят 40 тона ламарина :)

75

Анонимен

преди 3 месеца

жените за дългосрочни шефове не стават, позаинтересувах се защо не са били предпочитани и отговорът е много ясен, има една седмица, в която жената е жена, т.е. я бият хормоните, в това време е много лесно да поискаш това, което искаш, дори и ако в ущърб на фирмата

74

ПроСоТо

преди 3 месеца

До Анонимен..мда,странна птица е тоя "Живко"..Не мога да реша дали е куку,или просто голем ЗЕВЗЕК..

73

Анонимен

преди 3 месеца

До 74 Дайте да съберем по някой лев и да го оженим на тва момче Живко от Варна. Да му купим една булка. Така ще си остане стар ерген, пък е толкова свястен.

72

Поп фолк фен

преди 3 месеца

Поп-фолк музиката е в разцвета на силите си през 2003, 2004, 2005 и 2006 година ! Забележете какви песни се правиха през онзи период от време, а сега не е така, защото сърбите направиха така че да се плащат пари за авторски права на песни, както и подари други причини !

71

Анонимен

преди 3 месеца

И Камелия и сестра и, и двамата не са внимавали в час по български

70

Друга тема

преди 3 месеца

Целият български народ трябва да се гордее с жанра Поп-фолк и с Живко от Варна !

69

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 71Бил съм с над 70 жени, психиката им е стабилна, стига да хванат некое мъжле......хахахаха :)) После претенции, после обвинения, страшни са.....хахахаха :))) Иначе ги мисля за по-умни от нас, както и по-приспособими, такава им е природата, ние се хвърляме и жертваме заради тях, те просто глрдат отстрани и преосмислят.......хахахахахаха :))) Разбира се, мога да направя всека жена луда, но не ми дава сърце :)

68

Анонимен

преди 3 месеца

Не е важно мъж или жена, важното е да не е някой *** селянин/селянка, че такива орди от селяни се домъкнаха в София...

67

Анонимен

преди 3 месеца

До инженерЕволюционно при жените логическото мислене е доста по-слабо развито от това на мъжете, така че е нормално в професии в които се налага честата му употреба, жените да се рядко срещани.

66

ДВАМАТА ПОЛА

преди 3 месеца

Какъв е майчиният език на авторката?

65

ss

преди 3 месеца

ДВАМАТА ПОЛА???Камелия отново показва неграмотност

64

Доктор Сън

преди 3 месеца

Сега като дойде 3-я пол ще стане една мътна и кървавааааа....пак дискриминации...страх ме е да си помисля, а той идва със страшна сила, с тези Харвардски възпитаници, дето искат да ни управляват....

63

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 66Имал съм шефове които са интриганти, но иначе съм с теб, жените не могат да понасят големо напрежение, пречупват се :)))

62

Анонимен

преди 3 месеца

Много са малко жените които могат да работят под напрежение, да носят отговорност и да вземат трудни решения, като цяло изключенията само подтвърждават правилото, че жените не стават за шефове. И да жените създават интриги, когато се съберат в повече на роботното място, веднага се оформят враждуващи групички, веднага се започва с клюките и мръсните номерца.

61

Анонимен

преди 3 месеца

До 62То и аз предпочитам жена да ми е шеф, все пак мога да е разигравам, обаче стигне ли се до компромиси, мъжа е човека, жената е по особен случай.......хахахаха :)) Разбира се говоря за мъж, не за мекотело приличащо на такъв....хахахаха :)))