91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен92: май си нямаш никаква представа как е в западните фирми. неслучайно оттам тръгна израза "фалшива усмивка". там задължително трябва да си усмихнат, без значение какво става. Който не се усмихва, се смята за опасност и всички го избягват. Дори когато те уволняват, го правят с усмивка, като се очаква и ти също трябва да цъфтиш от радост. Без значение че могат да те уволнят просто защото сутринта шефа не е бил на кеф и ти си закъснял с половин секунда да му се усмихнеш.

90

АЗ

преди 2 години

тоест, в Европа се говори едно, а се случва друго. От което следвало че Българите са прости и трябва да се преподава "правилно" в училището. отново да отбележа че дЖурналистката Камелия Цветанова ми е в ЧЕРНИЯ списък на хора разпространяващи фалшиви новини и новини по поръчка. И забележка до цензора който ще прочете това: моля цензурирайте тази журналистка за публикуване фалшиви и поръчкови новини. Нали сега това е на мода?

89

АЗ

преди 2 години

не се връзвайте, това е поредната поръчкова статия за лошите българи и какви са расисти,назадничави и прости. забележете как се е изплъзнало това: "За 90% от европейците темата за равнопоставеноста е изключително важна. Но често едно се говори на думи, а друго се прави в тази посока, затова виждаме регрес в позициите на жените на места в света..". А после следват мисловните бълвочи: "Има стереотипи, които трябва да бъдат преодолявани и това трябва да започва от семейството и училището"

88

СОЛОМОН

преди 2 години

До: 99 Докажи го!

87

Анонимен

преди 2 години

Къде е новината? XD

86

Лявата пропаганда.

преди 2 години

Или ще е нещастна защото заради детето не се е реализирала професионално, или ще е нещастна защото се е преализирала професионално, но вече и е късно за дете. До това води прекаленото внушаване на леви идеи в съзнанието на жените.

85

Анонимен

преди 2 години

Естествено че не са равни възможносттите за кариера. Няма и как да бъдат равни. Бременността си иска своето. За сметка на кариерата е. Това трябва да се знае и който внушава противното само кара хората (особено жените) да се чувстват нещастни и онеправдани.

84

анализатор

преди 2 години

Добре,а кое същество ще ражда деца и ще бъде майка?Извращенията в нашия христ.свят роди образа на "уродливата стара мома",детемразка.Няма бъдеще етнос,в който жената активно не иска да ражда деца.Затова имаме уруспийство на световно ниво,и бързо умипащ народ.Причината-отказа да се раждат деца.Та,говорете ми още за женска проесионална кариера,жени-ръководители,и ще изчезнем още по-бързо.При мюсюлманите,черните,китайците и пр.няма този проблем.Защо ли?

83

Lora

преди 2 години

"Двамата пола"? Ехо, редактори нямате ли?

82

Анонимен

преди 2 години

Модчетата още изтрезняват, мислят си, че е куул да не променят "двамата пола" .....хихихихихи :)))

81

Анонимен

преди 2 години

Между двамата пола...доообре!

80

Анонимен

преди 2 години

Шефа може да ти избие зъбите. Докато шефката знае че по всяко време може да и теглиш един топълкур така между другото и се съобразява с което. Въпроси?

79

питали

преди 2 години

радио ЕРЕВАН-Какво е ЖЕНА-НАЧАЛНИК?Отговорът не закъснял-НИТО ЕДНОТО,НИТО ДРУГОТО.

78

Анонимен

преди 2 години

В една адекватна западна компания (такива у нас хиляди), даваща заплати в пъти над прага (такива у нас хиляди) няма значение мъж или жена. Бизнесът гледа възможностите и този, който би му донесъл приходи и стойност. Разни празни приказки на *** сервитьорът за връзкарщина не съществуват при високоплатените хора.

77

Анонимен

преди 2 години

ЕДИН ЕЛЕМЕНТАРЕН ПРИМЕР:ЗАРАДИ ЛОШОТО ЗАПЛАЩАНЕ БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ Е МАСОВО ФЕМИНИЗИРАНО...ИМА ЦЕЛИ РЕГИОНИ,КЪДЕТО ЖЕНИТЕ СА 100 % ОТ УЧИТЕЛСКИЯ ПЕРСОНАЛ...ИМА ТУК-ТАМ НЯКОЙ МЪЖ УЧИТЕЛ ПО ТРУДОВО ОБУЧЕНИЕ ИЛИ ФИЗИЧЕСКО,НА КОЙТО МУ ОСТАВЯТ НЯКАКВИ СИ 6 МЕСЕЦА ДО ПЕНСИЯ И ТОВА Е...ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ЖЕНОРЯ...МЪЖКОТО ПРИСЪСТВИЕ ВИНАГИ ПРЕДИЗВИКВА ПОВЕЧЕ РЕСПЕКТ СРЕД УЧЕНИЦИТЕ.

76

Анонимен

преди 2 години

До Мальчик-гейвярно е...аз също съм имал гей за шеф...много разбран и коректен.никакъв проблем с него и се държи по-мъжки от много мислещи се за мъжкари!

75

Мальчик-гей

преди 2 години

Аз предпочитам третия пол - най-нормални са и е удоволствие да се работи с тях.

74

Анонимен

преди 2 години

До ТърсяСега да си жена е предимство, просто като пишат, че търсят барман/ки, сервитьор/ки, се сещаш кои са с предимство, същото се отнася за банките....:)) Слава богу, все още охранителния бизнес се държи, но и там отдавна взеха да идват рамбовки.....хахахахаха :)))

73

Анонимен

преди 2 години

Имал съм шефове и шефки. С шефките е по-добре, стриктни и последователни. Шефовете в Петък са на принципа заебиго, в Понеделник те питат що не е свършено. Много ги влече да си изпляскат егото по средата на работния ден.

72

Анонимен

преди 2 години

Двамата пола аххахахахахахха трябва да плащате за да работите, сгаан небрежна.