117

Анонимен

преди 2 години

И къде е видеото от камерите?

116

Lora

преди 2 години

Сигурна съм, че не са я пуснали заради кучето. В България като видят куче, все едно виждат мръсен канален плъх. В целия развит свят допускат кучета на всички обществени места, включително ресторанти и магазини.

115

Анонимен

преди 2 години

А може ли една тв водеща да се подиграва с обществото, защото за нея "МОЖЕ", а останалите 50 с по едното куче "НЕ МОЖЕ". Или както в римския сенат да го таковат таковата, останалите.

114

Анонимен

преди 2 години

Абе може ли толкова помия по тази жена бе. Що за общество...

113

granko

преди 2 години

А собствениците на псевдо- хижата братя Галеви няма ли да излязат с официално становище по случая, или още си играем на ''Къде е батко?'' Чакаме, Галеви, чакаме! Хижа ли? Двойната стая 80 лева, хахахах. Тоалетните преди месец бяха пълна мизерия, иначе искат 1 лв

112

Анонимен

преди 2 години

До Миро РилскиБраво, докарай го у нас да го почеша. :) Супер мечка е. Каква му е украската.

111

Миро Рилски

преди 2 години

Планината не е за разходка на кученца!Още повече една трапезария.Ако утре реша да си разходя хималайския мастиф в БНТ дали ще ме пуснат УВАЖАЕМА Мира?

110

БГ Гражданин

преди 2 години

"Хижарите по правило не си падат по мадами с малки кученца и надути жуки."А ти по кое правило стана хижар, като ставаш само за чистач на л, а, й, н, а в зоологическа градина.

109

Ха..ха..ха

преди 2 години

КЕФ МАЙНААА!!!

108

Анонимен

преди 2 години

До 220 Всяка година съм по хижите над Интер лаке, тъй че може и да съм на някоя картичка щракнат :)) Пробвай отново.

107

+++

преди 2 години

Аман от извратеняци.Като са те давали по телевизора значи всичко ти е разрешено.Па и патетично написано "1час в окото на бурята".То за бурята се знаеше преди 2-3 дни,тези не гледат ли синоптичните прогнози,или се правят на важни да си съживят умрелия рейтинг. Случая е аналогичен с тоя изветрелия където се качи на Витоша по къси панталони за една нова година,въпреки че дни преди това по телефона от хижата са отказали да ги приемат.

106

БРЕЙ

преди 2 години

С куче не може , а с джипове и златни ланци-може.Тццццц

105

ДО 118

преди 2 години

Алпийска хижа си виждал само на картичка, а може би и Рилски езера. Тези съдържатели на хижата яко лъжат-всички си ги знаем.

104

kiki

преди 2 години

Значи една малка забележка към сайта : Вместо ,,не пуснаха",е редно да се напиши "не пуснаЛИ",защото не сте били преки свидетели,а само са ви преразказали една история,която в края *** краищата се окаьа опашата лъжа.Колко хора изгоряха само заради "едната"честна дума през годините..

103

Анонимен

преди 2 години

друг път като видят журналист и с цяла глутница кучета да е да знаят да го настанят във вип сепаре!

102

Анонимен

преди 2 години

До АлпинисткаА останалите 10% кво правят? да не ги варят на супа? Смешна си. спазваш законите и правилата. защо не идеш с куче в швейцарска хижа в която не пускат в столовата.П.С. в нито една швейцарска хижа няма да те пуснат в столовата с куче и котка, защото глобата е 25 000 франка за управителя. Пробвай отново.

101

Смешник

преди 2 години

Влизат двама хапват после следващия къф е проблема. Левски вика ама тва не е тоя левски таз и тя е правила дълбоко гърло че да прокопса в телевизията майка

100

Алпинистка

преди 2 години

Хижа Рилски езера е отвратителна, а "собствениците " са абсолютни арогантни мутри.Истинските туристи се стараем вече да отбягваме това място-наглост+пълен цирк от кифли и мутри с джипове, където изровиха планината. А за кучето 90% от европейските хижи пускат кучета, като задължително условие е да са на повод.Доста съм обикаляла и тук е пълна първобитщина- от условията до отношението към кучетата.Дори в Румъния Карпатите са с райски условия .

99

до новия Гражданин

преди 2 години

Хижарите по правило не си падат по мадами с малки кученца и надути жуки. Но ти това няма как да го разбереш.

98

БГ Гражданин

преди 2 години

Много ми е интересно ако шефа на хижата беше дошъл с мадамата си и тя имаше малко кученце така ли щяхте да я изхвърлите навън ?? Клоуни... спазвали правилата. Ххехехе.Изпъвате се като струни пред Началника. Шефе Шефе Шефе....