13

Анонимен

преди 2 години

Отврат е цялата измислена система. Жена с отрязана гърда трябва да ходи на телк и всеки път и се намалява процента, а лимфите които ги са махнати според тях дали ще се върнат на място. Щом нещо е отрязано, то няма възстановяване.

12

Ивза

преди 2 години

Да кажа,че тъпотията и простотията ме възмущават е малко.Като видя в Интернет анализ за болните и от кои етноси са косата ми настръхва.Здрави и прави млади хора карат джипове за хиляди и получават помощи,а нуждаещи се не могат дори да стигнат до ТЕЛК.За това вината е в законотворците.юАбе хора,не го желая на никого,но ако имаш диагноза Паркинсон,ще се оправиш ли някога.В случая трябва ли човек да ходи на комисия

11

Анонимен

преди 2 години

Здрави хора без стаж, взимат пари, здрави хора без болести взимат пари-това е БГ!

10

Анонимен

преди 2 години

Дигитализирането в здравеопазването може да спре много кражби, това е и причината поради, която скоро няма да имаме такова.

9

Анонимен

преди 2 години

Това е един приблем, който от години е обществена тайна. Има над 700 хиляди телкасжии у нас, все едно сме водили война с всички съседи едновременно. Не може хем да се краде като за световно през тези вратички, хем да ревем, че нямало пари за пенсии. Трябва незабавно да се спре практиката държавата да плаща за инвалидност на *** и пульо. Същото важи и за социалните пенсии - работил неработил, внасял невнасял - държавата му дава пенсия. Че и реве, че му е малка.

8

Койчо

преди 2 години

Ако не си българин винаги печелиш без документи телка

7

от Плевен

преди 2 години

Елате при нас в Плевен и да видите как хора с ТЕЛК водят редовен полов живот, пият и си хапват яко, хем уж и са болни! По цял ден са на пейките. В нашия блок доста млади хора с ТЕЛК, работиха по 5 години и до там, но сега си получават яко пари като болни; а ние другите ще работим до 68 г., защото в хазната няма пари за пенсии, а пенсионерите всяка година се увеличават! Необходимо е разглеждане на Решенията на ТЕЛК и по строги мерки. Каката с ТЕЛ 20 дни е на море, а аз немога и да мисля за море.

6

пак

преди 2 години

Както винаги сега заради ментета та ще пострадат наистина много нуждаещи се кой знае още какво ще измислят.....

5

гост

преди 2 години

Всичко е възможно. Желание няма. Тука е рай за схеми..неслучайно

4

Колио

преди 2 години

Абсолютно не но ще спре свободното предвижване свобода мисъл и.т.н

3

Анонимен

преди 2 години

Без некорумпирани институции иили поне съдебна система няма как да стане.

2

Анонимен

преди 2 години

Всички телкове трябва да се преразгледат , без очевидно истинските случаи. Установи ли се, че на човека му няма нищо, всички по веригата да отговарят солидарно за нанесените вреди на държавата. Конфискация на 50% от имуществото отново за всички по веригата и поне 5 г в затвор. И така много бързо ще се нормализират нещата.явно нямат страх от закона, но явно и закона не е допрял до тях, а трябва здраво да ги подпре.

1

не е баш така

преди 2 години

Фалшивите телкове се увеличиха в ПЪТИ,и подкупите също,откак БАЦЕ смени закона за натрупване на заболяванията.Тогава,имаш ли си заболяванията и без рушвет получаваш.А сега -НЕ.При плаващите проценти,ако не платиш ВИНАГИ дават ниския процент и гориш.