23

Мнение

преди 2 години

Спасков, може и да си добър специалист, това не знам, но е сигурно, че си дребна душица като този, който защитаваш....

22

Павлик Морозов

преди 2 години

Ще си топим другарчетата а, Балтов?

21

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ - УРОДЛИВ РИМЕЙК НА БКП!

20

Диана

преди 2 години

До Българин Както виждаш, тази "подробност" е пропусната тук...Но много ясно се подчертава мнението на 7-те медици от БСП...За тях в случая това "няма" никакво значение, важното е да се кряка и да се тъпче човекът, че да седнат на мястото му и да съсипят най-доброто ни лечебно заведение - не може то така да имаме добри държавни болници!..

19

отвратен

преди 2 години

Гнусно ,гадно ,долно произведение на герб.

18

Отговор

преди 2 години

Асане,по-добре доносник към ДАНС, отколкото предател,като Фигурантът Радев, който разнася секретни документи из Президентството!

17

Анонимен

преди 2 години

Щом е доносник става за президент като фигуранта радев :)))

16

Асан

преди 2 години

Щом е доносник става за президент като Плевнелиев :)))

15

Анонимен

преди 2 години

Балтов да ходи да купи едно агне на момчето от НСО което хвана кормилото на джипката.Че Шофьорчето на джипката се беше заплеснало и нещата отиваха към катастрофа и спешна помощ.

14

Българин

преди 2 години

Последно, сигнал ли е подал, или "донос"? ДАНС не са кварталната ОФ организация, и доколкото разбирам, той си е сложил името под сигнала! Всеки български гражданин може да подаде сигнал, а дали е вярно, се произнасят съответните органи! Някой чел ли е сигнала? Или пак като с подслушванията?

13

Диана

преди 2 години

До Диана - продължение И забележете, тази гадинка дори не осъзнава, че вреди на себе си, разкривайки сега писмото,защото не го е придвижила за решение, а смята като типичен БСПарски ***, че ще натопи Балтов какъв доносник бил, значи...Типично по БСПарски!...Не може да работи БСП, вреди на работата в страната и трябва да си отиде час по-скоро, според мен...Дори и министрите им не са на по-високо ниво..Има ли защо да се чудим, че загубихме Студената Война с такива хора?!..БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКА

12

Гошо

преди 2 години

Къде видяхте в документа подпис на Балтов?

11

Диана

преди 2 години

Всеки съди по себе си - тези тук медици също! В БСП и СИЕ са тези които пишеха доносите и сега си мислят, че всички са като тях - да дебнат наоколо и да докладват всичко. Но има и други случаи, когато хората наистина са загрижени за състоянията на нещата и се държат отговорно към ставащото около тях, особено когато са отговорни и по служба..А явно сега е излезнало писмото, защото БСПарът, който го е криел и не го е придвижвал толкова години, е решил, че сега е моментът да подкрепи щурма на БСП

10

Анонимен

преди 2 години

4 години по-късно, този път в подкрепа на проф. Балтов, отново има протести пред "Пирогов".Да напише и сега писмо до ДАНС за подривна дейност.

9

Густо

преди 2 години

Мръсниците ги е страх от конкуренция и се чудят какво да изровят..!

8

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН 2 - Аз мислех, че ще майор-хирурга, ама ... не му мина номера и много се омачза с тея изкачвания, че много хора щели да измрът. 20000 починаха, за 18 месеца, 90% от тях на 65 годишна възраст с едно или повече заболявания, като е много трудно да се каже, кой щепе да живее, ако нямаше този вирус, ами ... примерно обикнновен сезонен грип.

7

Анонимен

преди 2 години

"Протестиращите медици са обвинени в нелегитимна дейност и застрашаващи националната сигурност." - Ехеее! ЕХЕЕЕ! Тая ЗмиъъъъъЯ долна! И кой подкрепя такъв човек? Коя година сме? Бъглария искаме ли да стане нормална страна или не?

6

ПроСоТо

преди 2 години

ОФ!!!!...АМАН от СЛАДНИКАВИ истории!...Добре,уволнили са го,дали на някакво основание,дали просто "ей така",..НО:..-Такъв е живота,бе Болтов!..Дет вика Джоуи:..-"Днеска си звезда от тв сериал,а утре си ядеш кетчупа направо от бутилката"..За това в Австроунгарската армия ОСНОВНИЯ девиз е бил:..-"Затваряй си устата и продължавай да маршируваш!"...Па да цитирам и "Щуреците" /ако немат нищо против,разбира се../:-"Някой чупи рекорда,някой пада зад борда..Продължавай напред,тука има си ред!"..

5

Анонимен

преди 2 години

Голяма змия. Кой знае, какво са му обещали: - Бе ти прати едно псимо, ако има зор, ще кажа на един мой човек, да оправи работата!

4

Анонимен

преди 2 години

Вече не може и протести да имаме, така ли?