31

Анонимен

преди 3 месеца

Долна мижитypka е този герберастки крадец. Тиквата го шляпаше по баджака в жипката и оня си помисли че е фактор.

30

Анонимен

преди 3 месеца

До: номер 27 Да бе, и аз се притесних за него! Да не го е гепил коронавируса? Да не са го сложили на респиратор?

29

Анонимен

преди 3 месеца

Почнаха мръсните Радеви игрички.

28

Мнение

преди 3 месеца

Спасков, може и да си добър специалист, това не знам, но е сигурно, че си дребна душица като този, който защитаваш....

27

Павлик Морозов

преди 3 месеца

Ще си топим другарчетата а, Балтов?

26

Анонимен

преди 3 месеца

Какво става с мутафчийски? Жив ли е този?

25

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ - УРОДЛИВ РИМЕЙК НА БКП!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Доказателство поредно, че ге/р/паджиите са си протеже на БКП. Доносници, некадърници, циркаджии.

23

Диана

преди 3 месеца

До Българин Както виждаш, тази "подробност" е пропусната тук...Но много ясно се подчертава мнението на 7-те медици от БСП...За тях в случая това "няма" никакво значение, важното е да се кряка и да се тъпче човекът, че да седнат на мястото му и да съсипят най-доброто ни лечебно заведение - не може то така да имаме добри държавни болници!..

22

отвратен

преди 3 месеца

Гнусно ,гадно ,долно произведение на герб.

21

Отговор

преди 3 месеца

Асане,по-добре доносник към ДАНС, отколкото предател,като Фигурантът Радев, който разнася секретни документи из Президентството!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Щом е доносник става за президент като фигуранта радев :)))

19

Асан

преди 3 месеца

Щом е доносник става за президент като Плевнелиев :)))

18

Анонимен

преди 3 месеца

Балтов да ходи да купи едно агне на момчето от НСО което хвана кормилото на джипката.Че Шофьорчето на джипката се беше заплеснало и нещата отиваха към катастрофа и спешна помощ.

17

Българин

преди 3 месеца

Последно, сигнал ли е подал, или "донос"? ДАНС не са кварталната ОФ организация, и доколкото разбирам, той си е сложил името под сигнала! Всеки български гражданин може да подаде сигнал, а дали е вярно, се произнасят съответните органи! Някой чел ли е сигнала? Или пак като с подслушванията?

16

Диана

преди 3 месеца

До Диана - продължение И забележете, тази гадинка дори не осъзнава, че вреди на себе си, разкривайки сега писмото,защото не го е придвижила за решение, а смята като типичен БСПарски ***, че ще натопи Балтов какъв доносник бил, значи...Типично по БСПарски!...Не може да работи БСП, вреди на работата в страната и трябва да си отиде час по-скоро, според мен...Дори и министрите им не са на по-високо ниво..Има ли защо да се чудим, че загубихме Студената Война с такива хора?!..БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКА

15

Гошо

преди 3 месеца

Къде видяхте в документа подпис на Балтов?

14

?!?

преди 3 месеца

Това донос ли е или си е свършил работата?!? Щото и на другите не вярвам. Много пари има и много интереси. Истината е кое лоби е на власт. Те другите поне не ги уволняваха и унижаваха все пак са лекари. Едните го обвинят в приоми от миналото, а тяхното какво е саморазправа. Смирение няма!

13

Диана

преди 3 месеца

Всеки съди по себе си - тези тук медици също! В БСП и СИЕ са тези които пишеха доносите и сега си мислят, че всички са като тях - да дебнат наоколо и да докладват всичко. Но има и други случаи, когато хората наистина са загрижени за състоянията на нещата и се държат отговорно към ставащото около тях, особено когато са отговорни и по служба..А явно сега е излезнало писмото, защото БСПарът, който го е криел и не го е придвижвал толкова години, е решил, че сега е моментът да подкрепи щурма на БСП

12

Анонимен

преди 3 месеца

4 години по-късно, този път в подкрепа на проф. Балтов, отново има протести пред "Пирогов".Да напише и сега писмо до ДАНС за подривна дейност.