26

Преброител

преди 2 години

Оставих си контактите на входната врата преди 3 дни, вече някой ги е скъсал, а аз не желая повече да стъпя там. И ние сме хора, и нас ни е страх от неадекватни хора, но сме длъжни да си вършим работата. Нито искаме документи, нито ще ги снимаме, ако кажете грешни данни си е за вас, ние сме записали дословно информацията. Като не искате да ви безпокоят се регистрирайте масово онлайн и да се свършва с тази мъка. Масово хората живеят в коптори и кочини, а третират преброителите като престъпници.

25

Преброител

преди 2 години

Аз съм нормален човек с висше, но без работа, и за да изкарам някой лев се съгласих да броя. Преброителите нито влизаме, нито искаме да влизаме в домовете на хората. Досега видях единствено мизерия и нищета, да не говорим че мъжете масово излизат по бельо, а един тлъст дъртак даже чисто гол се яви да го преброя. Парите са мизерни, масово преброителите се отказват заради заплахи и подобен тормоз. Аз нося маска през цялото време, въпреки че съм ваксинирана, и стоя на 2 метра.Вече и аз няма да броя

24

11

преди 2 години

До *** в блока. ---- И на картата трябва да има снимка с маска, на която пише "Преброяване 2021". Иначе картата му е невалидна, откъде да го знаеш кой е.

23

Селяк в блока.

преди 2 години

Преди две години, ако ми беше дошъл някой такъв маскиран с карта, щях да извадя ръжена от кюмбето и две цепеници и щях да го налагам и с думи - сус ве вaмпир, и ша го налагам докат го укарам у НСИ-то. Докъде стигнауме - кукери да ни броят, ай сиктир.

22

Гном

преди 2 години

до 17 Не се ядосвай за неща, който не знаеш. Щом си се преброил, не трябва да пускаш никой вкъщи, споко само. Остави бележката на вратата, ако няма единна система в която мога да проверят този адрес дали се е пребоил до сега.

21

do 20

преди 2 години

нищо съществено няма в МВР, по никой въпрос. Преброяването се прави за да се направи статистика, точно. Колко хора живеят под "санитарния" минимум и така. Познавам хора с Мерцедес S-class, но апартамента е пълна мизерия, защото за комплексара е много по-показно какво караш, това как живееш и се държиш с околните (морал 0 )

20

Анонимен

преди 2 години

"Съществените данни за броя на населението ги има в МВР." - В МВР има само глупости. Там пише например че Хасан и Айше живеят в село Долна Гноеница. Там обаче не можете да ги намерите, от години Хасан живее в Германия, а Айше в София - Факултета.

19

2021 godina e

преди 2 години

Съществените данни за броя на населението ги има в МВР. Но заради глупости от сорта на дали имам вътрешна изолация, дали имам дограма, се налага да се занимаваме с глупости и да харчим пари залудо. В МВР за всеки човек пише къде живее, кои са родителите му и т.н. С няколко клика може да се изкара целия доклад.

18

ТестКит

преди 2 години

Коментарите на хората които искат да бият, да не отварят на преброителите, ДА СЕ ПРЕБРОЯТ ОНЛАЙН, нямате почва за обясненията ви.

17

Анонимен

преди 2 години

Да направят и проверка в днес.бг за тези неща и половината мрънкащи ***, които си мислят че всеки иска да му навреди и да го ограби (макар че няма какво да се открадне от такива хора, нито материално, нито интелектуално), да изчезнат от коментарите. Имаме епидемия от недоверие, не е Ковид, ако българина се доверяваше на науката и професионалистите, ще стигнете по-далеч.

16

ядосан

преди 2 години

Да вземете да ни информирате на кой телефонен номер да си съобщим прословутия код и да не разговаряме за никакви преброители.Ако след електронното преброяване ще трябва да посрещаме поредните "инкасатори" у дома-какъв е смисълът?

15

Въпрос

преди 2 години

Цитат: Ако по някаква причина в момента сте в чужбина, помолете близките си в България да ви преброят.А защо ще броим хора, които от години не живеят на територията? Целта не е ли да видим колко хора има на територията на Р България, какъв състав са и т н. Ако ще броим деца на гастарбайтери, които едва мънкат езика на баба и дядо какъв е смисъла? Тогава защо просто не преброят личните карти, които са издали и да не ни занимават?!

14

Възмутен

преди 2 години

Ако Бойко Мутрата не си напише доходите,имотите у нас и в чужбина,банковите сметки,пачките в гардероба и килата злато то броенето ви е напълно безсмислено защото е лъжа!

13

Брояч пиии пиии пиии

преди 2 години

По разбитите носове ще ги познаем

12

Георги

преди 2 години

И естествено, това ще бъде просто поредния терор на нормалните, етнически българи - заплахи за глоби, тормоз от разни ***, защото нормален човек НИКОГА няма да стане преброител и т.н. И естествено, абсолютно никой няма дори да си помисли да тормози ония от лилавият етнос със забраненото име, защото те имат топки и няма да се оставят да бъдат третирани като ***.

11

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Ако искат да са поне малко по-коректни, то да сложат ден два по-рано известие на всеки вход, кога и в колко ще дойдат "преброителите", а не да ги чакам цяла седмица.... Жалкккари.

10

Анонимен

преди 2 години

До До 6 Не. Те знаят, че я разнасят, но пр.осто демонстрират, че за тях правилата не важат.

9

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

И копие на карта се прави без проблем,за маска да не говорим. Златна мина за обирждийте.заради машинните решения няма да ходя на работа, да пазя майка ми,щото е на 65 и ще я пребият крадците, за да проверят какво има. Ромите как ще ги броите в махалата бе ***?по талашитените колиби ли ще ги търсите или по адресна регистрация, а като нямат документи?!? Кой ще брои братята роми е? Поредното наказание над изрядните българи, което се плаща с техните данъци.

8

До 6

преди 2 години

Защото смятат, че ваксинираните не пренасят заразата.

7

Ще ги разпознаете

преди 2 години

По числото на челото - 666