157

Василев§Петков

преди 2 години

Слави , мерси за 9% които ни осигуряаш с поведението си. Сега като сме с почти равен брой депутати , не знаем дали ще си толкова ербап.

156

Анонимен

преди 2 години

Василев-Петков са лузери, дошли да печелят на гърба, на наивните българи. Измамници, с фалшив пиар. Сега, са на хранилищата, на Радев/Путин.

155

Анонимен

преди 2 години

167 Апропо, тези безделници, дето преподават там, имат ли право, да преподават, каквото и да било? Или само прибират такси от измамените, кандидатстуденти, които искат да учат в Харвард. Кой допусна тази гавра с тях?

154

Анонимен

преди 2 години

с 64 депутата и да поставяш ултиматуми си е равносилно на целенасочен провал. Така, че Славуцата да не се обяснява

153

Анонимен

преди 2 години

160 Всички сме грешни, но Слави е глупав и неук.Затова ще го употребяват и захвърля.

152

Анонимен

преди 2 години

163 Хааах, за кой Кирил говориш, за оня с "училището за Харвард", в което се "преподава", как да си попълниш формуляра за кандидатстване в Харвард, да си намериш спонсор и да платиш за това, на тарикатите харвардисти, и безделниците от приятелския им кръг-Лорел, мерел и подобни...

151

С. Орманджийски

преди 2 години

Всеки има право да си живее в свой собствен свят и да смята че другите не правят това което трябва, но това няма да промени реалността, а тя е че славуца ще си остане в джафкаща оппозиция.

150

Анонимен

преди 2 години

155 ИТН свършиха това, което Радев, Божков/ДС/БСП поискаха. Сега вече не им трябват и ги пуснаха по течението.

149

Мнение

преди 2 години

Чалгапитека е проект на оназ шушумига мадридския саксофон който пък играе с тиквата!Учиндолския нарочно направи таз суматоха и хаос и хоп..на втория ден Сакса осъди България!

148

свинска опашка

преди 2 години

Препоръчвам на тези млади и целеустремени момчета от сега нататък да внимават много за всяка дума и всяка стъпка. Рейтинга им в момента е изключително висок и от всяка погрешна дума,позиция или ход спада. Вече Кирил направи една грешка по отношение на Плевнелиев като го венцехвали. Народа не иска да чуе името на този човек и каквато и да е хвалба води до разочарование и отдръпване . Не съм никой за да изразявам мнението на народа,но отворете интернет и прочетете мненията след негово интервю

147

Анонимен

преди 2 години

Да изчегърташ една партия, само защото ти е противник, е недемократично и в разрез с парламентаризма. Победи я в диспут, с алтернативни политики, в интерес на гражданите. На което ИТН не е способна. Слави създаде скъпо струват хаос в държавата и погаси демокрацията. Постави се в услуга на червената олигархия. Божков плати преврата, с който БСП/ДС овладя властта.

146

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Напиши "$лави татуировки" в Гугъл пък тогава ми говори бе смачканяк!!!! Веднъж Сатанист- за вечни времена Сатанист. Славчо и баце и сто рилски манастира да построят отиват в ада. А Слави даже се подиграваше с християнството.Който ми даде минус в ада да ходи!!!В ада!

145

Анонимен

преди 2 години

Колко получи от Буци да не влезеш в политиката?Ах,ти,шмекер мошеников!Подлъга бая народ.

144

Кривондел

преди 2 години

Преди няколко седмици се договаряха с БСП, сега пак обърнаха плочата.

143

Анонимен

преди 2 години

Чалгара е дошъл на себе си и е изкрещял на слугите си, да му пишат пост, че съвсем е пропаднал! Така свършват лъжливите чалгари като стари *** ***!

142

Анонимен

преди 2 години

До " Вуйчо Ваньо"! Продавай си семките в търговската ни мрежа,Амаааа,не се бъркай и в политиката ни бре човек!!!-:)

141

Анонимен

преди 2 години

Напишете "Слави Бойко Радев запис" в Гугъл и ще ви се изясни мястото на Иън в картинката.

140

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Сатаната пък намигна на Славуца.."Дадох ти всичко сине, време е да си идваш у дома!!!"..."чакам те сине мой учиндолски!!..."

139

Анонимен

преди 2 години

Жалкия чалгар е един от тези, които трябва да се изчегъртат, заради съучастие то му в запазване на статуквото. Колкото и да плюе по Кирил Петков хората не са слепи и прости, от далеч се вижда, че Чалгара е на светлинни години по образование, интелект и компетентност от хората, които се опитва да омаскари

138

Ей ей

преди 2 години

Слави диванов намига на Кирчо, Маяма и тя, и пак ще се изядат накрая. А ние като жаби в тенджера гледаме как инфлацията расте, и така докато стане положението мари антоанетово и няма пари и за хляб и за пасти, тогава ще видят всички какво означава думата промяна