197

Анонимен

преди 2 години

Отношенията между Славчо и Петър Илиев са класическия пример за зависимост на човек с нечисти пари от счетоводител или адвокат. В този случай е адвокат, със 6 счетоводителки.

196

Анонимен

преди 2 години

Славчо бе галеник на мутрите, ДС и олигархията ,част от голямата измама още от 90-те г. та до ден днешен. Участието му в политиката също бе планирано отдалеч, но не се получи. Няма да забравя как преди малко повече от 2 месеца проф. Стоян Денчев, един от видните библиотекари около Доган при Петър Волгин по БНР Хоризонт уверено каза, че ще има правителство. Само дето Христо Иванов и Мая не се вързаха. Времена вече са други и затова и Славчо ще си иде скоро.

195

сега да кажа

преди 2 години

Барбадоският оля цялата работа. Ама Слави се закучи с него. Колкото едни нови избори ли струваше преписвачът? Как заслужи тази цена? Ако беше го сменил, сега щеше да си клати безгрижно краката и да е на върха. Ония щяха да приемат всеки друг. Ама пусти инат.

194

Анонимен

преди 2 години

Слави стоеше много по добре на тези избори ,първия път си мислеше щом шаха е сложна игра и политиката също е сложна игра значи е едно и също.Този път поне разбра ,че това са различни игри.Което си е напредък за него.

193

Анонимен

преди 2 години

Засега най-последователни бяха Изправи се! Мутри вън!, но те бяха най-малката партия в парламента.

192

от тук нататък

преди 2 години

Слави може сега дсамо да мига като ;;;;; на парцали.

191

ля ля

преди 2 години

До Анонимен 203не съм съгласен че Слави е поредния такъв - според мен точно това е разликата този не иска да заграби за себе си и не иска въобще нещо за себе си - защото си има и му е достатъчно! бившия министър Петков го каза това - хора със успешен страничен бизнес за да не разчита на политиката!! и само да кажа че Слави напълни цялото Цариградско шосе - така за последно беше 1997г. - да кажа! а аз нямам телевизия и пак казвам не го харесвам! Петков и Василев са хората които мислят за добро

190

Анонимен

преди 2 години

Слави и ИТН на предстоящите избори ще бъдат отново първи но с пълно мнозинство! Хората разбраха всичко и кой за какво се бори през изминалите няколко месеца и за това ще гласуват за ИТН - единствените които ще отстояват само и единствено Българските интереси ръководени от Конституцията и Законите в РБ!

189

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя референдум. Той беше тотална манипулация от страна на Дългия. При шест въпроса три бяха обявени от КС за противоконституционни. Мажоританният вот изобщо не е за държава като България, в която политическата култура е на най ниското ниво - патриархалното. Тук повечето хора търсят спасител, който да ги оправи, на който да целуват ръката. Ние нямаме същинско гражданско общество и преобладаваща маса активни граждани. Славчо е поредният политически измамник, който се срути бързо-бързо!

188

Анонимен

преди 2 години

трябва да се изчегърта модела ИТН!

187

баба мара

преди 2 години

как може да плащате за телевизията на славуца нямате ли критерии за естетикаи накрая се опита да изиграе политик ама не му се получи хаиде сега коиоткъдето е и да се занимава с това за което е учил

186

ля ля

преди 2 години

много е прав! не го харесвам но си е прав! и разбирам защо не иска да се показва наживо - а защо Вие от българския народ не разбирате - той си е шоу мен и няма работа в пармламента, а и още повече че има не толкова блестящо минало като човек в личен план.трябва да се мисли някак си доста доста обективно и да се взимат в предвид всички обстоятелства - ще спмена още едно - цялата партия направи това което каза без да се услушва и измъква. а спомняте ли си тяхния референдум :)

185

Анонимен

преди 2 години

Според мен слави си има своята аудитория и е в политиката ,независимо от уменията му.Вече е ясно ,че няма умения да взима трудни управленчески решения и предпочита простите задачи , така че като опозиция става .Проблема обаче е че много стават за опозиция но липсват управляващи. Това не е само проблем в политиката и в часния бизнес е така предпочитат управление при което да не дават заплати.липват управляващи в бизнеса които могат това,затова повечето си падат по прости решения безплатен труд

184

Избирател

преди 2 години

Отвратителен тип!

183

Пян Гъ

преди 2 години

Ало, тролерията, хайде народът да каже на кого ще даде властта на изборите, не вие, става ли? Нека народът да каже кои са новото и кои старото, става ли? Така пише в конституцията. Сега, разбирам - гладни сте, заработвате, но всичко си има граници...

182

Крюшо Котака

преди 2 години

До Анонимен196 Гласуваш за СЛАВи и плучаваш Корнелия и БАБИКЯН. ЧЕСТИТО

181

Анонимен

преди 2 години

Лъжец-шанс за първи кабенет-Божкова шахматистка за Мин.председател. без министри.Втори кабинет-шнорхели нагъл проблемен министър на МВР свързан с офшорки,защото Славе си държи милионите там.Интриги,уличен език,политически неграмотници,рекетьори с налудничаво мислене да чегъртат ГЕРП -650 000 българи. О,я се разкарайте.Сега техните балами ще докарат други радеви мошеници-от Харвърд,и пак избори.Лу....-Да.,рабата на хора лишени от мислене.На където ги подкарат мошениците на там се лутат.А стиг

180

Анонимен

преди 2 години

Тук оплюват само Слави,но коментиращите крият че са Бойкофили! Защо се крият? Ами аз за мутрата ви,никога няма да гласувам! -:) ГЕРБ е за нафталина отдавна!-:)))

179

Ал Бънди

преди 2 години

Слави ще направи кабинет с Пацо Шнорхела, Илиев плагиата, Тошко Африкански, Станев панталона и Баба Мика за министър на отбраната.... Забрлавих Гъмзата и Ванката Синоптика. ВЕНСЕРЕМОС!

178

ПЛОВДИВ

преди 2 години

МУМИЯТА СЕ ЗАВРЪЩА...... кой уважаеми УЧИНДОЛЕЦО търсеше съдействието на БСП за подкрепа на правителството ???СТИГА С ТИЯ ЛЪЖИ! Взимай си цирковата трупа начело с Тошко и Статев със скъсаните кюлоти и директно към МАГАДАНС ..