68

Един там

преди 2 години

До 73, аз съм! Как се досети? 😂

67

Гроби Таласомо

преди 2 години

Почтените...хахахахаххахахаа, ами в България, почтените не са толкова много, даже никак не са много и могат да бъдат посочени поименно;))) за да им видим и ние почтеността. Това ми звучи като "Почтени от цяла България, обединявайте се";))) Почтен и то с много пари, хм;))) Второ, Кирчо говори тъй все едно на политическата сцена е само той и няма други партии и управлението му е в кърпа вързано. Забравя ГЕРБ-СДС, ИТН, които общо правят над 121 депутата;)))

66

Кики

преди 2 години

Бибитко , ти си зората на утрешният ден ти по когото се равняват природните стихий на кого ни оставяш нас верните тролита от сайтчето?

65

Анонимен

преди 2 години

докато бат Бойко ни крадеше цените не мърдаха тоя като ни освободи цените скочиха с 30% направо ме освободи от заплатата

64

Анонимен

преди 2 години

До Един тамТи ли си дето ги нарече симпатщги в друг сайт....хахахаха :))) Кажи за Лайфа и завода за електрически автомобили, нали Кирчо се усмихваше с джебчийската си усмивка на представянето на офшорката.....хахахаха :)))

63

Анонимен

преди 2 години

Суверена: 35% избирателна активност = нелегитимен Парламент и Президент !

62

Анонимен

преди 2 години

Изключително нагъл мoшeник е този на снимката...

61

Един там

преди 2 години

Кирил Петков, браво момче! Браво че се опитваш да направиш нещо в това блато от ла*на което са забъркали за последните 30 години. Задължително мнозинство в парламента и смяна на Гешеф, тогава да му видя мутренската му физиономия на тиквата..Съд до дупка на всички крадци от ГЕРБ, ДПС, БСП, СДС, НДСВ и т.н

60

Кики

преди 2 години

Долу зловещите ръце от тлъстият ни водач,Биби Банкянския ще пребъде!Ние от младежкото ГЕРБ сме твърдо отзат.

59

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за Кирчо и Асенчо, те ще ви донесат промяната.......хахахахаха :)) Немат партия, немат програма и визия з БГ, но нищо, требва за тех да гласувате....хахахаха :))

58

Коко Горилата

преди 2 години

Това е най-нормалната алтернатива.

57

Анонимен

преди 2 години

До реалист - груби популисти и демагози - това излиза на преден план, ако човек им прочете "принципите", които залагат за бъдещата си партия. Всъщност, рестартиране на стара схема - учили,работили извън страната, у нас са слабо познати старите им скандали...а такива има доста и при двамата. Поредните спасители-предишният искаше 700 дни, тези искат 4 години. Политически гурбетчии - и те ще откраднат каквото могат и ще си заминат....

56

През час

преди 2 години

пускате статия за лъжлив Кирчо геросания.Това някакво форма на социологическо проучване ли е? Да броите коментарите "за" и "против"?Ако е така - добре, бройте!Обаче май изпълнявате поръчки, или атакувате агресивно

55

Анонимен

преди 2 години

Продължавате подмянатаА другите 11 ремонтирани язовира, над 50% подменени ЖП линии, детски градини, спортни зали, нови сгради на университетите, високите заплати на учители, асистенти, хиляди км пътища, и пр. кой щеше да ги ичегъртва? Подмяната ще направи ли нещо, освен да краде от банките?

54

Стефан

преди 2 години

До анонимен За да не те обиждам ще ми поясниш ли КАК един министър може да определя цените на стоките, защото си мисля че още живеете в онзи свят в който държавата беше собственик на всичко, чакам отговора ви.

53

Кики

преди 2 години

С мехура от Банкя и дебелия му побратим ние от младежкото ГЕРБ сме бъдещето на България.

52

Анонимен

преди 2 години

ко стана канадец ли си бабин яла кажи на баба да те одари с бастуня

51

Анонимен

преди 2 години

До реалистМен не ме бъркат олигархчетата, не съм зависим от тях :) Да му му мислят слугите като теб, що пропагандират това плашило Кирчо......хахахахаха :))

50

реалист

преди 2 години

Най -добрия индикатор, че двамата са правилните хора е че олигархичните партии ги тресе стеах. Народа ще застане зад вас.

49

анонимен

преди 2 години

Тоя измамник в какъв свят живее? Наясно ли е, че хората са докарани до безизходица с тези цени на тока, горивата и храните, не без неговото участие! Какви резултати очаква, че ще стане отново министър? Той е за затвора!