184

Анонимен

преди 2 години

Партия Продължаваме Подмяната!!

183

Коко Горилата

преди 2 години

Всеки нормален, образован, прогресивен, работещ и отговорен човек би ги подкрепил!

182

Анонимен

преди 2 години

Преди да им се доверите,скъпи,млади сънародници,прочетете за НДСВ,Царя и антуража.Как се появиха,как изглеждаха,как говореха,какви визитки имаха.Прочетете и какво се случи икономически с България под тяхно ръководство.Единствените положителни ефекти при НДСВ бяха чисто формални за тяхното управление,защото механизмите им бяха задействани преди царя да дойде на власт,а той се яви просто приемник,защото беше премиер по времето на влизането им в сила.Общо взето младите юпита понижиха стандарта !

181

Анонимен

преди 2 години

До победа "Началото на края за герб и дпс!" Щях да те питам как си представяш началото на края, но се сетих за комунизма педи 89та и знам какъв е края.

180

Алекс

преди 2 години

До Аз,НАИВНИКЪТ Пише се мадриДски.Много кражби и нещо хубаво в едно изречение е нонсенс/безмислица/.

179

стоян

преди 2 години

Борбата с корупцията е най-важното нещо за България.Всички искаме да видим осъдени политици като Боко Тиквата,свинята Пеевски,Доган и т.н.На 15-ти-масов вот за Продължаваме промяната.

178

Анонимен

преди 2 години

"От своя страна Асен Василев започна изказването си с думите, че данъците у нас няма нужда да се пипат нито нагоре, нито надолу." Значи политиката на "Тиквата" ще ползвате и "хравардските"? Това може да се тълкува по два начина. Сеща те ли се какви са? :)))))))

177

Анонимен

преди 2 години

Интересно, ако Радев, който до сега им е шеф и ментор не е зад тях....значи ли това,че скоро ще застане пред тях

176

Хахахаха

преди 2 години

Айде и тези, като Станислав. Ще дръпнат още от десните. Някой вече доволно потриват ръце. Тяхната демокрация печели.

175

победа

преди 2 години

Началото на края за герб и дпс!

174

Българи

преди 2 години

помислете,ако са толкова кадърни щяха да прогресират в САЩ,КАНАДА,на шест цифрена заплата,а това че България им била на сърцето е толкова лигаво,тия са мазни мошенници,същите като юпитата на Мадритския крадец.

173

Анонимен

преди 2 години

С тия фръцливи мадами май ще пребори демографската криза. Иначе добре са се гелосали Киро и оня зад него. Това са поредните юпита, този път използвани за мюре на президентска партия. А то значи Руски стратегически проект....Не били леви, не били десни, май били за пари..

172

Анонимен

преди 2 години

Абе, поредните гладни, широко усмихнати политически гърбетчии, представят поредното политически шоу за наивници. Все ще съберат десетина процента от наивници и наказателен вот за ИТН.

171

Анонимен

преди 2 години

Петков отива и предлага пари на една партия, ама щял да спира корупцията?

170

И АЗ ДА ПИТАМ

преди 2 години

КАКВО СЕ СЛУЧИ С ГРАЖДАНСТВОТО НА КИРИЛ- НЕ ЧЕ НЕЩО,АМА....ДЪЛЖИ ОТГОВОР.

169

Анонимен

преди 2 години

Приличат ми на Велчев и Василев.Непознати тогава млади,образовани,дипломатични,умни на глед,с впечатляваща визитка.Под чадъра на един ЦАР.Всичко изглеждаше прекрасно.Българинът се видя за миг редом до Германия,Франция,Белгия....В крайна сметка оставиха управлението с МРЗ=120л бензин А 95.Закона за заменките,от който лично плячкосаха солиден терен черноморие,а Симеонката си върна имотите.За тези невидимите големи,които стояха зад проекта НДСВ вероятно облагата е била четворна!Опичайте си акъла

168

САМО ПИТАМ

преди 2 години

И СЛЕД КАТО ТОЯ ШИРОКО УСМИХНАТ ЕКИП ПРЕДСТАВИ СВОЯ ПРОЕКТ И ЗАЯВИХА/ОБЕЩАХА/ ДА БЪДАТ ЧЕСТНИ-В МЕН ИЗБУХНА ЕЙ ТАКА ПО БГ А НЕ ПО ХАРВАРДСКИ- СПЕЦОВ ИЗПЛАТИ ЛИ 1 500 000 ЛВ ДАНЪК КЪМ НАП БГ- ЗАЩОТО АКО ТОВА НЕ Е НАПРАВИЛ ТО ВСИЧКИ ПРИКАЗКИ НА НАХИЛЕНИТЕ СА МНОГО, МНОГО ПРАЗНИ.

167

Аз,НАИВНИКЪТ

преди 2 години

1997 год. повярвах на Костов,,кой не скача е червен,,оказа се че той е ТЪМНО ЧЕРВЕН,ще го запомним с това че продаде България за жълти стотинки,2001 год.повярвах на МАДРИТСКИЯТ КРАДЕЦ с неговите юпита,ще го запомним с неговите заменки,пущинаци за скъпи крайбрежни имоти,5000дкр.неправомерно върнати гори,ИЗСЕЧЕНИ,не построено нищо в страната.,Станишев ,Доган и Царя,тройната коалиция,тотално ограбване на държавата,Бойко с ГЕРБ много кражби но поне оставиха нещо хубаво след себе си.

166

Анонимен

преди 2 години

Това ли им е логото??? Отворена врата и след това до нея стена с надпис "продължаваме промяната?!? Хахахах Значи да се блъснеш в стена, вместо да минеш през вратата... Не знам кой "специалист" го е правил, но определено е представил нещата коректно без да иска...

165

Анонимен

преди 2 години

Вярвам им. Така или иначе толкова читави кандидати за политици България никога не е имала. Всички други са от част от статуквото и старото комунистическо котило включително и Слави който цял живот е обслужвал задкулисието и беше пръв приятел на всички мутри включително и на Бойко. А президента Радев въпреки че беше издигнат от БСП той по скоро има десни и патриотични убеждения. Според мен си върши работата добре.