204

Анонимен

преди 2 години

От къде пари за структури, предизборна кампания, избори, заплати, покупка на партия. Такава реклама на партия не е имало никога и такова облъчване

203

Дядо Иван

преди 2 години

Само да не са не 4 ,а 40!

202

Реалист

преди 2 години

Ние не крадем, ние купуваме!

201

Анонимен

преди 2 години

КС ако постанови ,че към момента на встъпването си като министър Киро е бил канадец какво правим

200

баба мара

преди 2 години

тази седенка зад гърба им не ми харесва не мога да разбера защо не си движитебизнеса ами гледате да се набутате все в политиката

199

Престарял емигрант

преди 2 години

Само ,като чуя лафчето-,,Ще спрем корупцията...." ми става ясно, че тези не са в час, а витаят някъде из облаците...Та КОРУПЦИЯ , дами и господа ,другари и другарки се НАМАЛЯВА.Не се изкоренява,защото идват веднага други.Това е ,като трафикът на коли в голям град.

198

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

БЪЛГАРИ НЯМА ДА ВИДИТЕ СКОРО БЯЛ ДЕН

197

Анонимен

преди 2 години

До 222 А аз ще направя едно коментарче щеш, нещеш! Румъния изгони лукойл и и почна да помпа яко нефт и газ ( който дори изнася!), което руските агенти безкомпромисно и безапелационно ЗАПРЕТИХА в Бг то, понеже за еко и природно се борели разбираш ли... Румънците изпозатвориха с Кьовеши де що има руска агентура в страната им, вкараха и сума ти " герои от прехода" им в зандана, заключиха даже и живи екзекутори от тяхните лагери на смъртта, а тука техните наследници ни " управляват" ли " управляват"

196

Анонимен

преди 2 години

Ще им дам шанс, не искам още 12 години озлобените Герб да ни крадат

195

Сега последно

преди 2 години

Канадец ли е бил когато е декларирал нещо или не, обещава какво ли не, как не можа да отиде за няколко часа до Румъния да го вземе този документ и тогава да ни говори за почтеност наред с крадеца на интелектуална стойност

194

Отвън навътре...

преди 2 години

Съвременна българска народна приказка са тези. Сладури червени с лачени обувки.Само ,където им липсват лентите на ръцете със ,,СЪРП И ЧУК".

193

Анонимен

преди 2 години

Те си знаят, ама закачат ли се за някоя от сегашните парламентарни партии, са до там.

192

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа, Уважаеми Г - не, ами той си е такъв Господин Алченгербов про.т като Лидера на ПП ГЕРБ и съм свикнала да ме ядосват като бях в НС, защото от ГЕРБ не целуват ръка на Мадамите, защото те са си про.ти, както е казал технйят шеф - про.т паля.о, паля.о такъв е той !!!

191

Анонимен

преди 2 години

Като ги гледам какви са разпасани на снимката, няма един с вратовръзка. Но затова пък всички с разкопчани яки, все едно им е униформа... Та се зачудих, абе тия да не имитират Бойко?

190

Алекс

преди 2 години

До До Алекс Преди конструктивното ,положителното и радикалното управление на ГЕРБ бяхме доста пред Румъния.След управлението сме доста след Румъния.Без коментар.

189

Към Лейди Митева:

преди 2 години

Уважаема Лейди Митева, моля да накарате някак си този Господин Ричард Алибегов да вземе да се подстригне, моля Ви няма ГЕРБ да превръщамт и 47 - то Народно Събрание в зоогическа градина, може ли ГЕРБаджийте да ядосват такава Мадама като вас ?

188

Стига бе!

преди 2 години

Ако не крадете избиратели от чуждите листи....всъщност какво смятате да крадете ? Защото това всъщност е единственото за което декларирате че няма да крадете.

187

Анонимен

преди 2 години

ТЕЗИ ДВАМАТА КОМУНИСТИЧЕСКИ ДРИСНИ КАТО РАДАН КЪНЕВ

186

До Алекс

преди 2 години

Абсолютно точно го е казал човека ! Да,вероятно при ГЕРБ се е злоупотребявало с пари и власт,но паралелно е вършена работа и е останало нещо положително.Кражби и злоупотреби е имало и ще има в целия свят до неговия край.Въпросът е да бъдат в граници,които общество и държава да не ги усещат.Можеш ли да ми кажеш управление и премиер след 89 г. ,което ще остане в историята като по-значимо,по-конструктивно,по-положително радикално,по -запомнящо се,с повече ефекти върху държава и общество от ГЕРБ ?

185

Киро Ментата

преди 2 години

Този все още не е доказал че не е канадец.