244

пишлигари

преди 2 години

без един ден трудов стаж!

243

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че ´´харвардците´´ ще дръпнат доста хора от ИТН, ГЕРБ, чиито електорати се топят, както и от БСП и от ***, ако не образуват коалиция с тях. Под заплаха са и псевдопатрЕотите. Бизнесмените на Марешки и АБВ никой не ги ще.

242

да ама не

преди 2 години

"....Oвцете разочаровани от Дългия ще гласуват за тия двама смoтаняка?! Oвце бе, к'во да се прави!..."................................................................................................Овцете ще гласуват за Баце. Споко. Умните ще гласуваме за тези момчета.

241

мдаамм

преди 2 години

Колкото повече кански рев има, толкова повече ме карат да ги харесвам!

240

Няма да крадем…

преди 2 години

Няма да крадем , а и аз не съм излъгал за двойното си гражданство . Нито пък президента не стои зад гърба ни . Повярвайте ми ! Давайте наивници ! Вкарайте ни във властта !

239

Ц. Цветков

преди 2 години

Некак си сърце не ми дава тия двамата да ги приема насериозно - повече ми прличат на ... посмешища с техните пози и приказване като грамофони с навити ,сещате се от кого,нали, пружини ... То бива,бива да си чалнат,ама чак толкова ?! А ,бе,президенто,това ли са най-свестните у нас "политици " ?! Айде,стига си ги тикал напред !

238

Някой

преди 2 години

Бивш съдружник за Асенчо..."Измамник, но интелигентен измамник"! След като раздадоха 200 милиона кредити от БНР ,любопитното е колко от тях ще излязат необезпечени! Да не се окажат най-големите разбойници докопвали властта

237

Анонимен

преди 2 години

Воят на троловете е балсам за българите, които обичат родината си. Значи най-после има алтернатива

236

бай Пешо

преди 2 години

Ха-ха-ха ! Радев не бил зад партията - голям смях ! Ама тия освен ,че послъгват и се май тапят -само,че политиката не е майтап и смях,ей,а ние,плебса,де,не сме вече НАИВНИЦИ! Вашето самовлюбено нахалство има ли въобще край ?! Засрамете се,бре !

235

Анонимен

преди 2 години

Смело напред, момчета. Народът е с вас. Вие сте класи над сегашните разбойници. Най-много се пазете от сараите, те са изкусни бандюги и влачат вече 30 години. Комунистите и милиционерите сами ще се изядат, те са си генетични интриганти. Само не ни предавайте

234

Анонимен

преди 2 години

Докараха високите цени, айде целувайте им ръцете и благодарете, вместо глави имате кратунки.

233

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 258 Събраха двойно повече пари в бюджета от гербавите и увелиюиха БВП с близо 10 %. Това е наистина много, гербави. Не е, като ремонт на ремонта на ремонта :)

232

Щщщ

преди 2 години

Пълен срам! Нещата са толкова прости. Това което "проверяваха" три месеца, се проверява за пет минути, за ПЕТ!Как не ги е срам!!!За Спецов говоря, един мошеник.

231

Анонимен

преди 2 години

До Дедо Мъдю За гербавите, то е ясно, нали те ви плащат да т..р..олите :)

230

Анонимен

преди 2 години

Не става въпрос за крадене от листи, заради морала. Тези хора не са крепостни селяни :) Но повечето са морално обременени и не могат да бъдат част от промяната на действителност, за която са спомогнали.

229

Анонимен

преди 2 години

ПП - "Партия на подсъдимите", те без проблем ще си имат и парламентарна група.

228

Дедо Мъдю

преди 2 години

Абе тия некакси не ми мясат много на мъже.Чудим се с бабата за кого да гласуваме.

227

Анонимен

преди 2 години

ПП - Паднали Парашутисти

226

Анонимен

преди 2 години

Страхотна промяна направиха тези некадърници. Спряха всички инфрааструктурни проекти, цените излетяха в космоса, обраха последните спестени пари на бизнеса и спряха заплатите на половината икономика. По зле са от крадливия комунист Румен Гечев който фалира и окраде държавата и за благодарност още е депутат от БСП.

225

Анонимен

преди 2 години

До скоро 256 Е, няма да са всички, вие нали ще си гласувате за баце :)