24

хм

преди 2 години

До ДедоМоже да е имала заболяване, което още да не е било диагностицирано.Може и наистина да е нямала съпъдстващи заболявания, но да се е предържала, като се е надявала да й мине с времето. Ако ги нямаше антибиотиците и антикуаголаните, доста здрави и млади хора щяха да си заминат.Мир на душата на всички починали!

23

Анонимен

преди 2 години

Коя друга пандемия е продължила минимум две години? С "напредването" на медицината ставаме все по - болни.

22

Анонимен

преди 2 години

За тези по младите искам да ми кажат дали не са и от малцинствата смятам че трябва да има и такова сведение

21

Дедо

преди 2 години

Нема как жената да е била здрава ! Вируса убива здрави , ама видишли , САМО един !? Или убива здрави , или не ! Ако убиваше здрави хора , жертвите нямаше да са 20 000 измислени , а 500 000 реални!

20

Обективно

преди 2 години

САМО МАСКИТЕ ПРЕДПАЗВАТ ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ - ТАКА Е БИЛ ОВЛАДЯН ДОРИ ИСПАНСКИЯ ГРИП, КОЙТО Е МНОГО ПО- ТЕЖЪК ОТ КОВИД!!! Лично проверено.

19

Анонимен

преди 2 години

До миналата година си отиваха по 50-60 човека дневно от сърдечно съдови заболявания, от тази, същите ги пишат с положителен тест.Ама сводка за починалите от инфаркт, инсулт или по онкологични причини няма.Всичко е ковид 19.И никой журналист не задава въпроси.Начи или са некадърни или са платени.

18

Анонимен

преди 2 години

Не могат да ме убедят, че хаповете за сърце ACEI и ARB не помагат на короната да те убие.

17

Анонимен

преди 2 години

Ковидът е грип. Грипът се предава по въздушно - капков път. А мозъкът го засягат ваксините, дето ти ги бият.

16

Анонимен

преди 2 години

Някои тук отново ратуват за пълно затваряне. Да ни пазят животите. Да, но моят живот, дами и господа Затварящи, не е ваша собственост. Кои сте вие, че ще ме таксувате като ваша собственост? За вас не си струва да загубите животите си от заразяване? Добре, затваряйте се вие! А мен оставете но мира. Слагам си дори отличителен знак на дрехите като при Холокоста, за да се разминаваме далече дори на улицата. Правете със животите си каквото поискате, но ми дайте същото право и на мен. Не съм ви роб.

15

Анонимен

преди 2 години

Мой приятел, ваксиниран, на 40 получи инфаркт. Засега е добре.

14

До 12.

преди 2 години

Коко 19 засяга всички клетки, които имат ACE2 рецептор. Този рецептор ги прави възприемчиви за вируса. Къде прочете, че мозъчните клетки имат такъв рецептор? Зная за белодробните, за стомашните, за бъбречните клетки, че притежават рецептора, но за нервните клетки нищо не съм чул.

13

Анонимен

преди 2 години

Жалко, че не са били ваксинирани . Нямаше сега да са в черния списък.

12

Анонимен

преди 2 години

Ковидът не е грип, а системен васкулит и засяга всички органи, включително мозъка.

11

До Чичо.

преди 2 години

Ако починалият на 37 години човек беше мъж, щеше ли да кажеш същото - да настояваш за пълно затваряне? За това, че тази жена се е заразила от Коко 19, си е виновна само тя. И знаеш ли защо? Защото не се е затворила. Или защото не са и казали да се затваря. А защо трябва въобще някой да и казва? Човек на 37 е зрял човек, поел е определен риск за живота си и го е загубил. Какво искаш? Да живеем насила да да ти паснем на идеологиите? Ама за тебе не си струва да губиш живота си... Ами затвори се ти!

10

Анонимен

преди 2 години

Ковидът е ГРИП! Няма разлика никаква! Почетете малко. Разликата е единствено в 2000 лв за БГ.

9

Батко

преди 2 години

Днешните некролози ги показаха, утре утрешните и така всеки ден с цел всяване на страх и паника. Да не би преди две години почти да бяхме безсмъртни? Винаги са умирали хора и винаги ще умират.

8

Анонимен

преди 2 години

Напишете нещо за 41 годишен с две дози, тромби, тромби, тромби, предложили да го пишат ковиТ!Сега ще си е заминал от кръвното и диабета, нали?

7

журналюги

преди 2 години

Предимно възрастни със сърдечно заболяване са починалите С(не от) ковид. Това е правилното заглавие. Вашето внушава лъжи.

6

Анонимен

преди 2 години

Положението ще се стабилизира когато се обезпаразитим от БЛС.

5

Анонимен

преди 2 години

Вчера Томов, а днес М. Константинов прогнозираха 90 000 починали до приключване на заразата. Виждат ми се много, но всеобщото безхаберие може и до там да ни докара. Все едно сме водили две-три войни.