38

анонимен

преди 2 години

Гешев ще изгърми. И не само той.

37

тя

преди 2 години

и тая краде , пък сега бухалка - така й извася!

36

Анонимен

преди 2 години

Кат' Цола Драгойчева. :) Да е живо и здраво бебчето все пак.

35

такива ми ти работи

преди 2 години

е що до сега не си забременела ами сега когато в сливенския те чакат ? ама бъди спокойна , има си процедура и за това , ше родиш в затвора , а детето ше го отглежда *** , до като излезнеш на свобода за абитуриенския му/и бал .

34

Дедо

преди 2 години

И тази ще осъди България,и Божков ще,както Миню Стаков вече го направи.А трябва ЛИЧНО ДА ОСЪДЯТ Гешеф и Борисов,щот ПАК НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ за НЕКОМПЕТЕНТНИ и ПОРЪЧАНИ дела!

33

Анонимен

преди 2 години

Който казва че тая е невинна , все едно казва че у нас няма нито един корумпиран кмет

32

Ристю

преди 2 години

Ох, тая жена не се спря, срам няма изобщо да се показва след всичко, което направи в Младост. От общината знам, че са липсвали 6 кашона документи за общински имоти, имало е "наша" фирма за прословутите градинки, която е таксувала хората с над 500 лева за една пейка. Отделно рекетите. Не мога да повярвам,че й се дава трибуна при всички критики към България за борбата с корупцията.

31

Анонимен

преди 2 години

Колко време седя в затвора? Влачеха я вързана с вериги, като най-големия убиец. А кого пуснаха наскоро под домашен арест, след само година и половина в ареста? Един младеж, карал колата на майка си под влиянието на какво ли не.. Уникална съдебна система..

30

Анонимен

преди 2 години

Колко време седя в затвора? Влачеха я с вериги, вързана като най-големият убиец. А кого пуснаха скоро, след една година в ареста, под домашен арест? Един младеж, карал колата на майка си под влияние на какво ли не ...

29

Анонимен

преди 2 години

Да не говориме, че тряя си луд или мега пиян да се навиеш. Ромска работа.---- аз бих се навил .

28

Анонимен

преди 2 години

Осъдена на две предишни инстанции и какво очаква от последната? Може би баклава? Не е забременяла, няма кой да се прежали с такова нещо, тя е била осеменена.

27

Анонимен

преди 2 години

Още преди две години предсказах, че това дело ще се обърне наобратно. Иванчева е невинна, а Гешев и сие са злосторниците, които използват съдебната система за мачкане на неудобни. Като казвам, че Иванчева е невинна, имам предвид подкупа. Иначе вероятно, искането на градинки, катерушки и озеленяване е някакво административно нарушение, но е далеч от корупционно престъпление, което и се приписва.

26

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно как се забременява в затвора, някой да ми обясни :)

25

Анонимен

преди 2 години

БТВ-то активно участва в предизборната кампания срещу герб и прокуратурата. Явно Прокопиев плаща яко там.

24

Анонимен

преди 2 години

Нейно право е да търси начин за по леко излежаване на присъдата , има си пари жената да плаща на скъп адвокат и се очаква адвоката да намери вратичка за това, това е нормално.

23

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се че съда и прокуратурата са виновни, тя е невинна, всички в затвора са невинни.

22

Анонимен

преди 2 години

Не съм чул по света някой престъпник, който да е осъден да хвали прокуратурата или съда.

21

Анонимен

преди 2 години

Представям си да си дете, което е родено само с една цел - за да изкара майка си от затвора.

20

Тошо

преди 2 години

Всяко зло за добро е май така създалата се ситуация!Да е жива и здрава и да роди и възпита дете за пример.Ако е била виновна, дано си е взела поука, всеки може да сбърка.Ако не е била, дано е намерила сили да преодолее този труден период!

19

Влади

преди 2 години

Ами тази Драгойчева, оп, Иванчева добре го изигра. Корумпирана до шия, но щом не е от ГЕРБ, това не прави впечатление на борците срещу корупцията. Напротив, въпреки че тя беше със светнали ръце от банкнотите, те я изкараха невинна. Една дърта лесбийка, изкуствено заплодена , за да избегне пандиза - гнус! Е, затова трвбва съдебна реформа - да се изрежат наистна котумпираните съдии, които пускат под гаранция, на свобода всякскво бандити. Осъдена ,уж болна, тая ходеше по протестите.