201

И.Б.

преди 2 години

Имам впечатлението, че г-н Плевнелиев е обиден на двамата, че не са го посетили и попитали за мнението му. Затова започна да ги омаловажава. Това поведение не му прави чест. Освен това прави впечатление, че този господин не може да се примири с факта, че не може вече да влияе на българската политика и се държи като обидено дете. Балканската политика може да придобие нов авторитет с новите хора, които не са влюбени в себе си.

200

Анонимен

преди 2 години

Тая въобще да не се обажда ами да си маже дупето там където Баце я пощипвал преди да стане президент.

199

Анонимен

преди 2 години

Тоя е като черна станция.

198

Анонимен

преди 2 години

Ей Мухлю,ти да траеш.Плевел такъв.

197

Поручик Ржевски

преди 2 години

Чудя се защо не издърпа ушите на Путин, имаше избори в Русия и верните на америка руски формации докладваха нарушения. Очаквах здраво да нахока Путин а той се хванал с Василев и Петков. И каква е вината на Василев и Петков - че не са от ГЕРБ и че харесват Румен Радев. И пастирката веднага ги захапа.

196

Тра-ла-ла

преди 2 години

Тва недоразумение няма ли да спре да се излага?

195

Анонимен

преди 2 години

Мън, мън, мън. Плюв,плюв,плюв. Бойко пак ли те насъска? *** твойто не бие на лаене, а по бие на скимтене.Послушко,назначенов ми говори кой е демократ.

194

Анонимен

преди 2 години

...каза човекът-п.тка, за който шефа му каза "и *** да бяхме сложили, щяха да я изберат".

193

Северозападняк

преди 2 години

Мъка, ... мъка ! Комунистическа мъка ! Много ми е кеф да гледам как Плевналийката им го втъква от време на време, като им казва истината в очите, а те вият кански и пикаят газ. Нали се борехме за демокрация гласност и плурализъм ! Ето ви я ! Вслушайте се и в другото мнение и си размърдайте мозъците дали това не е истината !!!

192

Наглостта продължава

преди 2 години

Много точно казано ! Това е самата истина, колкото и да не се харесва на всички платени *** драскащи тук. Дерзайте шумкари - това ви остана ! Народа се опомни - дано не е късно !

191

Анонимен

преди 2 години

Този защо не се скрие някъде и да не се показва.

190

ф

преди 2 години

Нова телевизия го канят нарочно, за да си гледат сеир като четат коментарите.

189

Анонимен

преди 2 години

Чехлю!

188

Анонимен

преди 2 години

Надявам се Плевнелиев да чете сайта ви и посветените на него коментари. Нака ще разбере, че по - големи от рогата му са завистта, омразата спечелил си сред хората и отвращението от политическият му слугинаж.Той е жив политически труп, който колкото повече претоплятетолкова по отвратителен става на хората.Зная, че ще изтриете този коментар, но нали сте комерсиална медия......

187

Анонимен

преди 2 години

До БРАВО!к.199. Р.Пл. не е немски възпитаник. Завършил е МЕИ - София, факултет по радиоелектроника. В началото на Прехода е бил ръководител на български работници в Германия, сетне беше от кръга на близките до ББ в ГЕРБ.

186

Щирлиц

преди 2 години

*** и вълци вият в полята,вече 30 дълги години..

185

Анонимен

преди 2 години

?

184

ля ля

преди 2 години

защо се обаждаш Роска - резил

183

БРАВО!

преди 2 години

След ерата на комунистическите кръволоци Росен Плевнелиев се оказа най-достойният български президент и политик и това е така, защото той освен,че е македонски българин, но е и немски възпитаник. Жалко, че категорично е отказал на Бойко Борисов да бъде номиниран за кандидат-президент на европейските българи. Но както казва народът:Всяко зло за добро. Бъдещето е на истинските български патриоти, мъже като Росен Плевналиев, когато много скоро, при Новия световен ред той отново ще поведе българите.

182

Каналин

преди 2 години

Жалък Плевнелиев. Това вече не учудва никого. Амин.