8

Анонимен

преди 2 години

Половин година преди да я запалят бях в Париж и влизах да разгледам и Нотр Дам.Ремонтните работи бяха започнали, но пускаха и посетители С поне 10 полицая на входовете... с още толкова цивилни охрана вътре с камери за наблюдение навсякъде заради туристите и с датчици за дим НАВСЯКЪДЕ из катедралата... плюс противопожарни табла на всеки ъгъл .... и да кажат че пожара е станал случайно? От цигара ? Тая църква да не е от хартия? Цигара може да запали нива в средата на лятото но не и дъбови греди.

7

Умник

преди 2 години

Дайте я на Бойко, той ще я оправи.

6

Анонимен

преди 2 години

Най-добре да не я пипат повече и да се мъчат с реставрация, че последния път така я реставрираха, че изгоря. Аман от реставратори...

5

Дацо

преди 2 години

От край време църквата знае само да ***, що пара отиде по тази църква ! В същото време колко деца умират от глад по целия свят , но за тях пари няма ! Който е вярващ му стига и едно обикновенно параклисче да отдаде почитта си към господ , а не катедрала за милиарди . Сега и 1000 вековни дъба ще отидат на кино , нали уж бяхме загрижени за природата и планетата ?!

4

неандерталец

преди 2 години

Трябва да има специална селекция на строители, сред тях да няма муслимани.

3

Хмм

преди 2 години

Някой друг прави ли връзката , че точно след избухването в пламъци на този много специален и сакрален за християните комплекс света, всъщност тръгна рязко надолу Интересно съвпадение

2

Bay Hoy

преди 2 години

"Архитектите вече са избрали около хиляда вековни дъбови дървета във френските гори, за да възстановят кулата на Нотр Дам."Къде са зелените клоуни да ореват пейзажа ? ТОВА СА 1000 ВЕКОВНИ ДЪБОВИ ДЪРВЕТА !!!!1000 вековни дървета ще станат курбан !!!

1

Анонимен

преди 2 години

Защо изобщо я въстановяват - ако не я запалят пак, до 2050-та ще я направят на джамия!