24

ПроСоТо

преди 2 години

не знам как ще ги подведат под отговорност тия хванатие,вероятно за "Издаване на документ с невярно съдържание",но според мен при ДОКАЗАНО такова действие,виновните да влизат в панделата за поне две години..И доктора,издал фалшификата,и "инвалида",който е платил за престъплението..Да си имат "обеца на ухото"..

23

Чичи

преди 2 години

За служителите и ръководството на ГДБОП няма ли наркотрафикнти, ддс-ри и перачи на пари, та опряха до изкуфлите лекарки и *** да се правят на полицаи??

22

ако

преди 2 години

се развъртят по ТЕЛК-вете из цялата страна ,ще се окаже ,че 90% са фалшиви. И да се тръгне --от къде и КОЙ издава фалшив документ за заболяване несъществуващо за към комисията ТЕЛК. Това трябва ! Останалото са всекидневни информации за фалшивост и НИЩО накрая.

21

Анонимен

преди 2 години

Ако се захванат двама сериозни разследващи жутналисти за една година ще разкрият 100 такива доктори и ще имат заснети материали със скрити камери,микрофони,документи с подписи и печати от съответните нарушители. А държвата с целият си ресурс дреме.

20

ЦИНИК

преди 2 години

БЛАГОСЛОВЕН ДА Е ТОЗИ КОЙТУ ИЗЛЪЖИ И ОСКУБИ ДРЪЖАВАТА ! СВЕТИЯ Е ТОЗИ КОЙТО НАПРАЙ СЪЩОТО С НЕКОЯ БАНКА !

19

Анонимен

преди 2 години

Не мога да ги гледам даже. През два дена сте ги цопнали в телевизиите да ви заекват.

18

Анонимен

преди 2 години

А ще се разследват ли колко реално болни са били ощетени от решенията на TEЛK?

17

Анонимен

преди 2 години

Познавам един с фалшив ТЕЛК който получава пенсия за инвалидност и прави и търговия, пътува по чужбина

16

Анонимен

преди 2 години

НЕГРАМОТНО написано

15

Всъщност

преди 2 години

Фалшив ТЕЛК няма.

14

Анонимен

преди 2 години

То по-ужасното е, че не дават ТЕЛК решения на хора, които ги заслужават и от тя също искат пари!Аз съм с диабет, диабетна полиневропатия, хипертония 2 ст, и прекаран синдром на Гилен-Баре... Без подкуп абсолютно нулеви шансове за 50%. Затова не съм си правил и труда да вися денонощно на опашките пред РЗОК.

13

ТЕЛК-а

преди 2 години

Че то нещо сметките са на кантар. Аз съм с ТЕЛК и след 25 години втора категория, ме инвалидизираха с 212 лева пенсия. Значи, на 2 години ме преосвидетелстват, ако плащам по 1200 лева пенсията ми остава 150 лева месечно. Пък тия "допълнителни социални услуги" си ги вземайте. Щял съм да пътувам безплатно в градския транспорт?! Че аз до спирката нямам възможност да стигна с количката.

12

Анонимен

преди 2 години

Кажете поне на кого да ги дадем да не търсим .. то е ясно че бг всичко е прокажено

11

капка в морето

преди 2 години

не се покрива стойнастта на скъпите лекарства!

10

ЦИНИК

преди 2 години

Фалшивите Телкуве ощетяали дръжавата ? Бря ,а партийте кът зимът субсидии те не я ощетяват ? Кой е тарикат жа скуби дръжавата колкуту мой ! От тя не е майка ,а мащеха.

9

Анонимен

преди 2 години

Интересно тия мигранти от къде ги вадят тия пари икои им плаща цялото пребазиранев Европа. Ясно е че искат дазатрият Европа и християнството.

8

практиката на ТЕЛК

преди 2 години

При 80% заключение ти дават Решение 50%. Борба за икономии! Кой е крадецът?-ТЕЛК!

7

Анонимен

преди 2 години

След 30 години тия откриха че имало фалшиви ТЕЛКОВЕ!Цели поколения индуси израснаха с фалшиви пенсии!И не само индуси ами и разни мутри и кифли,връзкари всякакви че и доктори!

6

ИСТИНАТА

преди 2 години

*** 5 деца 3 телка.Помощи.Не Плащат Ток Вода Дават им Дърва за Огрев.ЕБРЕ КУРОРТЕЕЕ.А НИЕ БЪХТАМЕ ЗА 1000 ЗАПЛАТА

5

Бонго Бонго

преди 2 години

Някой знае ли ублагите какви са от тия телкове за фалшивите говоря?