32

Уникално

преди 2 години

Настроението ми рязко се повиши, след като прочетох това за томболата и наградите за ваксинирани! Само се чудя какъв мозък трябва да имаш, за да сътвориш това гениално нещо! Първо - доброволно ваксиниране. Сега - чрез подкупване с ваучери, награди, накрая - принудително - чрез отвеждане след хващане под двете мишници от яки батки.... И те така, те!

31

Анонимен

преди 2 години

Комунистите на Радев. Да не забравите при томболата да включите Къци И Ники КънчевМоже и ваучери за хрна и почивка за пенсионери на морето

30

Анонимен

преди 2 години

СЛЕД КАТО ВЕЧЕ ВТОРИ СЕЗОН БЪЛГАРСКИЯТ ХОТЕЛИЕР И РЕСТОРАНТЬОР "ПРЕОТКРИ" БЪЛГАРСКИЯ ТУРИСТ,ВСИЧКИ СА ЕДИНОДУШНИ:НЕ ИСКАМЕ ВЕЧЕ БЪЛГАРИ,ИСКАМЕ СИ АНГЛИЧАНИТЕ И НЕМЦИТЕ...БЪЛГАРИНЪТ ПЪЛНИ ХОТЕЛА НА ПОЛОВИНА,ПЛАЩА ПО-НИСКА ЦЕНА И ПАРКИРА АВТОМОБИЛА СИ В ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ,ИМА АБСУРДНИ ПРЕТЕНЦИИ И ПРАВИ СЕЗОН ОТ 40 ДНИ,ОТ 15 ЮЛИ ДО 30 АВГУСТ.

29

Анонимен

преди 2 години

Ако има останали баламурници, които си мислят, че представлението има връзка със здравеопазването, да се обадят. Ще им потърсим помощ.

28

Анонимен

преди 2 години

ВЕЧЕ ВТОРИ СЕЗОН БЪЛГАРИТЕ "СПАСЯВАТ" ЛЕТНИЯ СЕЗОН НА МОРЕТО...А ХОТЕЛИЕРИТЕ ВЕЧЕ НЕ ГИ ИСКАТ,ЗАЩОТО ПЛАЩАТ ПО-МАЛКО ОТ ЧУЖДЕНЦИТЕ,ПЪЛНЯТ ПАРКИНГА С КОЛИ И УНИЩОЖАВАТ ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ И ИМАТ АБСУРДНИ ПРЕТЕНЦИИ...ВСИЧКИ ТЕЗИ ХОТЕЛИЕРИ СА ЕДИНОДУШНИ:ИСКАМЕ СИ АНГЛИЧАНИТЕ И НЕМЦИТЕ!

27

Значи

преди 2 години

Дори сиренцето не ти е гарантирано.

26

Анонимен

преди 2 години

уж ги забраниха, взеха му бизнеса на божков, те да го практикуват, е тва, ако не е кражба на бизнес, друго няма кво да е

25

Анонимен

преди 2 години

Нема нужда, те вече участват в руска рулетка.

24

Бay

преди 2 години

много възрастни ще си опитат късмета. Супер.

23

Анонимен

преди 2 години

Само ненормалници се докопват до властване в нашата държава.Какви глупотии само им раждат главите.Отвратително е това.

22

Филия

преди 2 години

Ехааа ще си отидеш фьешън със смарт часовник

21

Анонимен

преди 2 години

Националната лотария на Божков се заменя с национална лотария за ваксинирани. Пълен смях.

20

Анонимен

преди 2 години

заразата им не върви по план, трябва повече ваксинирани, иначе бройката не мърда

19

Тото

преди 2 години

И безплатен дървен костюм...

18

Анонимен

преди 2 години

пак ли от данъците? печелившите ще са като търкащите билетчета, дава 50 по нова година, печели 5, или в превод, слагаш инжекцията, после плащаш по 50 отгоре. само гледайте организаторите да е от вашия джоб

17

Doko doko

преди 2 години

Тези стават смешни вече. Който не иска няма да се ваксинират докато не му опре на ду *** то а който иска той и без награда ще се ваксинира

16

Бay

преди 2 години

еми, само това остана като вариант.

15

Е, па...

преди 2 години

То бива, то може, ама чак такава простотия не съм си и помислял, че ще прочета! Това си е неделен виц. Награди, томболи... С награда, ама в болницата. Или другото, по-лошото, не дай Боже. И какво ще му помогне един часовник на болния човек? Аз отказах цигарите. Защо МЗ не ме награди с нещо? Защо не даваха до сега по един таблет или часовник на всеки, който се е ваксинирал за сезонния грип? Или по някоя награда за всяко имунизирано бебе??? Твърде силно замирисват нещата. На гнило. Сериозно е!

14

Анонимен

преди 2 години

Нали тези ваксини трябваше да се съхраняват при ниски температури? Купуваха се фризери, къртеха се врати, че не влизаха. Голям театър. А цяло лято в жегата проблем нямаше. То не бяха молове, паркове, пазари и къде ли не, ваучери за хипермаркети, за казина. Направете и пред тоалетните, с бонус безплатно ползване. Българинът няма да се ваксинира, набийте си го в алчните кратуни.

13

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите печелят приятелство за вечени времена с червеите.