52

Поп Ставри

преди 2 години

Всеки печели безплатно опело и погребение.

51

До хахаха

преди 2 години

Я стига ! 6 милиона умряха в камерите на Хитлер, на мен баба ми по чудо оцеля, като се крила 4 години в храстите на Освиенцим! Ой вей, гоим! Ваксинирайте се, гоим! Мардератор- питане към тебе: ваксиниран ли си, или ръсиш Ковит в коментарите?

50

комара

преди 2 години

В комар индустрията / онлайн залагания / казина, като направиш едно завъртане на ротативките получаваш кашбак ако не спечелиш или безплатно завъртане да опиташ пак. Приликите тук с ваксините сигурно са случайни.

49

Анонимен

преди 2 години

Ако Голямата награда от томболата е самата министърка (наистина е голяма) ,тогава с радост ще се ваксинирам ,щото ще сбъдна мечтата си да имам нещо голямо ...

48

Доли, к.47!

преди 2 години

До Анонимен: за да задаваш така въпросът, или се заяждаш с мен, или си с толкова ниско IQ, че да ти се обяснява би било загуба на време и енергия. И в двата случая, сори, но предпочитам да не се занимавам с теб.

47

Анонимен

преди 2 години

Тия Балтовата династия завзели всичко бе!

46

Анонимен

преди 2 години

До Доли, к.47: Какво разбираш под фармацевтично влияние, би ли обяснила?

45

Батко

преди 2 години

Балтова, заедно с Кацаров и Денков са едни от най - гнусните продажници на България!

44

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега пък томбола! Накарайте наглите джипита в почивните дни да формират изнесени пунктове и там да ваксинират желаещите! Само че олежалите се джипита в работните дни не можеш да ги хванеш да инжектират серум, та камо ли в събота и неделя! В напечените дни м.г. през септември-октомври и т.г. през март-април те се скриха като мишки, но сетне претендираха за 1000 лв на месец ДМС за работа на 1-а линия. Нагли екземпляри!

43

Нищо ново

преди 2 години

Ха така, ха така. И помислете за бира и кебапчета на място. Така ще привлечете и е'тноса ............................................................................................................................................ А до Анонимен 46: Правителството е временно. Не зависи от него кога ще се махне. Трябва да минат изборите и да се състави редовно правителство. Анадънму?

42

Maрс

преди 2 години

Министерството на смърта ще организира томбола за ваксиниране в БГ.

41

Анонимен

преди 2 години

Тази, защо не си завре наградите, да не казвам къде. Такива награди децата получават и от детските храни, безплатно, кого ще лъжат тези моше ници? И най-важното, живота ми е по-скъп, от всякаква награда. Предпочитам да си умра от старост, а не от някаква фалшива ваксина.

40

хахаха

преди 2 години

Стара поговорка: Предлагат ли ти пари "за твое добро", стоката си ти!

39

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниран съм, от сегашното правителство не искам нищо, освен да се маха по-бързо.

38

х

преди 2 години

И апартамент да ми дават, няма да се ваксинирам срещу нещо от което смъртността е под процент.

37

Анонимен

преди 2 години

Смарт часовниците били настроени на обратно броене, за удобство.

36

Анонимен

преди 2 години

Извинете ама аз като данъкоплатец не съм съгласен МЗ да харчи пари за томболи вместо да се постарае да спре фиктивните прегледи в болниците и доенето на здравната каса. За ваксата се подписва информирано съгласие и стимули от държавата неби следвало да има!!!

35

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирай се, спечели 2000 мв интернат на максимална скорост.

34

Петър

преди 2 години

Как е не ви е срам бе подложки?! Каква креативност само, от безплатните дюнери до томбола. Айде някой да натисне вече червеното копче и да избави Земята от тази измислица.

33

Анонимен

преди 2 години

Баба Кера на 91 години от Горно Белево ще се ваксинира и ще има уникалната възможност да спечели смарт часовник или таблет. Юруш, народе, възползвай се от тази томбола.