92

Анонимен

преди 2 години

Това за томболата е по нареждане на спонсора им Божков сигурно.

91

Анонимен

преди 2 години

закривайте го това МЗ какви томболи бе зомбита

90

Antvx

преди 2 години

След близо 2 год. истеричен рев, сълзи, сополи, кълнене, молби, заплахи, увещания, прокълняване да падаме по улиците и прочее ритуали - с 15% "успех", на някой гений да му хрумне брилянтната идея да организира тото-лото??? Трябва или да си много отчаян, или много-ама много ***.Или просто да си уникална комбинация от двете, която още не сме виждали. И друг път съм казвал: давайте, можете още! Всичко, което правите има невероятен ефект. Освен че разсмива всички... а смеха е здраве.

89

Анонимен

преди 2 години

Това звучи като томбола по коледните празници,купуваш определена стока или до определена сума и с касовата бележка участваш в томболата.Надеждата умира последна.Защо не се намалят малко цените?

88

Бххсхйгх

преди 2 години

Балтова вземете се в ръце и отменете забраните и всички тези томболи това да не е лотария че ще ни мотивирате по този начин Ваксината не трябва да е задължителна защото задължителната ваксина показва че това ваксиниране е едно печелене и пране на пари

87

Гхххйхх

преди 2 години

МЗ е побъркано трябва да паднат мерките заради ковит лудорията защото тези забрани всички в национален и световен мащаб вече изкарват парите си с отглеждане на марихуана и все по често се появяват и кражби на пари от кутии за дарения

86

Анонимен

преди 2 години

Томбола за здраве да бяхте организирали една за който си плаща осигуровките и после пак плаща

85

ей при

преди 2 години

бай Тодор до ся да са се ваксинирали по 3 пъти, ама на - демокрация. Чи коментари л;и, майко , поемат го кът партийно поръчение, ех кви хубави времена бяха, ся разгащена работа, гей чета, мана фчета, ци гания и то не от ци гани, простотия и гюбек, абе кеф

84

1234

преди 2 години

Какво стана с наградите от 20.00 лв пред Метро? Разграбиха ли ги ;)

83

За слоган

преди 2 години

Насам народе празно няма. Който се бодне - печели, който не се бодне - живее.

82

Анонимен

преди 2 години

Боже, ела си прибери версиите. Не само за срам, ами за смях и съжаление станаха тези хора с жалката пропаганда на отровните експериментални инжекции. Томболи, награди, изнудване, заплахи. Сън не ги лови да се грижат за нашето здраве. Като са толкова загрижени, нека да направят задължително да се повишават заплатите всяка година, задължително да има по 1 ден месечно повече отпуска. Това ще подобри много повече здравето на хората отколкото така нар. ваксини

81

Смях

преди 2 години

Това е безумие! Кирчо и Асенчо това ли успяха да измислят? Да предложат нов автомобил на всеки в трудоспособна възраст, който се ваксинира и само за месец ще минем 80% ваксинирани.

80

Анонимен

преди 2 години

А ти, я които не спечелят часовник как ще знаят колко им остава?

79

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Ама томболата върви отдавна! Аз изтеглих ПФАЙЗЕР и ДЪЛГОЛЕТИЕ, други изтеглиха къса клечка! Дано повече хора го прочетат, че след малко антиваксъра ще ме изтрие без да успее да помисли и без основателна причина!

78

Анонимен

преди 2 години

Без да съм краен, само ще отбележа. Ейнджъл небесен да слезе да се ваксинира пред мен, пак не приемам знакът на звяра.

77

Анонимен

преди 2 години

Аз вече имам часовник,падна ми се от Снакс-а!

76

Вакса Дзомби

преди 2 години

С първата доза ми даоа ваучер, ся с втората ше се боря за таблет. Дано и 3та има да хвана часовника

75

Анонимен

преди 2 години

Полицаите и жандармерията ще участват ли в томболата, или на тях им е забранено да се ваксинират?

74

АНТИКОВИД

преди 2 години

Не се и съмнявам , че избрания начин е " чрез Томбола ".... То самото Здравеопазно министерство никога не е било нещо повече от Хазарт за ползване на Парите на Данъкоплатеца - чрез пътеки !

73

Адвокат Иванов

преди 2 години

Я да видим кой ще наруши Конституцията на Република България ? "Чл. 6 (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние."