141

Анонимен

преди 3 месеца

Тоза пиеска сме я гледали с юпитата. Направиха много бели и се изпокриха.

140

Анонимен

преди 3 месеца

Млади и напористи момчета и момичета, които завършиха на запад, но не успяха да се реализират на запад се втурнаха обратно за да бъдат във властта и да разпределят порциите.

139

До 144

преди 3 месеца

Нещо се здавяш от безсилна злоба ! Голям кеф е да гледам това ! С са хахаха . Радев пак ще го изберем за президент така, че е безмислено да се давиш

138

Безмилостна борба...

преди 3 месеца

Има едни 30 милиарда за получаване в България.

137

Кое не е ясно?

преди 3 месеца

Кирчо лъжеца и Асен крадеца правят проект "Лява ръка - десен джоб"

136

Що да е

преди 3 месеца

Що да е българска екзотика? В Дойчландия отколко години управява такава ляво.дясна гмеж?

135

омагьосан кръг

преди 3 месеца

Бедни народе, все едни те в таз робска люлка люлеят. И ако се появи някаква истинска алтернатива, всички като 1 се втурват да го оплюват. Гласуваме каквото кажат медиите и социологическите проучвания, защото искаме да сме с победителите. Програми, идеи и дали се изпълняват или са само обещания никой не гледа.

134

Анонимен

преди 3 месеца

"Натовския генерал" винаги първата му дума като отиде на запад е да се свалят санкциите на Русия. Той е не само ляв, той е проект е да защитава чужди интереси!

133

Дядо Соци

преди 3 месеца

Превратаджиите начело с президента си показаха рогата. И най наивните видяха че са гола вода. Държавата е тотално разбита. Бог и Борисов да са ни на помощ.

132

Анонимен

преди 3 месеца

За пари ще направят и марсиански проект.

131

едно

преди 3 месеца

заглавие написано както трябва в тоз сайт - браво ;)

130

Бавен

преди 3 месеца

До Не се залъгвайте! Само ти ли не разбра, че ББ е пътник отдавна. Забравяйте го и си търсете нови лидери. Томито и онези двамата зализаните дето все не им помня имената.

129

Анонимен

преди 3 месеца

До НякоиНа Кирчо да дам шанс, не ! :)) Какъв беше завода за ел-коли, нещо с Life започваше......хахахахаха :)))

128

Някои

преди 3 месеца

пишат:Дайте им шанс!Алоооу, съдбата на децата ми, моята и тази на България не е ПУЦ, че да давам шанс на какви ли не вносни да се упражняват!Още помним дедо Симо, юпитата му и 800-дневната му програма. Проклетият дядка и до днес ни напомня за себе си със съдебни искове и материални претенции към НАШАТА Родина.Сори, тия са поредните МЕК Ерета.

127

Омраза, неистова!

преди 3 месеца

Омразата, насадена от Радев, отровното трио, ДБ, Мая Манолова е отрова за българското общество и му пречи да види истината и лъжата в него! Нима сте толкова ***, че не виждате стремежът и задачата на Радев към установяване на едноличен режим на управление в България, излизане от ЕС и влизане в Евразийския съюз!? Нима мислите, четогава ще бъдете по-свободни, по-добре материално и духовно!? Лъжете се!

126

Един там

преди 3 месеца

До всички тролове! Господ вижда всичко...

125

Анонимен

преди 3 месеца

Радев е доказан авторитет, не може да го пипнеш, виж за тези двамата анонимници е друг въпрос.....хахахаха :)) Откъде ги домъкна тези неудачници незнам, сигурен съм, че се пита същото :)

124

Анонимен

преди 3 месеца

Фигуранта каза, че обясненията на избягалия божков му звучат по достоверно от обвиненията на прокуратурата. Лъжливия комунист радев е доказал че работи за престъпните червени олигарси.

123

Един там

преди 3 месеца

Борисов е толкова загрижен че стана милиардер за годините в които управлява ..

122

Българин

преди 3 месеца

Ох, кога ще дойде 14ти да си туриме Кирил и Асен и да отприщят чуждите инвестиции да открият чуждите компании заводи да и да заживеем богато като германци, холанци и французи да се радваме на висок стандарт на живот.