21

Анонимен

преди 4 месеца

Е това на какво прилича - томбола с изборите!!!

20

Майна

преди 4 месеца

Като нямат алтернативни партии гласуването е напълно излишно и с предизвестен щастлив край за путинована партия. Един Навални им се бъркаше и те го ликвидираха психологически и за малко - физически.

19

Мая

преди 4 месеца

И тук дават обещания(големи) от Дубай,Белград , Москва сега и Киев!

18

Кико

преди 4 месеца

Там нямаше ли една партия?

17

Анонимен

преди 4 месеца

Нямат си хората жилища, дават...на спечелилите, не на всички.

16

Джо

преди 4 месеца

А кога ще им дадат шанс за нормален живот - без **** и крадливата му шайка?

15

Анонимен

преди 4 месеца

да вземат да разиграят томбола със тлъстия газ на меркелсуна в германистана и много африканчета,азиятчета,арабчета,индиянчета от южна америка,и наши роми ще участват в изборите на 26 септември

14

В коловоза

преди 4 месеца

Мой доста озлобен познат в Москва тази година се намърда в секционна комисия, за да види наглите фалшификации със собствените си очи. И си призна в чата, че останал разочарован. Според него натикването на пачки бюлетини може би става в дълбоката провинция, ще има фокуси и с онлайн гласуването. Но основният проблем е, че младите хора почти не гласуват, а изкуфелите старци автоматично пускат за "Единая Россия". С тази апатия и отчаяно примирение на руснаците Вовата може да си векува на власт.

13

АнонимеН

преди 4 месеца

НАСЕЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПОЛУЧИ ОФИЦИАЛНО КИМ ЧЕН ПУТИН!

12

АнонимеН

преди 4 месеца

ГЛАСУВАНЕ ПО ИНТЕРНЕТ ЗНАЧИ ДА ОБЯВИ ФАЛШИВИЯ ПУТИН, ЧЕ Е СПЕЧЕЛИ ОЩЕ 30% ОТ ИНТЕРНЕТ И НИ РЕВИЗИЯ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ НИ НИЩО! ДОРИ ПРОТОКОЛИ НЯМА НУЖДА ДА СЕ ОБЯВЯВАТ ЩОТО ТАВИ НЯМА! И РЕВИЗИЯ ДА СИ НАПРАВИ ФАЛШИВИЯ ПУТИН НА СЕБЕ СИ ПАК ЩЕ ОБЯВИ, ЧЕ ВСИЧКО Е ТОЧНО! КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО Е ВТОРА СЕВЕРНА КОРЕЯ!

11

АнонимеН

преди 4 месеца

ДОРИ АСАД ПРОВЕЖДА ПО-ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ОТ ТЕЗИ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! ТОЙ ОБЯВИ, ЧЕ ПЕЧЕЛИ С 99% НО ПОНЕ НЕ Е ЛЪГАЛ, ЧЕ СА ГЛАСУВАЛИ ПО ИНТЕРНЕТ! ВСЕКИ КОЙТО ПОИСКА КАКВАТО И ДА БИЛО РЕВИЗИЯ НА ИЗБОРИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЕ ОБЯВЯВА ЗА ТЕРОРИСТ И В ЗАТВОРА!

10

Анонимен

преди 4 месеца

"А умрелите могат ли да гласуват за президент в Русия?"--------------------------------------------- Не! Не могат. Умрелите преди година гласуваха за байДжо. Даже карикатура имаше как байДжо благодари на умрелите за вота, застанал на края на огромно и необятно гробище.

9

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонимеН. Те навсякъде другаде не са пълен фалш.

8

АнонимеН

преди 4 месеца

ИЗБОРИТЕ В КОМИНУСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА ПЪЛЕН ФАРС!!! ! ДОРИ В ФАЩ НЕ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ПО ИНТЕРНЕТ!! ТАКА МОГАТ ДА СИ ФАЛШИФИЦИРАТ РЕЗУЛТАТИТЕ АМА КАКТО СИ ИСКАТ!!!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Айде пак ше има напукани вени и хвърчащи линейки за злобари

6

Анонимен

преди 4 месеца

Наградният фонд на томболата включва 100 автомобила, 21 апартамента и солидни парични награди. ЦИК отчита, че в събота избирателната активност при онлайн гласуването в цяла Русия е достигнала 70%. А нашите хитреци - андрешковци и една жълта стотинка не дадоха за онлайн преброяването. Разчитали, че милионен мат"рял ще клъвне на гола кукичка. Маскаринедни.

5

До 4

преди 4 месеца

Общините дават под наем. Не се кривете като мамуна от злоба. На оня по-долу пък му се видя малък без да е виждал какво дават.

4

пияница мистик

преди 4 месеца

Какво е едностаен апартамент? Двустаен е хол и спалня, едностаен сигурно е това на което ние му викаме гарсониера. А на онзи отдолу само да му кажа, че държавни апартаменти се строят и до ден днешен и се дават по общини. Тук в тях обикновено настаняват римляни. Така че нищо не пречи в Джуджистан да раздадат няколко апартамента за реклама. Друг е въпроса на колко километра от Москва в коя нива се намират, уж нов квартал. И тук около Филиповци се строи, ама ходи живей там де :)))

3

Анонимен

преди 4 месеца

А умрелите могат ли да гласуват за президент в Русия?

2

Бay

преди 4 месеца

до 1 "10 едностайни апартамента" те са направо имения. :D