53

Анонимен

преди 2 години

Лекарите и медицинските работници масово не се ваксинират, ама БЛС призовавал българите да го направят. А сега де!? Византийците и франсетата прибягнаха до заплаха с уволнение, за да ПРИНУДЯТ техните медиците да се убодат. Абе защо повечето хора в бели престилки не искат да си инжектират "вълшебната течност", спасителката на човечеството", "ключът към нормалността"? И те ли са прости, и те ли се поддават на фейкове?

52

Анонимен

преди 2 години

Е, бе те се. Повечето не ви вярват на лекарската мафия.

51

славянин

преди 2 години

Призиви от представители на медицинската мафия относно здравето ми не изпълнявам!

50

Анонимен

преди 2 години

След навършване на 18 г.възраст и родителите ни били те най-близките и загрижени за нас същества нямат власт да ни призовават за такова нещо.А вие как се осмелявате, как?

49

Анонимен

преди 2 години

Призовете първо себе си, дайте пример!Нека да видим как става!Да ама не го правите,защото има защо!Да се ваксинира този, който иска.Няма да подпиша информирано съгласие разберете го.Отправяйте колкото си искате призиви! Волята е моя!

48

Анонимен

преди 2 години

В момента селски докторчета за 12 лева на човек пробутват чорбите си на възрастни хора по селата, изолорани от света и без сериозни контакти. За 12 лева са готови да убият хората. Смятайте. Пък и нагли, нагли. Лъжат и мажат.

47

Анонимен

преди 2 години

Те масово лекарите са без отровната ковид чорба, но иначе БЛС ме призовавал. Лекари, не се ваксинирайте. И без това сте малко, да има някакво здравеопазване в България и да има живи лекари. Не ме радва възможността индийци и пакинстанци да ме лекуват или пък африкански лекари.

46

Живко

преди 2 години

БЛС-маша на Бигфарма! Дори в тоталитарните общества няма толкова агресивна пропаганда! Затрупват ни планини от лъжи! Не се поддавайте, не се предавайте, ни се ваксинирайте! Не обричайте бъдещето си, бъдещето на децата си и бъдещето на българската нация!

45

Керанка

преди 2 години

А от БЛС дадоха ли поне един довод защо, аджеба хората да го правят? Да не би Вакса да предпазва от заразяване? Или от пренасяне? Или от боледуване? Или от смърт? Ааа, сетих се, ако не сте се ваксал, ще умрете от Ковид минимум 2 пъти, но ако сте ваксан - само веднъж! Юруш на ваксата! Нещастници!

44

До 56

преди 2 години

Глупости. Аз пък не познавам никой фиктивно ваксиниран, нито имам контакт с доктор, който е отрекъл ваксинацията.

43

Aнонимен

преди 2 години

Българите не са наред. Цял свят се ваксинира, или поне мнозинството от разполагащите с ваксини. Само българите масово пищят. Сбъркана "демокрация", народът не става за това.

42

Допълнение

преди 2 години

До Асан: А от онези, 20% доктори, които имат сертификат за Ковид ваксинация, вероятно 99% са излели отровата в мивката и ако изобщо са се наболи с нещо, ей тъй, за достоверност, е било салинен разтвор - NaCl.

41

Филип

преди 2 години

* Copocоидните

40

Филип

преди 2 години

Най-якото е как *** метастази, натискащи Отровната Игла, мълчат като шмутки в нови гaщи затова, че техните любими пропагандни манекени - а именно лилaвият етнос със забранено име, не са се оваксали дори на 1 процент! Хахаха, колко ли им а вътре, че не могат да ревнат, че българите са расисти и не дават вакса на ромиту, но не изключвам скоро и това да направят!

39

Анонимен

преди 2 години

А аз призовавам болниците да станат лечебни заведения, а не търговски дружества. Да лекуват наистина болните, а не да точат здравната каса с фиктивни бройки.

38

Анонимен

преди 2 години

Искам лично бил ГЕЙтс да ми направи лизни близни на малкия юнак и обещавам да се боцна и аз!!

37

Киро Х

преди 2 години

Ок, статистика, корелации, козации и материални факти нямат значение! Надупването с Отровната Игла е политически, морално и екзистенциално правилен и възвишаващ акт, и ако оспорвате това, сте tъп антиваксер, въпреки, че Вие, децата и внуците ви никога не сте пропускали ваксина по имунизационния календар на БЛС! Отивайте да се ваксате и го пишете по фейсбук - може и членска карта за Да България и ваучери от Отворено Общество на филантропът евреин Дьорд Шорош да получите. Пфу, че грозно..

36

Анонимен

преди 2 години

Искам лично бил ГЕЙтс да ми направи една тутурутка (сещате се),и обещавам да се боцна и аз,а вие като негови верни слуги му кажете за тази оферта!!

35

Пълни лъжи

преди 2 години

Почти всички лекари, които познавам и при които ходих за консултации, докато карах средно тежък Ковид и след това, се обявиха категорично против ГМО-мутагенния серум, неправилно наричан Ваксина! Единствено личната ми, която е доста алчен човек и ще прибере 12 лева премия ако ме овакса, ми каза ако искам да се ваксам, да изчакам минимум 6 месеца. Броя на наистина набодените с отровната игла лекари е нищожен, ако се сещате какво ви говоря.

34

Анонимен

преди 2 години

Тук ще отварят ли пунктове в дюнерджийници?