40

Гого

преди 2 години

Много удобно си мислите оправдания когато не можете да спазвате закони. Винаги е по-лесно да карате направо вместо да спазвате мерки и да носите маски. Кой я измисли тая глупост че маските са за мълчание??? Що за мал0умие питам? Как точно пречи маската да говорите и не ми излизайте с глупости че е символика, тия средновековни истории айде да не ги пренасяте и в 21 век

39

Анонимен

преди 2 години

Само 64 ваксинирани са починали от 9494 починали от Ковид-19 от 1 март до 14 септември 2021. Знае се, че ваксините не защитават на 100% и ваксинирани също умират макар и много рядко. От 1,261 милиона ваксинирани има 64 починали, което е един починал на 19000 ваксинирани. При неваксинираните имаме един починал на 340 неваксинирани

38

Анонимен

преди 2 години

Маските са за да мълчите - това беше на Милен Цветков. Какво стана с убиеца му?

37

Анонимен

преди 2 години

Малко ми е трудно да се съглася, че сме в пик/връх...все тая след като и във ФАКТИ дежурния им списовател по темата се отказа да слага в заглавието "тревожни новини?!?!

36

Случаен минувач

преди 2 години

До 39 Муамар Кадафи да каже такова нещо?? Точно той? Дай линк да видим.

35

Анонимен

преди 2 години

ДАНС да провери, ако има двама починали със сертификат от едно място за ваксина, най-вероятно сертификатите са фалшиви и ваксини не са поставени.

34

ПЛАНдемия

преди 2 години

900 бр с менте тестове едвам докараха, отваряйте всичко. Вдигнете се и те ще паднат

33

В.Узунов

преди 2 години

Най много ваксинирани *** . Почти всички къде знам и отидоха при Аллах имаха ваксини.

32

Анонимен

преди 2 години

Никога специалистите не са казали, че ваксините предпазват на 100%, това е довода на страхуващите се да се ваксинират, че ваксините не действали. Иначе всички данни показват, че ваксинираните се заразяват много по-рядко и по-рядко пренасят заразата, а не само че изкарват по-леко вируса и рядко умират.

31

Анонимен

преди 2 години

Можеше в преброяването да сложат и въпрос дали хората са били болни от ковид за да изчислят след това още колко остава до стадния уминутет.

30

Анонимен

преди 2 години

Допълнение. За тези 64 починали не се каза дали са напълно ваксинирани и дали са минали 14 дни след последната доза.

29

Анонимен

преди 2 години

В България от 1 март до 14 септември 2021 от Ковид-19 са починали 64 ваксинирани от общо 9494 починали от вируса - това е 0,67% от починалите.

28

Анонимен

преди 2 години

951 са положителните проби за ковид а дали хората дали тези положителни проби са болни на 100 процента е друг въпрос.

27

До 31

преди 2 години

Къде я видя тази статистика?

26

Анонимен

преди 2 години

При този вирус май няма силна или слаба имунна система или дали човека има или няма други заболявания. Не се знае при кого протича леко, при кого тежко и кой умира. Единствената зависимост, която засега знаем е, че колкото е по-възрастен човека, толкова е по-голяма вероятността да почине от вируса.

25

Светнат

преди 2 години

До 28 - Статистиката и елементарната математика показва, че на 100 починали едва 3% са такива с пълен курс на ваксинация. Ваксината не предпазва от заразяване, а от тежко протичане на болеста.

24

До 27

преди 2 години

Процента на смъртност при грипа е по-малък защото никой не тества хората дали са болни от грип и като получат инфаркт или инсулт си ги пишат починали от тях а не починали с грип.

23

Анонимен

преди 2 години

Труповете не могат да се скрият. Забравете вече за упорката, че вируса е смъртоносен колкото сезонен грип. Казах ви, вървеше миналата година. Ако ще се правите на интересни давайте срещу ваксините. Няма начин някой ваксиниран да не се спомине от нещо. Невъзможно е да ви докажат, че не е от ваксината.

22

До 26

преди 2 години

А ти какво ще кажеш на близките на хората които бяха ваксинирани но починаха С ковид, че ваксината действа?

21

До Анонимен 8

преди 2 години

Кажи го на близките на починалите. И ще разбереш как могат да те нокаутират като на втората секунда ще си събираш зъбите от земята.